تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 359 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من رفتم و با این متن شکایت کردم:

این شرکت همزمان با هدفمندی یارانه ها به جای افزایش خدمات رسانی با همان قیمتهای سابق اما با کاهش خدمات اینترنتها که قبلا نامحدود به صورت یک ماهه و یک هفته ارائه میشد به محدود کردن حجم انتقال اطلاعات و البته با اعلام رسمی به نوعی کم فروشی کرده است و در راستای تورم زایی حرکت نموده است. شایان ذکر است که تبلیغات این شرکت در گذشته و حال انچنان زیاد است که نیاز به ارائه مستندات خاص نیست.

دقت کنید که باید اطلاعات کامل خودتون بنویسید. در ضمن من با عنوان کم فروشی شکایت کردم.

2. 9 کاربر از mostafa1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من طرح یک روزه را فعال کردم ابتدای طرح من 5750تومان دشارژ داشتم حالا 3267تومان دارم دقیقا هم 200مگابایت دانلود کردم چجوری حساب کرده باید 1000 تومان کم می کرده. ساعت استفاده بعد ظهربوده .

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من رفتم و با این متن شکایت کردم:

این شرکت همزمان با هدفمندی یارانه ها به جای افزایش خدمات رسانی با همان قیمتهای سابق اما با کاهش خدمات اینترنتها که قبلا نامحدود به صورت یک ماهه و یک هفته ارائه میشد به محدود کردن حجم انتقال اطلاعات و البته با اعلام رسمی به نوعی کم فروشی کرده است و در راستای تورم زایی حرکت نموده است. شایان ذکر است که تبلیغات این شرکت در گذشته و حال انچنان زیاد است که نیاز به ارائه مستندات خاص نیست.

دقت کنید که باید اطلاعات کامل خودتون بنویسید. در ضمن من با عنوان کم فروشی شکایت کردم.

ای خدا بعضیا چقدر سادن! بعضی وقتها فکر میکنم میبینم این مردم واقعا حقشونه هر چی سرشون بیاد

5. 3 کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .

الان برای گوشی من بالای اون دو تاخط، نوشته " E " . یعنی از طریق EDGE وصل میشه؟

و اگر اینطوره، آیا من میتونم وصلش کنم به لپ تاپ و با همون سرعت استفاده کنم.

چه کار کنم که مثلا حالت روزانه اش رو استفاده کنم؟ و از اعتبار سیم کارتم کم نشه؟

و سوال آخر اینکه: چرا این فیـــلـــتــر نداره؟ من امروز تو گوشی رفتم، همه ی سایت ها رو باز میکنه؟؟!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من تست کردم دقیقا کیلو 1 ریال کم میکنه
    یعنی میتونید ماهی 2.5 گیگ استفاده کنید (سند و ریسیو)
    نمیدونم برا چی بعضی ها میگفتن 2.5 گیگ نیست
    ولی بازم کمه ، حداقل یه 6-7 گیگ میزاشت خوب بود

8. 2 کاربر از SASAN-BSE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    چجوری میشه شارژ ایرانسل رو چجوری میشه به یه سیم کارت دیگه فرستاد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

سلام .

الان برای گوشی من بالای اون دو تاخط، نوشته " E " . یعنی از طریق EDGE وصل میشه؟

و اگر اینطوره، آیا من میتونم وصلش کنم به لپ تاپ و با همون سرعت استفاده کنم.

چه کار کنم که مثلا حالت روزانه اش رو استفاده کنم؟ و از اعتبار سیم کارتم کم نشه؟

و سوال آخر اینکه: چرا این فیـــلـــتــر نداره؟ من امروز تو گوشی رفتم، همه ی سایت ها رو باز میکنه؟؟!!!!
    بله یعنی EDGE هست و برای استفاده در کامپیوترتون ساده ترین راه ابتدا نصب برنامه مدیریتی گوشیتون هست (مثلاً Nokia PC Suit) و بعد اتصال گوشی به کامپیوتر و ایجاد کانکشن با برنامه مدیریتی گوشیه...

