خواهش می کنم.کاری نکردم.
نه دیگه با اون نمیشه فارسی نوشت!
خواهش می کنم.کاری نکردم.
نه دیگه با اون نمیشه فارسی نوشت!
جديدترين برنامه ها رو دوستان تو تاپيك زير معرفي ميكنن
براي بازي هم برو بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir_sa; 29-06-2008 at 14:38.
سلام. نه دوست عزیز گوشی شما آخرین آپدیته و نیازی به آپدیت نداره![]()
کی گوش کنه من یه عمره میگم آموزش بزاره نمیزاره آقا رضا زود که من دلم می خواد هر چه زودتر این کار رو بکنمتبريك ميگم رضا جان.ديدي مشكل نبود.خوب خدا رو شكر بالاخره مشكل شما هم حل شد.
اين رو هم بدون كه الان بهتري و بي نقص ترين فريمور رو داري ها.
آموزش رو واسه ما بزار شايد ما هم وسوسه شديم رفتيم توي كار Wg1
با عرض شرمندگیخودتون می دونین من نکرتونم در بست! این آموزشی که می گذارم براتون یکم توش دست کاری کردم چونکه همه چیز فکر می کنم نگفته بود...
خوب دوستان اول اهداف این کار رو بگم:
1- تغییر CDA و استفاده از فریم ور های مخصوص مناطق مختلف(که بهترینش generic world ها هستن و آخرین فریم ور ها برای اون هاستWG1)
2- تغییر CDA توی گوشی فریم ور شما را یک ورژن پایین تر از آخرین ورژن نشون میده و با این کار حتی اگر گوشی شما آخرین ورژن فریم ور رو هم داشته باشه دوباره میتونین آپدیت کنین و از فلش کردن بی نیاز میشین !
خوب برای این کار نیاز به برنامه xs++ دارین
وارد پوشه بشین و فایل xs++ رو باز کنین !
گزینه smart phone conecct رو مطابق شکل زیر تیک بزنین !
حالا دکمه conecct رو بزنین و طبق گفته برنامه:
1 گوشی رو خاموش کنین
2 دکمه c رو نگه دارین
3 کابل رو وصل کنین به گوشی درست مثل عملیاتی که موقع آپدیت انجام میدیم
حالا صبر کنین تا برنامه به شما پیغام ready for operation رو بده بعد دکمه c رو رها کنین.
وارد قسمت flash بشین
حالا از نوار مربوط CDA مورد نظرتون پیدا کنید
دکمه run script رو بزنین و صبر کنین عملیات انجام بشه !
کار تمومه!
گوشی رو جدا کنین ! و روشن کنید
بعد از عوض کردن CDA یادتون نره برای ثابت کردن Cda روی گوشیتون نیازه که آپدیت بشه
در ضمن اینم برنامه XS++
در آخر از همه دوستان کلوپ مخصوصا از Hamed جان و آقا Farbod و دیگر دوستان کمال تشکر دارم برای راهنمایی های خوبشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشين
Last edited by Re Z a; 29-06-2008 at 20:51.
این ممکنه گوشیرو خراب کنه و نیاز به فلش پیدا کنه؟
اگه طبق آموزش عمل کنید طوری نمیشه و خیالتون راحت باشه ولی اگه نمی تونین بهتره دست نزنینو یه نکته ای هم اضافه کنم که دوستان حتما PC Soit نصب باشه روی سیستمتون . سیستمتون باید کاملا گوشیو بشناسه وگرنه به مشکلی که من بر خوردم دچار میشین جوری که دکمه C مدت طولانی نگه داشته بودم تا سیستم به صورت دستی گوشیو بشناسه پس سعی کنید حتما از این لحاظ چک کنید که به مشکلی بر نخورید و یادتون نره دستتونو به هیچ وجع از روی کلید C بر ندارید.
![]()
smiking
یه سوال دارم:وقتی cda رو عوض میکنی گوشی روشن میشه یا باید حتما آپدیت بشه؟
راستی password گوشیت 02544888 هست؟
Last edited by saeid127; 29-06-2008 at 21:34.
د ستت درد نكنه رضا جان.
script رو هم كاش ميگذاشتي.
در ضمن در مورد بك آپ گرفتن از GDFS هم يه توضيح كوچيك بده تا كسي اگر با مشكل روبرو شد بك اپ داشته باشه.
كارت درسته.
د ستت درد نكنه رضا جان.
script رو هم كاش ميگذاشتي.
در ضمن در مورد بك آپ گرفتن از GDFS هم يه توضيح كوچيك بده تا كسي اگر با مشكل روبرو شد بك اپ داشته باشه.
كارت درسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)