اگه اپراتور سوم بیاد حالا بازم ممکنه که ایرانسل دوباره طرح نامحدود بزاره.... حالا ممکنه هم بعد از طرح زمستان دوباره نامحدود رو فعال کنه![]()
اگه اپراتور سوم بیاد حالا بازم ممکنه که ایرانسل دوباره طرح نامحدود بزاره.... حالا ممکنه هم بعد از طرح زمستان دوباره نامحدود رو فعال کنه![]()
امروز نامحدود يه ماهه من تموم ميشه!
سيم كارت همراه اول دوستمو گرفتم تا شايد سرعتش خوب باشه چون با ماهي 2.5GB نميشه سر كرد!(اين ميزان مصرف 2-3 روز منه!)سرعت دانلود همراه اول برام 4kb بود!
بهتره با همون ايرانسل سر كنيم!![]()
واقعا بدرد وبگردی هم بزور میخوره. متاسفانه قوانین حمایتی کافی نیست. یک مثال میزنم:
فرض کنید یک شرکت، کاغذ خاصی برای چاپگرهای لیزری رنگی بدهد که بسیار خوب باشد. شرکت تعهدی بابت تامین چاپگر به شما نداده است باید اگر میخواهید خودتان بروید و بخرید. شما میروید و میخرید. سه ماه بعد یا شرکت دیگر این کاغذ را تولید نمیکند یا قیمتش را 3 برابر میکند، شما چیکار میتوانید بکنید؟ از طرفی هزینه کرده اید که قابل بازگشت نیست. از سوی کالا گران نشده است بلکه غیرقابل خرید شده است و با این قیمت خرید ممکن نیست. باید قانون جلوی این حرکت را بگیرد. اینگونه قانونهای حمایتی در باخترزمین زیاد است.
منی که مودم خریدم حالا باید چه کنم؟ کسی مودم مرا با 20 درصد تخفیف هم نخواهد خرید. من مجبورم بسوزم و بسازم.
غیر ممکنه که دوباره نامحدود بده
این سیاست این ایرانشل هستش
یادتون میاد اوایل طرح آبی و قرمز و طلایی و... داشت که مثلا طرح قرمز اس ام اس ها رو مجانی میکرد؟؟؟
بعد یه مدت که مشتری جمع کرد این طرح هاشو ورداشت.
الانم تا یه خورده مشتری واسه جی پی آر اس جمع کرده سریع این طرحشو جمع کرد
آدم گوشت ..... خودشو بخوره منّت قصاب م ...... ه رو نکشه
اگه هیچکس نخره شاید یه تجدید نظری بکنه
پس بهترین کار تحریمه
حرف شما کاملا صحیحه !! ولی توی زمانی که هیچ جا نت درست حسابی نداره ( مثل اینجا ) که نه ADSL هست و نه DIALUP درست حسابی هست که به صرفه آدم نگیره یا وایرلس !! وایرلس 64k گرفتم برای تست .. از Dialup بدتر بود!!!
خب وقتی که یکی مید اینجوری میده حجمیشم ککه کرده مجبورم استفاهد کنم !!
وقتی منی که 24ساعت نمت وصلم نمیتونم همش با دایلاپ وصل باشم بدبخت میشم !!!
راستی من این پستم نیومد که ادیتش کنم!!!
میخواستم بپرسم امروز کسی دانلود داشت ؟ آخه سرعت من از 10 بیشتر نشد به 2k هم رسید ! 0هم که میشد !!
قطع هم که 2بار قطعم کرد!!
اره من با این طرح جدید هم راحت وصل میشم
منم يكي 2 بار قطع شدم ولي تا الان 720mbدانلود داشتم.
سلام.جديدا تبليغات مودماي اج زياد شده . كدومشون قابل اطمينانن ؟
من که هر جا تست کردم همراه اول gprs بود اسم تمام این ترح ها هم gprs است. حلا فکر کنیم ما شکایت کنیم ایرانسل مجبور شه نامحدودش کنه ولی gprs بده !!بازم ادج 2.5 گیگی بهتره.
gprs اینا بخاطر پینگش از دیال اپ هم بدتره واسه دانلود هم من قبلا 1 ماه با gprs دانلود کردم هر روز از 8 صبح تا 12 شب ته ش 3گیگ شدواسه پیج که صبح کار به زور می گذشت ولی بعد ظهر ادم ترجیح میداد دیال اپ حال کنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)