حالت روزانه و شبانه نداره... روزا کیلوبایتی 5 ریال و شبا کیلوبایتی 1 ریال (در طرح زمستان حال حاضر) کم میکنه که برای استفاده کامپیوتری، خانمان براندازه...! یه سایت باز بکنید راحت دیدید 500 تومن رفت... باید یه همچین بسته هایی که ارائه داده رو بخرید و....

قیلتر همه دارن چون قیلترینگ مرکزیه... شما احتمالاً از مرورگر Opera Mini در گوشیتون استفاده کردید (یا Opera Mobile یا Bolt داغون) و این مرورگرا به سرورشون وصل میشن و اون سرور صفحات اینترنتی رو فشرده میکنه تا هم حجم کمتر بشه و هم سرعت بالاتر بره و این سرورا اتفاقاً نقش پر اکس روهم بازی میکنن این وسط...

با سلام
    چجوری میشه شارژ ایرانسل رو چجوری میشه به یه سیم کارت دیگه فرستاد؟
    اگه منظورتون پوله که اینجوریه (دقت کنید پسوردی که تنظیم کنید ، در صورت فراموشی ، قابل تغییر به این راحتیا نیست چون sensitive محسوب میشه به شدت) (همچنین به خاطر مسائل امنیتی، در هر درخواست فقط 1000 تومن میشه خط به خط منتقل کرد و مثلاً برای 5000 تومن باید 5 بار کد مورد نظر رو بزنید تا 5 تا هزار تومن منتقل بشه و هر بارم باید منتظر پیام تأیید باشید که ازتون فکر کنم میخواد کلید 1 رو بزنید بعد از انتقال موفقیت آمیز، اقدام به درخواست 1000 تومن بعدی بکنید) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه منظورتون اینترنت و بسته های افزایشیه که راهی نداره...
    Last edited by Cleeev; 24-12-2010 at 13:58.

11. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستام من میخوام سرویس 200 مگ روزانه رو فعال کنم. با چه برنامه ای میتونم مقدار حجم استفاده شده از اینترنت رو توی یه بازه ی زمانی مشخص (ا روز) ببینم؟ در ضمن این 200 مگ فقط مربوط به رسیو هستش؟ Sent تاثیری روش نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ظاهرا کل انتقال اطلاعات رو حساب کرده.
    ------------------------------------------

میگن یک بابایی کلاهبردار بود و دستش با حاکم شهر تو یک کاسه. پادشاه از اون شهر دیدن میکنه مردم میرن پیشش از کلاهبردار و عدم برخورد حاکم شهر پیشش شکایت میکنن. پادشاه میره پیش حاکم شهر میگه مردم میگن تو به کلاهبرداریهای این فرد رسیدگی نمیکنی درسته؟ حاکم شهر میگه کدوم کلاهبرداریها؟ کسی شکایتی نکرده. پادشاه بررسی میکنه میبینه درسته هیچکس شکایتی نکرده بوده. در واقع مردم از بس به حاکم بدبین بودن زحمت شکایت کردن رو نکشیده بودن.

حالا حکایت ماست گیریم رسیدگی نکنن؛ چه ضرری برای ما دارد؟ آیا این شکایتها هیچجا ثبت نمیشه؟ آیا در سابقه نمیماند؟ آیا وقت زیادی از ما میگیرد؟ گیریم عزم رسیدگی نباشد؛ آیا یک نفر خدمتگزار هم نیست؟ آیا از صد مورد تخلف به یکی هم رسیدگی نمیشود؟ آیا ما را به جرم شکایت کردن از یک شرکت خصوصی بازداشت میکنن؟

اگر برای همراهی سنگی بر نمیداری لاقل سنگی هم نینداز.
    Last edited by mostafa1400; 26-12-2010 at 00:39.

14. 4 کاربر از mostafa1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بسته نگیرین درست میشه تحریمشون کنیم

16. 3 کاربر از tik2tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •