تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: یه Error در حیکار با کامپیوتر به نام 16 bit ms-dos system

Banned samanvilli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی یکس از دوستام همین مشکل رو داشت .... راه حل بالا رو به اون هم پیشنهاد کردم.... ولی کار ساز نبود. ویندوز رو عوض کرد . هرچی نرم افزار بهیته ساز بود نصب کرد باز هم اون نامرد دست از سرش بر نداشت.
    بعد یه چیز جالب هارد یکی از دوستاش رو با هارد خودش عوض کرد هارد اون یکی هم آلوده به این کرم شد . عجیبه ها!!

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

يه آنتي ويروس خوب نصب كنين به احتمال زياد مشكلتون رو رفع ميكنه.. البته نه اون آنتي ويروس كه گفته شده.. يا AVG يا Nod32 يكي از اين دوتا مسلما مشكل رو رفع خواهد كرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مشکل اینا نیست من تمام سیستم رو چک کردم و پیداش کردم این نامر میره تو فایل htm html دستکاری میکنه و خودشو تو اونا به صورت باینری نگه میداره و با یه اسکرپت اجرا میشه حالا راهی برای پاک کردن این پیدا کنین

داره خودمونی میشه linux6020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام

نمیدونم مشکل دوستان حل شده یا نه . راستش منم یه سه چهار روزی بود که با این نامرد کلنجار میرفتم
    ویندز عوض کردم . انواع ویروس کش نصب کردم . حتی هاردمو کلآ فرمت کردم ولی این بی ناموس از بین نرفت
    تا اینکه تو کینگ 2007 آنتی ویروس AntiVir PersonalEdition Classic 7.00.00.47 دیدمو گفتم خدارو چه دیدی شاید خدا کمک کردو شد . وقتی نصبش کردم گفتم حالا بیام آپم بکنم به اینترنت وصل شدمو بعد از 30 دقیقه آپدیت شدو شروع کردم به اسکن که بعد از دقایقی دوتا فایل پیدا کردو ما هم پاکشون کردیمو یه ویندوز ریختیمو به قول معروف خدایا شکرت دیگه تا حالا آثاری از اون نامرد ندیدیم.
    دیدم ما که مشکلمون حل شده به شما بگم بدنیست تا شما دوستای خوبم از دستش راحت شید .

یا علی
    با سلام
    اگه لطف كنيد و بگيد اين آنتي ويروس اين ويروس يا تروجان ها را با چه نامي شناخته ممنون ميشم. من اسم اين ويروس ها را مي خوام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

12 سلام

با سلام
    اگه لطف كنيد و بگيد اين آنتي ويروس اين ويروس يا تروجان ها را با چه نامي شناخته ممنون ميشم. من اسم اين ويروس ها را مي خوام.
    به نام خدا
    سلام دوستان
    اسم این ویروس Kernel.exe است که سه تا فایل اصلی داره : 1 . kernel.exe . 3 kernel.vbs . 2 systems.exe
    شما میتونین با سرچ و حذف این سه تا فایل از دست این ویروس و تروجان که یوزر + پسورد یاهو رو میفرسته راحت بشین
    البته باید قبل ار حذف از Processes برنامه ای با نام Kernel.exe رو End Processes کنید .
    خدانگهدار
    آرش.وح

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان دوستان من تحقیقی در مورد این ویروس کردم // برخی از خرابکاری ها:
    1- پایین آوردن سرعت اینترنت ( خیلی زیاد )
    2- اختلال در عملکرد اینترنت اکسپلورر.
    3- اختلال در دانلود.
    4- پایین آوردن سرعت بالا آمدن ویندوز
    و...
    این ویروس خود رو هر چند وقت یک بار آپ میکنه یعنی با هر بار وارد شدن به اینترنت. معد هم خودش رو رمز میکنه
    . و مثل ویروس ایدز خودش رو به جای یکی از فایل های سیستم جا میزنه م آنتی ویرووس قادر به پیدا کردن اون نیست و درسته که فایل های اصلی رو پیدا میکنه ولی عمرا اون فایل مرموز رو پیدا کنه . بعد از اسکن مدتی خود رو نشون نمیده تا چند روز و بعد دوباره شروع به کار میکنه!

آخ آخ همین الان دوباره اومدش من هم close رو زدم جاتون خالی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

سلام دوستان...منم یک ماهه این مشکلو دارم...هر چی راه حل تو فروم ها گفته شده بود رو انجام دادم...بازم بعد از یه چند روز پیداش میشه...کسی نمیتونه یه راه حل خوب برای خلاص شدن همیشگی بده؟ چه آنتی ویروسی به درد میخوره؟

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه كسپر اسكي آپ ديت داشته باشيد اونو ميگيره
    روي يه سيستم بود با كسپر گرفته شد
    فايل هاش هم همونائي بود كه دوستمون گفته بودند
    kernel.exe ‌و ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقایون اصلا من تو همون یک بار که آنتی ویرووس پیداش کرد اصلا kernel نامی نبود ! چه آشی چه کشکب. بابا 4 روز نبود باز پیداش شد!! یکی یه راه حل بده!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یه راه حل پیدا کردم بزارید اگه موفقیت آمیز بود میگم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •