سلام
من دسته ایکباکس دارم و با pc بازی میکنم.این تنظیمات که لازم نداره؟با rs یه کرایی میکنه ولی نمیدونم منظور از حرکات تکنیکی اوناست یا نه(آخه زیاد جالب نبودن)
اون آموزشها که اول بازی درباره دفاع کردن بودن رو دیگه نمیشه دوباره آورد؟
سلام
من دسته ایکباکس دارم و با pc بازی میکنم.این تنظیمات که لازم نداره؟با rs یه کرایی میکنه ولی نمیدونم منظور از حرکات تکنیکی اوناست یا نه(آخه زیاد جالب نبودن)
اون آموزشها که اول بازی درباره دفاع کردن بودن رو دیگه نمیشه دوباره آورد؟
چه جالب،البته تيم هم مهمه،شما تيمتون چيه؟؟
والا اينجا همه به زور بازيا رو ميبرن!
دقيقاااااا،همين الآن داشتم بازي ميكردم تو 5 تا بازي هيچكدوم رو نبردم. ديگه بيخيال شدم و اومدم بيرونتو واقعیت هم که همین جوره . البته واسه بازیکنهای حریف نه ما . یعنی اگه خونسردیتو حفظ نکنی بد بازی میکنی و میبازی . یه چیز دیگه بگم . شبها بازی کنید احتمال باختتون بیشتره . سر صبح بهترین موقع است . نمیدونم چرا .![]()
تمام صحبتای MCSE MAN در مورد CPU رو قبول دارم!
همین الان توی Career با من سیتی اولین بازیم رو جلوی سوانسی انجام داد و 2-2 کردم
بالای 5 موقعیت گلزنی داشتم ولی یا مدافعا از وسط زمین خودشون رو میرسوندن بهم یا دروازه بان گل نمیخورد.3 تا تک به تک رو گرفت . . .
پ.ن:برنابئو رو بسیار افتضاح طراحی کردن!
يعني تو تنظيمات گند زدن رفته
تنظيم رزولوشن و گرافيك
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahin_mp3; 08-10-2011 at 23:38.
برخي بازيها اصلا محكوم به باختي.بقول تو ارمش مهمه تو بازي
دوستان منم بعد از سالها پیس بازی کردن اومدم سراغ فیفا و واقعا لذت بردم.یکی یه راهنمایی بکنه من چجوری با تیم میتونم برم تولیگ.مثل مستر لیگ پیس.چند تا گزینه بود امتحان کردم ولی تیم نبود یا بازیکن بود یا مربی.ممنون میشم راهنمایی کنید
اي گفتيا يعني اگه بخواد نبري نميبري
تو 3تا زدي من با رونالدو همش تيرك مي زنم
بعضي موقع يهويي از گوشه كنار مياد ميره هيچ وقت نميتونه گل بزنه ها ولي همچين گل مي زنه اصلا مي موني
يه دفعه فكر كنم حرصش گرفته بود از پشت محوطه جريمه مستقيم شوت كرد نفهميدم چه جوري گل شد فقط مي خواستم فحشش بدم بد در جا گل زدم يك حالي داد![]()
یکی نیست منو راهنمایی کنه؟
دوستان xbox یا ps3 دار.
اگر میتونید کمک کنید در رابطه با تلویزیون یا lcd ای که باهاش بازی میکنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیبه اصلا نمیدونم چی شد یه دفعه سرعت بازی من زیاد شده چه رو کند بزارم چه رو تند و متوسط همشون بازی به صورت تند هست بازیکنها عین فرفره میدوئن، جالب اینجاست که تا چند ساعت پیش سرعت بازیم کاملا سالم و نرمال بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)