چرا هم منتخب جهان داره و هم منتخب بازیکنان کلاسیک
قویترین تیمبازی بازیکنهای کلاسیک هستن که اکثرا بالای 90 هستن
چرا هم منتخب جهان داره و هم منتخب بازیکنان کلاسیک
قویترین تیمبازی بازیکنهای کلاسیک هستن که اکثرا بالای 90 هستن
باید آزادشون کرد یا همینجوری هستن؟به خاطر اینکه گشتم پیدا نکردم!
------------
یه سوال دیگه هم داشتم.
توی کریر مد من بازیکن از جوانانم کشیدم بالا اول قدرتش 40 تا بود ولی الان بعد از دو فصل بازم توتالش 40 تاست!اینا چه جوری پیشرت میکنن؟!
توی rest of world
اخرین تیم و یکی مونده به اخر تیمهای منتخب هستن خوبیش نسبت به pes اینه که اسم بازیکنهای کلاسیک رو هم میگه
سلام دوستان این توپ گیریش چجوریه
آموزشی هم رفتم ولی خیلی سخته ..........!!!!!!!!دیونه شدم...........!!!!!!
به خدا توپگیری تو واقعیت از این آسونتره.......
سجاد سعی کن زیاد انگشتتون روی سرعت نباشه اصلا موقعی که دفاع میکنید سرعت رو بی خیال بشید چون سریع دریبل میخورید حتی نمیتونید تکل کنید که ممکن میشه خطا بشه
1-احتمالا شوک سمت راستت خراب شده و روی یک دکمه گیر کرده.برای فهمیدنش اگه بازی Pes هر سالی شو داشته باشی تو ستینگز بیرون بازی توی قسمت کنترل دسته ات رو بیار نشون میده.(این دلیل نمیشه من pes باز باشم.دوباره گر ندید دعوا شه من طرفدار فیفا ام.)
2-توی قسمت Select Side دکمه Y (مثلث یا شماره یک) رو بزن بعدیه صفحه باز میشه دکمه R2 رو بزن بعد وارد صفحه تنظیمات میشه.
واقعا بازی با بارسا سخته . آدم رو دیوونه میکنن. اصلا به هیچ وجه امکان نداره توپ رو بتونین از مسی یا اینیستا بگیرید یا گل میزنن یا دروازه بان میگیره یا اوت . هیچ راهی هم نداره . کچل شدم . با سیستم دفاع جدید , قدیم , با سرعت بدون سرعت خلاصه همه راهها رو رفتم امکان نداره بشه .
من دستم معمولیه شوک نداره. با کیبرد که تست کردم درست بود.نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا از تنظیمات دسته هست ولی من ب چیزی دست نزدم. چکار کنم ؟!![]()
![]()
آقا قضیه این آپدیت 3 گیگا بایتی که واسه پی سی ea داره میده چیه ؟؟؟!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)