دوستان عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
لطفا یه نفر دسته رو برای من اینطوری تنظیم کنه
پاس کوتاه : A
پاس تو عمق : Y
سانتر و تکل : B
شوت : X
سرعت : RB
سوئیچ پلیر : L1
حرکات تکنیکی : RT
ممنون
دوستان عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
لطفا یه نفر دسته رو برای من اینطوری تنظیم کنه
پاس کوتاه : A
پاس تو عمق : Y
سانتر و تکل : B
شوت : X
سرعت : RB
سوئیچ پلیر : L1
حرکات تکنیکی : RT
ممنون
یعنی می خواید دقیقا مثل دکمه های pes بشه.من برای خودم رو اینجوری کردم.کدوم فایل رو باید بذارم براتون؟
بازیکنانی که میسازیم رو نمیشه توی کریر استفاده کرد؟
سلام رفقا .
بالاخره تو فیفا ۱۲ میشه با گیم رنجر آنلاین زد یا راشو بستن و باید کِی بخریم حتما ؟؟
(ببخشید اگه قبلا پاسخ دادین . من تاپیک رو زیر و رو نکردم)
.
نه دیگه با گیم رنجر نمیشه .
خاک بر سر اینترنت ایران بکنن که از هیچ قابلیت انلاین این بازی نمیشه استفاده کرد .
دوست عزیز به پوشه ای که بازی رو در اونجا نصب کردید برید و دو فایل buttonData.ini و buttonDataXenon.ini رو برام آپلود کنید
خیلی ممنون
سرعت شوت رو گذاشتم رو 48
ازون حالت موشک کروز درومد
فقط منتظر اون پچ حجم بالائه حدود 3 گیگی هستم
تو یکی از صفحات فروم ea دیدم که گفته بود 3D grass فعال میشه و بعضی فیس ها فیس لیفت میشن و یه سری مشکلات تو شناسیی گیم پد و گرافیک و غیره
دیگه دانشگاه نمیرم فقط فیفا و GEARS of war 3![]()
تو کریر مود قسمت خرید و فروش نمیشه مثلا دو باشگاه بازیکن هاشونو با هم عوض کنن ؟
مثلا منچستر سی تی میخواست نیمار منو 107 تا بخره . من نمیتونم اینجا بهش بگم مثلا رونالدوتو بده و تا قیمت بازیکن ها برابر بشه من مابقیشو سر بدم ؟گویا از این بقالی ها تو کریر نیست
نمیشه وقتی پیشنهاد برای بازیکنت میاد به باشگاه پیشنهاد دهنده یک قیمت بالاتری بگی و براشون بفرستی ؟ چون ار اون طرف میشه و وقتی یک بازیکن میخوای بخری و پیشنهاد میدی اونا میگن نه اما اگه فلان قیمت بدی بازیکونو میدن بهت
سلام در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پچی گذاشته به نام گیم پلی انقلابی کسی دانلود کرده ببینه چطوریه
آره آره منم دیدم چیه؟
محتوای مخفی: haha
دوست عزيز منم وصل كردم ولي نه شوك كار مي كنه نه RS يه دفعه شانسي كرد مشكل از كجا است
شما با USB وصل كردي اگه بخوايم با بلوتوث وصل كنيم قطعه ي مخصوص مي خواد يا با هر بلوتوثي ميشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)