تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: چند دلیل که نباید از ویندوز به لینوکس بیایید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

من فعلا چون مودمم به لینوکس نیمخوره بیخ لینوکس شدم، ولی هرکسی ده سال با ویندوز کار کنه اونوقت بره دنبال لینوکس( البته ما میگیم لینوکسی که با همه چی سازگار باشه)، دیگه دنبال ویندوز نمیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لينوكس هيچ وقت نمي تونه همه چيز رو ساپورت كنه و فقط به درد افرادي مي خوره كه كار كردن با آن رو بلدند و براي ياد گرفتن آن هيچ راهي بجز پرس و جو وجود نداره مثلا كي مي دونه براي وارد شدن به روت براي اولين بار دقيقا بايد چه كار كرد.
    حالا چون Majrix به لينوكس آدت داره كه دليل نمي شه. تازه اگر Majrix جان به ويندوز آدت داشت و مي خواست بره كافي نت كه لينوكس داره ديگه خدا مي دونست چي مي شد.

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

لينوكس هيچ وقت نمي تونه همه چيز رو ساپورت كنه و فقط به درد افرادي مي خوره كه كار كردن با آن رو بلدند و براي ياد گرفتن آن هيچ راهي بجز پرس و جو وجود نداره مثلا كي مي دونه براي وارد شدن به روت براي اولين بار دقيقا بايد چه كار كرد.
    حالا چون Majrix به لينوكس آدت داره كه دليل نمي شه. تازه اگر Majrix جان به ويندوز آدت داشت و مي خواست بره كافي نت كه لينوكس داره ديگه خدا مي دونست چي مي شد.
    خوب حرفتون هم درسته هم غلط ! ویدوز هم نمی تونه خیلی چیزارو ساپورت کنه ! و مشکلات بسیاری داره !!
    الان عمده مشکلی که برای عدم ساپورت لینوکس میگیرید چیه ؟ مودم رو نمی شناشه ! اونم برخی از مودم های اینترنال ! اولا این مشکل مربوط به سازندگان اون هست که با قوانین انحصار طلبانه خودشون حاضر نمی شند درایور رو بصورت کد باز منتشر کنند . در ثانی خیلی راحت می دونی یا درایور رو بخری یا از یه مودم دیگه استفاده کنی !
    در مورد استفاده و یادگیری هردو مثل هم هستند ! با این فرق که ویندوز دزدی هست ! شما تو ویندوز هم با پرس و جو یاد گرفتید دیگه ! از اول بلد نبودید که ! شاید اگر بجای ویندوز لینوکس بود حتی متوجه سختی اون نمی شدید !
    ولی جدا کار با ویندوز برا کسی که به اندازه کافی با لینوکس آشنا باشه خیلی سخته ! من که می ترسم !!!! که نکنه الان اطلاعاتم لو بره ! سیستم خراب شه ! هنگ کنه !!‌ هک بشه ! و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببين كار با ويندوز رو مي شود در كلاس زبان هم ياد گرفت.
    من خودم هم با كمك زبان انگليسي ياد گرفتم.
    لينوكسي ها از نوشتن كامل چيزها بدشان مي آيد و واژه هايي مثل Admin يا Ch از مخفف سازي هاي بي مورد آنهاست.
    لينوكس هيچي رو نمي شناسه من خودم نه گرافيك نه صدا و نه مودم دارم تازه پرس و جو هم مي كنم.
    بعد از 4 سال هنوز ورژن 64 بيتي درست حسابي آن ارائه نشده در حالي كه ويندوز XP 32 راحت با 64 بيتي ها كار مي كند.
    بهتره بيشتر دقت كنيد چون اگر ويندوز مشكل امنيتي نداشت ما الآن اين صفحه رو نمي نوشتيم چون لينوكس ديگه آدم نبود يعني تنها مشكل ويندوز امنيته نه چيزه ديگه.
    شما احتمالا UDev رو مي شناسيد كه شبيه USB Plug n Play در ويندوز است. ورژن 3 آن به اين صورت كار مي كنه كه بعد از وصل كردن وصيله USB سه بار آن را از Init.D فورس ري لود مي كنيد تا بالاخره USB شما شناخته شود و تازه خدا نكند بخواهيد پرينتر USB وصل كنيد. اما هر بچه اي MP3 Player شو مي آره تو ويندوز وصل مي كنه.
    فكر كنم جواب شما رو داده باشم Bayazee عزيز از من هم گله نكنيد حقيقت تلخه.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خب مگه نمیشه لینوکس با انگلیسی یاد گرفت اینهمه man اینهمه doc و e-book مستندات بنظر من اصلا کم نیست
    الان نسخه‌های 64bit هم هست و قبلا هم بوده حداقل از سال ۲۰۰۴ به بعد وجود داره
    در مورد مشکل داشتن لینوکس هم مشکلات داره چون زاده ذهن بشر ولی رو به تکامل هست
    منم هم موبایلم هم فلش مموری وصل میکنم خیلی راحت برای پرینتر کافیه cups شما ران باشه مشکلی نداره
    بنظر من هیچ چیز شیرین‌تر از حقیقت نیست

