وستان من امروز بسته ی یک روزه ی gprs رو فعال کردم و نتیجه یس کار این شد: حدود ساعت دوازده و ربع بسته رو فعال کردمو باهاش یه ایمیل چک کردم و مقدار باقی مونده عدد 204756 ریال بود.
خوب، اول از اون که شک کردم که چرا به جای نوشتن حجم باقی مونده، بهم مقدار مبلغ باقی مونده نمایش داده میشه!!!! گفتم اشکال نداره و شروع کردم به دانلود دوتا پادکست زبان که مجموعه حدود 18 مگ شد و بعدشم توی گودر مشغول چک کردن فیدها بودم که یهو دیدم اینترنتم قطع شد!!!!!
با تعجب یه بار دیگه مانده اعتبارو چک کردم و دیدم خبری از اعتبار نیست!!!! به سراغ گوشی رفتم و میزان حجم مبادله شده رو دیدم. تنها و تنها و تنها 28 مگ و اندی دریافتی داشتم!!!!!!!!!!!
نشستمو با ماشین حساب، حساب کردمو دیدم که اون مبلغ ابتدایی که نوشتم یعنی 204756 رو اگه تبدیلش کنم به تومن، یعنی 20475 و بعد تقسیم بر 700 تومنش کنم (هر کیلو بایت 7 ریال و در نتیجه هر مگ دوروبر هفتصد تومن) عدد 29/25 مگابایت در اومد!!!!!!!!!!!!
خلاصه یک کلام: این بسته های اینترنتی این سری ایرانسل، فقط کلاهبرداریه. هنوز هر کیلوبایت، همون هفت ریال حساب میشه و شما با شارژ بسته ی یک روزه، به جای دریافت 200 مگابایت، تنها و تنها شاهد دریافت نهایتا 30 مگابایت خواهید بود!!!!!!!!!!!!!
به تمام مشترکین ایرانسل، اکیدا و شدیدا و به شدت هرچه تمام تر، توصیه میکنم که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی و حتی در بدترین وضعیت ممکنه هم سراغ این بسته های پر از کلاهبرداری نرید و حتی اگه در وضعیت مرگ و زندگی بودید و زندگیتون بستگی به شارژ یکی از این بسته ها داشت، مرگ با عزت رو به زندگی با خفت ترجیح بدید و نذارید که ایرانسل فک کنه ما ... هستیم.