من که بازم فعال کردمو سرعتم همون از 3 اینا بالاتر نمیره و واسه 1 مگ دانلود کردن چند بار وسطش استپ میشه.
کجایید شما کلن که سرعتاتون اینه؟؟ من که اکثر قسمتای مرکزیه تهرانو + سعادت آباد هی میرمو میام سرعتش همینه!
من که بازم فعال کردمو سرعتم همون از 3 اینا بالاتر نمیره و واسه 1 مگ دانلود کردن چند بار وسطش استپ میشه.
کجایید شما کلن که سرعتاتون اینه؟؟ من که اکثر قسمتای مرکزیه تهرانو + سعادت آباد هی میرمو میام سرعتش همینه!
بعد از 5ماه نامحدود من 30 روزه محدود فعال کردم الانم دارم کارم رو میکنم و خیلی عالیه...
در ضمن سرعت من 23 کیلو هستش با کمترین افت سرعت...
خیلی کمهتا میتونی باید از این ایرانسل ... بکنی
![]()
اتقاقا اصلا بدرد این کار نمیخوره. سرعتش ثبات نداره و یکهو می افته رو صفر. این مشکل خاص من نیست چون اتفاقا برای من خیلی از ساعتها دانلود با سرعت بالاس اما گاهی گیر میکنه و نمیشه باهاش حتی یک صفحه رو باز کرد. دیال اپ برای مرور ساده صفحات از این بهتره.
یه دلیل می تونه داشته باشه!، فکر می کنم قبل از اینکه SMS فعال شد از طرف ایرانسل بیاد ایشون شروع کردن به استفاده!!
سلام
من امروز دوباره شارژ کردم می نویسه اعتبار شما 2600000 هزار ریال می باشد.تا تاریخ 2/11/1389.
یعنی چی؟ مگه نگفتن که حجمی شده!!!!
آقا زود قضاوت نکنید! ، اشتباه حساب می کنی برادر من، فکر می کنم قبل از اینکه SMS فعال شد از طرف ایرانسل بیاد شما هم شروع کردی به استفاده!!
والا من 200 mg فعال کردم توی روز و شب استفاده می کردم، و دقیقا با Bandwidth monitor زیر نظر داشتمش، مجموع دانلود و آپلودم دقیقا 200 بود!!، شارژم هم دقیق کم شد!....
گويا به ايرانسل بايد بسته ها رو فقط به صورت نامحدود ارائه بده. ميگن كه دولت يا يه سريها بهشون گير دادن كه چرا بسته ها رو محدود كردين و دارن ميرن توي ليست كم فروشها يا گران فروشها. احتمالا بسته ها دوباره به حالت اول برميگرده!!!
برید سایتدر مورد گرانفروشی ایرانسل در این اوضاع هدفمندی گزارش بدهید پوستشو می کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه برگرده به قبل که خیلی عالی میشه... اگه شکایت کنن شاید درست شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)