سلام .
الان برای گوشی من بالای اون دو تاخط، نوشته " E " . یعنی از طریق EDGE وصل میشه؟
و اگر اینطوره، آیا من میتونم وصلش کنم به لپ تاپ و با همون سرعت استفاده کنم.
چه کار کنم که مثلا حالت روزانه اش رو استفاده کنم؟ و از اعتبار سیم کارتم کم نشه؟
و سوال آخر اینکه: چرا این فیـــلـــتــر نداره؟ من امروز تو گوشی رفتم، همه ی سایت ها رو باز میکنه؟؟!!!!
.gif)
بله یعنی EDGE هست و برای استفاده در کامپیوترتون ساده ترین راه ابتدا نصب برنامه مدیریتی گوشیتون هست (مثلاً Nokia PC Suit) و بعد اتصال گوشی به کامپیوتر و ایجاد کانکشن با برنامه مدیریتی گوشیه...
حالت روزانه و شبانه نداره... روزا کیلوبایتی 5 ریال و شبا کیلوبایتی 1 ریال (در طرح زمستان حال حاضر) کم میکنه که برای استفاده کامپیوتری، خانمان براندازه...! یه سایت باز بکنید راحت دیدید 500 تومن رفت... باید یه همچین بسته هایی که ارائه داده رو بخرید و....
قیلتر همه دارن چون قیلترینگ مرکزیه... شما احتمالاً از مرورگر Opera Mini در گوشیتون استفاده کردید (یا Opera Mobile یا Bolt داغون) و این مرورگرا به سرورشون وصل میشن و اون سرور صفحات اینترنتی رو فشرده میکنه تا هم حجم کمتر بشه و هم سرعت بالاتر بره و این سرورا اتفاقاً نقش پر اکس روهم بازی میکنن این وسط...
با سلام
چجوری میشه شارژ ایرانسل رو چجوری میشه به یه سیم کارت دیگه فرستاد؟
اگه منظورتون پوله که اینجوریه (دقت کنید پسوردی که تنظیم کنید ، در صورت فراموشی ، قابل تغییر به این راحتیا نیست چون sensitive محسوب میشه به شدت) (همچنین به خاطر مسائل امنیتی، در هر درخواست فقط 1000 تومن میشه خط به خط منتقل کرد و مثلاً برای 5000 تومن باید 5 بار کد مورد نظر رو بزنید تا 5 تا هزار تومن منتقل بشه و هر بارم باید منتظر پیام تأیید باشید که ازتون فکر کنم میخواد کلید 1 رو بزنید بعد از انتقال موفقیت آمیز، اقدام به درخواست 1000 تومن بعدی بکنید) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظورتون اینترنت و بسته های افزایشیه که راهی نداره...