با سلام،
دوست عزیز شما می تونین از این نرم افزار استفاده کنین:
free هستش و به شخصه استفاده می کنم و کارش درسته....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخیر، مجموعه جفتش، دانلود و آپلود 200 مگ .....
با سلام،
دوست عزیز شما می تونین از این نرم افزار استفاده کنین:
free هستش و به شخصه استفاده می کنم و کارش درسته....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخیر، مجموعه جفتش، دانلود و آپلود 200 مگ .....
Last edited by ahmadian_manam; 25-12-2010 at 11:43. دليل: اشتباهه لپی
دوستان با این وضعیت پیش اومده مصرف من کمتر از روزی 400 مگ نیستش و صرفه نداره که یکماهه رو فعال کنم به نظر شما همراه اول یک سیمکارت اعتباری بگیرم و فعالش کنم ارزشش رو داره ؟
داداش همراه اول هم مالی نیست.درسته که نامحدوده هنوز اما سرعتش خیلی پایینه .
راه شما اینه:
1.تا سعی داری با ایرانسل کناربیا و با 2.5 گیگ یه جوری موضوع رو شیمبل کن بره
2.اگه نتونستی باهاش کناربیای یه همراه اول بنداز تو گوشیت و یه طرح یکروزه رو فعال کن اگه سرعتت خوب بود یعنی 10 تا 20 کیلو بایت با همراه آخر دانلود داشتی که یک هفته ایش رو فعال کن برای تست قطعی .(که زیاد داره)
اگر هم سرعتت مثل من روی 6و7 کیلو دور میزد که بیخیالش شو چون اگه بیخیالش نشی n برابر پول صرفه جوییت را بایست بدی اداره ی محترم برق بابت قبضی که برات میاد.
3.با تمام این اوضاع اگر یکهفته ای رو هم تست کردی و قطعی نداشت و سرعتش هم خوب بود (فرض محال)
اونوقت سوییچ کن روش.
راستی به این طرحای همراه آخر زیاد اطمینان نکن یهو دیدی کلا قطعش کردن.![]()
الان 3 روزه تو 2/5 گیگ هستم . عالیه... بدون قعطی... هرچند که 5 یا 6 ماه بود که از نامحدودش استفاده کردم و الان یکم برام سخته...
این طرح 2.5 گیگ برای یک هفته میصرفه , یه طرح 10 گیگ هم برای یکماه میزاشتن صرف میکرد ... چیه 2.5 گیگ برای 4 روز من بس هست نه 1ماه!![]()
من یک سیمکارت اعتباری گرفتم الان باید چطوری روی همراه اول اینترنتش رو فعال کنم ؟
با سلام خسته نباشین می خواستمک بپرسم که این edge به گوشیهمبستگیدارهیعنیبایدگو شیتم ساپورت کنه آخه من گوشیم سونی اریکسون k800 است و وقتی با اون به اینترنت از طزیق کامپیوتر وصل میشم سرعتم زیاد خوب نیست در حد دیال آپه اما فکر کنم اینجا edge رو پوشش بده چون یه گوشیه دیگه بایه سیمکارت دیگه تو این منطقه حرف e رو نشون میداد به نظر شما باید چیکار کنم اگه مودم دانگل بخرم مشکلم حل میشه و سرعتم بالا میره؟
مرسی
بله باید گوشی شما این قابلیت رو دارا باشه مشخصات رو از این سایت بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خسته نباشین می خواستم بپرسم که این edge به گوشی هم بستگی داره یعنی بایدگو شیتم ساپورت کنه آخه من گوشیم سونی اریکسون k800 است و وقتی با اون به اینترنت از طزیق کامپیوتر وصل میشم سرعتم زیاد خوب نیست در حد دیال آپه اما فکر کنم اینجا edge رو پوشش بده چون یه گوشیه دیگه بایه سیمکارت دیگه تو این منطقه حرف e رو نشون میداد به نظر شما باید چیکار کنم اگه مودم دانگل بخرم مشکلم حل میشه و سرعتم بالا میره؟
مرسی
اینو دیگه برو تو تاپیک همراه اول بپرس اینجا تاپیک ایرانسله.اینم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by XDbit68; 26-12-2010 at 09:05. دليل: وارد کردن لینک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)