گوشی روشن میشه, اصلا ربطی نداره اما اگه عوض نکنین CDA گوشیتون به حالت 2 تا Cda در میاد( یعنی به صورت موقت) که وقتی آپدیت می کنید اون موقع یک Cda جدید روی گوشیتون برای همیشه Set (ست) میشه پس گوشیتون بالا میاد و روشن میشه ولی بالاخره باید آپدیتش کنید!
گوشی روشن میشه, اصلا ربطی نداره اما اگه عوض نکنین CDA گوشیتون به حالت 2 تا Cda در میاد( یعنی به صورت موقت) که وقتی آپدیت می کنید اون موقع یک Cda جدید روی گوشیتون برای همیشه Set (ست) میشه پس گوشیتون بالا میاد و روشن میشه ولی بالاخره باید آپدیتش کنید!
Last edited by Re Z a; 30-06-2008 at 01:16.
در مورد آپگرفتن باید عرض کنم اصلا نیازی نیست چون CDA عوض کردن 1 دقیقه بیشترطول نمیکشه و شما که Cda عوض می کنین دیگه بک آپ لازمتون نمیشه اما اگه می خواین دوستان Back up بگیرین باید عرض بکنم گزینه GDFS که حامد جان گفتن پایین صفحه برنامه xs++ هست که چون من بک آپ نگرفتم نمیتونم بحس شو باز کنم چون طبق مراحلی که آموزششو گذاشتم اگه لحظه ای اشتباه می کردم ... به خاطر همینم دست نزدم:43:
یه توضیح بدم شما اسم این Scrip کافیه داشته باشین چون لازمتون نمیشه یعنی جایی نمی خواد که لودش کنین زیرا خود برنامه همین طور که در عکس با رنگ سبز مشخص کردم Cda های مختلف براتون لیست می کنه و کافیه اسم Cda مد نظرتونو پیدا کنید.
اینم Scrip WG1 براتون آپلود کردم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا رضا ممنون بابت آموزش من عوض کردم حالا مونده برم کافی نت آپدیت کنم
ممنون
اقاي amir_sa خيلي ممنونم که به سوالم جواب دادي ميتونم يه سوال ديگه بپرسم wg1 چي هست
تبریک میگمدیدی کاری نداشت
انشاالله آپدیتشم که بکنی گوشیت از همه لحاظ آلی میشه الان دوربین گوشیم قابل مقایسه با Cda نروِِژ نیست اینجوری بگم که گوشیم تازه داره نفس میکشه
![]()
اين جمله خبري بود يا سوالي.اگر خبري هست كه تاييد ميشه.جواب ميده.اقا رم 4 گیگ برای این گوشی جواب میده
رضا چيكار كردي؟مشكل آنتن دهي برطرف شد يا نه؟
نه اصلا مشکل از گوشی نبود حامد جان اشتباهی سیم کارت سوخته توش انداخته بودممثله آینه آنتن میده
![]()
از آموزشتون ممنون خیلی واضح بود
ولی از کجا بفهمم Cda گوشیم چی هست؟ کجا نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)