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

ببين كار با ويندوز رو مي شود در كلاس زبان هم ياد گرفت.
    من خودم هم با كمك زبان انگليسي ياد گرفتم.
    لينوكسي ها از نوشتن كامل چيزها بدشان مي آيد و واژه هايي مثل Admin يا Ch از مخفف سازي هاي بي مورد آنهاست.
    لينوكس هيچي رو نمي شناسه من خودم نه گرافيك نه صدا و نه مودم دارم تازه پرس و جو هم مي كنم.
    بعد از 4 سال هنوز ورژن 64 بيتي درست حسابي آن ارائه نشده در حالي كه ويندوز XP 32 راحت با 64 بيتي ها كار مي كند.
    بهتره بيشتر دقت كنيد چون اگر ويندوز مشكل امنيتي نداشت ما الآن اين صفحه رو نمي نوشتيم چون لينوكس ديگه آدم نبود يعني تنها مشكل ويندوز امنيته نه چيزه ديگه.
    شما احتمالا UDev رو مي شناسيد كه شبيه USB Plug n Play در ويندوز است. ورژن 3 آن به اين صورت كار مي كنه كه بعد از وصل كردن وصيله USB سه بار آن را از Init.D فورس ري لود مي كنيد تا بالاخره USB شما شناخته شود و تازه خدا نكند بخواهيد پرينتر USB وصل كنيد. اما هر بچه اي MP3 Player شو مي آره تو ويندوز وصل مي كنه.
    فكر كنم جواب شما رو داده باشم Bayazee عزيز از من هم گله نكنيد حقيقت تلخه.

والا حقيقت واسه منم شيرنه ! فكر مي كنم دليل قضاوت اينگونه كمي اطلاعاتتون منو شما از لينوكس و يا حتي ويندوز هست !‌ دوست من مخفف كردن لغات دلايلي داره واسه خودش ! اگر قرار باشه دستورات زبان انگليسي باشه بايد براي اجراي يك دستور انشا بنويسي !! تازه دستوري مثل cp دستور هست ! شما فرض كن معني نداره ! تازه اينم بدون شل لينوكس بسيار قوي تر و بهتر از داس ويندوز هست كه بسيار ابتدايي تر هست و عملا به دردي نمي خوره !!
    تازه لينوكس از همون اواليل روفت سراغ سيستم هاي 64 بيتي ! و مطمئن باش همين الانش خيلي جلوتر از ويندوز هست ! كافيه كمي دنبالش باشي ! امكانات بسياري داره . يك نمونه مثال مي زنم .
    مدتي پيش توزيع ايتاليايي سابايون (sabayon) رو نصب كردم . ديودي و سيدي 64 بيتي داره ! طريقه كارش اينطوري هست كه يك سيستم بيس 64 بيتي رو نصب مي كنه . و بعد براي نصب بقيه سورس اونارو دانلود و از طريق اطلاعات موجود در هر بسته و دقيقا بر اساس سخت افزار شما و بصورتي بسيار بهينه كامپايل مي كنه ! الان فرض كن ويندوز شما 64 بيتي هست ! وقتي %90 نرم افزار ها هنوز 32 بيتي هست چه فرقي مي كنه ! شايد حتي راندمان كار كمتر هم بشه ! چون سيستم عامل مجبور هست كتابخانه هاي 32 بيتي رو لود كنه و ....
    اما در اين حالت هر نرم افزاري كه بخواييد بصورت 64 بيتي و دقيقا منتطبق بر سيستم شما كامپايل مي شه ! همه كارام به عهده خود نصاب هست و كار باهاش بسيار راحت هستش !
    تازه ويندوز فقط مشكلش امنيتي نيست ! شايد اصلا اين مشكلي نباشه ! همه نرم افزار ها مي تونن مشكل امنيتي داشته باشند ! بحث بيشتر سر فرهنگ استفاده از نرم افزار هست ! و اينم بدون نرم افزار آزاد پيروز اين ميدان خواهد بود . نمونش لينوكس ، فايرفاكس ، ويكي و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ویندوز بهترین سیستم عامل است من لینوکس رو دیدم اصلا به درد نمی خوره تازه معلومه همه ویروس ها دارن برای ویندوز ساخته میشن به همین خاطر امنیتش یه کم کمه ▒مایکروسافت بهترین شرکت تولید نرم افزار◄

