دوستانی که دنبال گزارش عربی بازی بودن. برای PC پورت شده:
من تست کردم بدون مشکل کار می کنه اینم لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که دنبال گزارش عربی بازی بودن. برای PC پورت شده:
من تست کردم بدون مشکل کار می کنه اینم لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دربازبانش چرا اینجوریه؟
کرنر میزنی ضربه سرت خدا قدرتم داشته باشه از بالا سرش رد نمیشه همه رو عین بووووووووووووق میگره!یعنی صاف میچسبه به دستش!
اره همش روی assisted هست!!!
والا ما که غیر assisted نمیتونیم بازی کنیم . اصلا از ریشه مشکل داره . روی assisted میزاری پاس ها و شوتهاتو خود cpu خراب میکنه . روی manual میزاری از سختی بازی همشون یا miss میشه یا لو میره .
کلا توی بازی در مقابل cpu :
داوری اشتباه فقط واسه user
زمین خوردن ها همش واسه user
شوت بره بیرون همش واسه user
شوت بخوره به تیرک همش واسه user
گل نشدن تک به تک ها همش واسه user
هدر رفتن کرنر ها و سانترها همش واسه user
مصدومیتها همش واسه user
پاس لو رفتن ها همش واسه user
شلوغی جلوی دروازه واسه هر دو طرف ولی در هم پیچیدن بازیکنها و خوردن زمینشون همش واسه user
...
نمیدونم این وسط پس چی باعث میشه که از cpu ببریم .
درسته که مشکل شده اخه سخت بودن هم یه حدی داره اصلا فکر کنم بازی طوری تعریف شده که cpu به هیچ وجه نبازه بازیو
من بازی داشتم که 5 تا گل زدم ولی خوب هر گلی که میزدم بلافاصله cpu جواب میداد و آخرش هم 7-5 شکست خوردم یعنی به این باور رسیدم که اگر قرار باشه بازی رو ببازی نیاز نیست انگشتان مبارکتو خسته کنی همونجا انصراف از بازی رو بزن و آبرومندانه 3-0 بباز بازیو وگرنه اگه خودتم بکشی نمیتونی بازیو ببری!!!
سلام
یه سوال در مورد career mode دارم خواهشا جواب بدید
توی قسمت career mode که player یا player manager میشی آیا بازیکن انتخاب شده بازیهای ملی هم انجام میده و برای تیم ملی کشورش بازی میکنه؟
سلام.
اون ارشگر عربی رو که دوستان گزاشتن باید کجا ریخت؟!
-------------
خب من این رو توی پوشه ی گیم بازی نصب کردم که یهو ارور % داد و کل بازی پوشه ی گیم بازی پاک کرد!!!!
ممنون از اون دوست عزیزی که این لینک رو داد!!![]()
Last edited by vampyre; 10-10-2011 at 11:59.
آهان خوب پس بگو،اونجوري كه كاري نداره. اينجه همه مشكلش اصليشون گل نخوردنه.
زدم لاتزيو رو 6تايي كردم،چه حالي داد ولي 1-2 بازي بعد 6تا از اينتر خوردم
لامصب اين دفاع سي پي يو نميدونم چجوري بعضي وقتا همه بازيكناي منو ميگيره ولي ما هركي رو ميگيريم 2 نفر ديگه آزادن!
الان توی کریر من بوخوم بودم حریف یه تیم 2 ستاره . باورتون میشه موقعیتهای من 15 و موقعیت حریف 1 بود . یک صفر باختم![]()
بازي گاها اينقدر سخت ميشه كه نگو كه تو واقيعت هم ديگه اينطوري نيست يا لااقل از هر ده بازي يه تيم بزرگ مثل منچستر ميلان بارسا بايرن يا غيره فقط يك يا دو بازي به مشكل ميخورن ولي اينجا ديگه كاملا برعكس شده شايد فقط يك يا دو بازي رو شانسي بتوني ببري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)