خواهش می کنم دوست عزیزشما توی صفحه گوشیتون که عکسشو در زیر گذاشتم . و در ضمن سکرین شات گوشی خودمم هست با فلش قرمز مشخص کردم که باید گزینه More بزنید و بعد گزینه Status و بعد تمامیه مشخصات گوشیتونو از جمله cda میتونید پیدا کنید
موفق باشید![]()
خواهش می کنم دوست عزیزشما توی صفحه گوشیتون که عکسشو در زیر گذاشتم . و در ضمن سکرین شات گوشی خودمم هست با فلش قرمز مشخص کردم که باید گزینه More بزنید و بعد گزینه Status و بعد تمامیه مشخصات گوشیتونو از جمله cda میتونید پیدا کنید
موفق باشید![]()
نشون میده که گوشی شما برای کشور یا منطقه خاصی ساخته نشده و شما میتونی از گوشیت تو همه جای دنیا استفاده کنی.
سوال کردم بعد اینکه قیمتش رو دو سه هفته پیش بود55 قیمت الان رو کسی نداره تو تاپیک قیمت رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد
اول از همه ببخشید که دیر جواب می دم
ممنون مرسی
من بدون گارانتی گرفتم 333
p990 رو هم با رم 2 250 دادم . چطوره ؟
حتما . الان هم که کنکور تموم شئ حتما میام
به نظر من خوب فروختی.
این که خریدی ساخت کجاست؟اصله؟
موفق باشی.
آقا smoking دستتون درد نکنه با این آموزشی که گزاشتین به راهتی تونستم cda رو عوض کنم
حالا که میخوام آپدیت کنم خودش میدونه که باید کدوم cda رو انتخاب کنه یا ما باید حالیش کنیم؟
خواهش می کنم قابلتون نداشت![]()
بله به صورت Automatic پیدا می کنه آپدیت سرویس Cda گوشیتون رو , و خیالتون راحت باشه از هر لحاظ و از این بابتخودش میدونه که باید کدوم cda رو انتخاب کنه یا ما باید حالیش کنیم؟
Update Service Is Automatic Find your CDA
Last edited by Re Z a; 01-07-2008 at 22:14.
آقا بازم دستتون درد نکنه آپدیت شد
حالا برای cda نوشته
cda 162022/1 R6G02 درسته؟
Last edited by senjin; 01-07-2008 at 22:27.
دستت درد نکنهخواهش می کنم دوست عزیزشما توی صفحه گوشیتون که عکسشو در زیر گذاشتم . و در ضمن سکرین شات گوشی خودمم هست با فلش قرمز مشخص کردم که باید گزینه More بزنید و بعد گزینه Status و بعد تمامیه مشخصات گوشیتونو از جمله cda میتونید پیدا کنید
cda منو نوشته
cda 162022/9 R6G02 حالا این مال کجاست؟ مال خاورمیانس؟
َِcda شما مربوط به خاور ميانه هست.آره.و آخرين نسخه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)