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

ویندوز بهترین سیستم عامل است من لینوکس رو دیدم اصلا به درد نمی خوره تازه معلومه همه ویروس ها دارن برای ویندوز ساخته میشن به همین خاطر امنیتش یه کم کمه ▒مایکروسافت بهترین شرکت تولید نرم افزار◄
    سلام
    بله ! حق با شماست ! موفق باشيد . در ضمن اينجا انجمن لينوكس هست . اگر در مورد لينوكس سوالي داريد بپرسيد .

ديگه مثل قبلنا نيست ! اصلا قصد ثابت كردن چيزي رو ندارم ! اگر كسي خودش اينطوري انتخاب كنه ديگه كاري از دست ما بر نمي ياد .
    شما خودتون جواب خودتون رو داديد ! حرفتون هم گنگه ! چون همه ويروس ها براي ويندوز ساخته مي شند امنيتش كمه ؟؟!؟!؟! كاملا برعكس ! چون امنيتش كمه براش ويروس زياد ساختمه مي شه ! زود هم نگو كه همه مي خوان ويندوز رو هك كنند‌!هك كردن يك سيستم ويندوز چه ارزشي مي تونه داشته باشه ! طرف يه بار بتونه يك سرور لينوكس رو هك كنه نونش تو روغنه !!! پس نگو چون كسي نمي خواد نيست !! خواستن نشده !!!
    از يه چيز لينوكس هم داره خوشم مي ياد ! هر كسي رو به عنوان كاربر قبول نمي كنه !!! شايد يكي از مشكلات ويندوز هم كاربران معمولا كم اطلاعات و بي تجبرش باشه ! كه كوكورانه سيستمي رو انتخاب و استفاده مي كنند و هر چي رو با هر قيمتي بهشون بدي تشكر مي كنند ! همين باعث شده كه نظرم عوض شده ! از بعضي ها محترمانه مي خوام كه از همون ويندوزشون استفاده كنند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 چرا؟

ببخشید پریدم وسط معرکه! (معرکه؟؟؟؟)

چرا همه جا همین بحث است!

شمای ایرانی (اگر مهندسی) باید کار با هر دوش رو یاد بگیری! حالا چه فرقی میکنه کدومش رو سیستمت نصبه!

یکی امنه! یکی راحته! یکی ارزونه! یکی ....! اصلا هر دوش رو نصب کنید!

ول کنین بابا این حرفارو! (شما که از مدیران مالی این شرکتها نیز نیستید!)

وجود هر دوتاشون برای پیشرفت لازمه!

(راستی حالا چرا بحث رو تو انجمن لینوکس برگزار می کنید! باید یک انجمن بی طرف باشه!)

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

یه چندتا سوال دارم
    می خواستم بدونم میشه لینوکس و ویندوز با هم نصب کرد و اگه خواستم لینوکس بگیرم 64 بیی بگیرم یا 32؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •