تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 359 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خدا بگم چیکار کنه این ایرانسل رو.
    نامردا میان آدم رو چنان وابسته میکنند به یه مزیتی که میدن و بعد از یه مدت
    اون مزیت رو یا برمیدارن یا اینکه شرایطشو سخت میکنن و پیچیده ش میکنند.
    این آخر نامردیه خداییش.
    الان منی که فقط با نت گوشی میتونم بیام نت و ای دی اس ال و وایرلس نمیتونم
    ردیف کنم واسه خودم باید چیکار کنم؟؟؟ :((
    دو روز دیگه اعتبار نامحدود ماهانه من تموم میشه. :(
    Last edited by ghasem2020; 22-12-2010 at 19:50.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام من امروز یه 24 ساعت رو فعال کردم حالا از کجا بدونم چقدر چند مگا بایت دارم تو حساب؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

وستان من امروز بسته ی یک روزه ی gprs رو فعال کردم و نتیجه یس کار این شد: حدود ساعت دوازده و ربع بسته رو فعال کردمو باهاش یه ایمیل چک کردم و مقدار باقی مونده عدد 204756 ریال بود.

خوب، اول از اون که شک کردم که چرا به جای نوشتن حجم باقی مونده، بهم مقدار مبلغ باقی مونده نمایش داده میشه!!!! گفتم اشکال نداره و شروع کردم به دانلود دوتا پادکست زبان که مجموعه حدود 18 مگ شد و بعدشم توی گودر مشغول چک کردن فیدها بودم که یهو دیدم اینترنتم قطع شد!!!!!

با تعجب یه بار دیگه مانده اعتبارو چک کردم و دیدم خبری از اعتبار نیست!!!! به سراغ گوشی رفتم و میزان حجم مبادله شده رو دیدم. تنها و تنها و تنها 28 مگ و اندی دریافتی داشتم!!!!!!!!!!!

نشستمو با ماشین حساب، حساب کردمو دیدم که اون مبلغ ابتدایی که نوشتم یعنی 204756 رو اگه تبدیلش کنم به تومن، یعنی 20475 و بعد تقسیم بر 700 تومنش کنم (هر کیلو بایت 7 ریال و در نتیجه هر مگ دوروبر هفتصد تومن) عدد 29/25 مگابایت در اومد!!!!!!!!!!!!

خلاصه یک کلام: این بسته های اینترنتی این سری ایرانسل، فقط کلاهبرداریه. هنوز هر کیلوبایت، همون هفت ریال حساب میشه و شما با شارژ بسته ی یک روزه، به جای دریافت 200 مگابایت، تنها و تنها شاهد دریافت نهایتا 30 مگابایت خواهید بود!!!!!!!!!!!!!

به تمام مشترکین ایرانسل، اکیدا و شدیدا و به شدت هرچه تمام تر، توصیه میکنم که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی و حتی در بدترین وضعیت ممکنه هم سراغ این بسته های پر از کلاهبرداری نرید و حتی اگه در وضعیت مرگ و زندگی بودید و زندگیتون بستگی به شارژ یکی از این بسته ها داشت، مرگ با عزت رو به زندگی با خفت ترجیح بدید و نذارید که ایرانسل فک کنه ما ... هستیم.
    بابا من با طرح یه روزه 220 مگ دانلود کردم ! بیشتر از اعتبار ! دیگه خداییش اینقدر تو سر این ایرانسل بدبخت نزنید ! اینقدرام دگوری نیست !! هیچ قطعی اعتباری نداشت . میانگین سرعت دانلود هم 20بود .
    من قبلا خونمون یه جای دیگه بود . اونجا ایرانسله نامحدوده وصل کردم 1 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشت . اصلا پشیمون شدم . خونمون عوض شد و این تایپیکو دیدم ولی دیگه کار از کار گذشته بود و محدود شده بود وگرنه چه کارا که نمیشد باهاش بکنی !!!!!!!!
    ولی همین الانم خیییلی بهتر از دیال اپه و برای من که ماهی 20 تومن پوله اینترنت دیال اپ میدادم خووویییلی به صرفه تره !

4. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام من امروز یه 24 ساعت رو فعال کردم حالا از کجا بدونم چقدر چند مگا بایت دارم تو حساب؟
    کد : *140*3*7*3*1# رو وارد کنید بعدش می بینید یه عدد نوشته به ریال. هر کیلوبایت که مصرف میکنید یک ریال از این عدد کم میشه.
    Last edited by aristocrat; 22-12-2010 at 20:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخر چی شد؟
    یک ماهه 2.5 گیگ بگیریم میشه واقعا 2.5 گیگ دانلود کرد؟ یا فقط شب میشه 2.5 گیگ دان کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

13

آخر چی شد؟
    یک ماهه 2.5 گیگ بگیریم میشه واقعا 2.5 گیگ دانلود کرد؟ یا فقط شب میشه 2.5 گیگ دان کرد؟
    نه عزیز... شما 2.5 گیگ واقعی دانلود داری..

فقط مواظب باشید که ویندوز و یا آنتی ویروس به طور مخفی آپدیت نشود که حجم شما را از بین ببرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کلاهبرداری زیرکانه ایرانسل "

و اما این بار >>>

همین الان متوجه شدم ایرانسل یک کلک زیرکانه زده مثلا برای روزانه 200 مگ شما فقط 40 مگ میتونید در ساعات غیر از شب11 تا 6 صبح استفاده کنید تنها زمانی میتونید 200 مگ بگیرید که در ساعات شب11 تا 6 صبح یا روز های پنجشنبه و جمعه باشه تمام بسته ها همینطورن یعنی بسته 1 هفته ای فقط میتونید 160 مگ در روز عادی بگیرید و ماهانه فقط 500 مگ حالا چه چوری و اثباتش

شما با خرید 1 بسته 1 روزه 200000 ریال معادل 20 هزار تومان برای حساب gprs شارژ میشید که میتونید با کد دستوری زیر ببینید

خوب با فعال کردن بسته 1 روزه شما به اندازه 20 هزار تومان میتونید اینترنت استفاده کنید که در ساعات معمولی/ یعنی غیر از ساعت 11 شب تا 6 صبح و روز پنج شنبه جمعه/ که قیمت هر کیلو بایت 5 ریال است شما 40 مگ دانلود بیشتر نمیتونید بکنید

200000ریال تقسیم بر 5 ریال بر کیلو بایت میشه 40000 کیلو بایت و معادل 40 مگ

ولی اگر در ساعات 11 شب تا 6 صبح و یا روز های اخر هفته پنج شنبه و جمعه باشه هر کیلو بایت 1 ریال هست که میش دقیقا 200 مگ

200000ریال تقسیم بر 1 ریال بر کیلو بایت میشه 200000 کیلو بایت معادل 200 مگ

حال خودتون ببینید چه کلک زیرکانه ای زده!!! من بسته فعال کردم دقیقا 41 مگ دانلود کردم قطع شد و تموم شد!!

واقعا چی بگم؟؟؟
    نظر شما چیه؟

آقا لطفا سریعا اطلاع رسانی کنید! زود باشید هم میهن و دوستانتان رو آگاه کنید"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من با کنترل حساب بررسی کردم. 2 و نیمش 2 و نیمه اما ظاهرا تبادل اطلاعاته. یعنی ارسالتم حساب میشه. روز و شبم نداره. من الان بیشتر از 24 ساعته شروع کردم تقریبا 100 مگ مصرف کردم. مشکل اصلیش اینکه دیگه باید بخیال دانلود شید تنها وبگردی 24 ساعته. تازه اونم گاهی قطع میشه. راه دیگری نیست وگرنه نمی ارزه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اینجا که همراه اول فقط gprs میده همین 2.5 گیگ هم کارو راه میندازه
    اون افزونه ی faxtune بود چی بود ؟! اگه میشه اسم و لینک دقیقشو بگین که هم واسه سرعت پیج هم صرفه جویی در حجم استاده کنیم .

11. این کاربر از tik2tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا جونه من نخرید
    بیاد اعتصاب کنیم شاید فرجی شد
    اگه هیچکس نخره شاید یه تجدید نظری تو طرحاش بکنه. حالا اگه یه 5 گیگ میزاشت یه چیزی /
    راستی خبر رسیده دزد اول هم میخواد این کارو بکنه.
    دقیقا بهترین کار همینه ولی من فعال کردم شرمنده

13. این کاربر از tik2tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •