تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 461 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من دسته ایکباکس دارم و با pc بازی میکنم.این تنظیمات که لازم نداره؟با rs یه کرایی میکنه ولی نمیدونم منظور از حرکات تکنیکی اوناست یا نه(آخه زیاد جالب نبودن)
    اون آموزشها که اول بازی درباره دفاع کردن بودن رو دیگه نمیشه دوباره آورد؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نمیدونم مشکلتون کجاست ولی من هر بازی رو مثل اب خوردن رو لجنداری میبرم و الان با اختلاف 12 امتیازی تو صدر جدول لیگ انگلیسم با لیورپول و منچستر رو هم دبل کردم!!!
    فقط یه اشتباهی کردم اول بازی board difficulty رو هم رو لجنداری گذاشتم و نامردا خیلی کم پول دادن و تو نیم فصل هم یه قرون هم دادن(مجبور شدم 2 3 تا بازیکن اماتور بخرم که خیلی هم کم بازیشون میدم)...
    الان تازه دارم میرسم به اخرای فصل...
    یه سوالم برام پیش امده اونم اینکه اخر فصل پول میدن یا نه؟؟؟
    اگه ندن دیگه بدبخت میشم و باید با salkic برم فصل بعدی رو بازی کنم!!!(یه سرچ بکنید این بازیکن رو پیدا میکنید!خیلی قویه!)
    چه جالب،البته تيم هم مهمه،شما تيمتون چيه؟؟
    والا اينجا همه به زور بازيا رو ميبرن!

تو واقعیت هم که همین جوره . البته واسه بازیکنهای حریف نه ما . یعنی اگه خونسردیتو حفظ نکنی بد بازی میکنی و میبازی . یه چیز دیگه بگم . شبها بازی کنید احتمال باختتون بیشتره . سر صبح بهترین موقع است . نمیدونم چرا .
    دقيقاااااا،همين الآن داشتم بازي ميكردم تو 5 تا بازي هيچكدوم رو نبردم. ديگه بيخيال شدم و اومدم بيرون

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

تمام صحبتای MCSE MAN در مورد CPU رو قبول دارم!
    همین الان توی Career با من سیتی اولین بازیم رو جلوی سوانسی انجام داد و 2-2 کردم
    بالای 5 موقعیت گلزنی داشتم ولی یا مدافعا از وسط زمین خودشون رو میرسوندن بهم یا دروازه بان گل نمیخورد.3 تا تک به تک رو گرفت . . .

پ.ن:برنابئو رو بسیار افتضاح طراحی کردن!

4. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

با کیبورد میشه گفت اصلا نمیشه حتما نیاز به یه گیم پد هستش
    يعني تو تنظيمات گند زدن رفته

سلام دوستان چجوری میشه گرافیک این بازیرو کمو زیاد کرد
    تنظيم رزولوشن و گرافيك

سلام دوستان.
    یک هفته بود که fifa12 رو نصب کرده بودم ولی فایل fifaconfig برای تنظیمات گرافیک باز نمیشد.خیلی راه ها رو امتحان کردم. از آپدیت کردن ویندوز 7 تا نصب انواع ورژنهای برنامه NET framework تا پاک کردن fifa11 و نصب مجدد fifa12 ولی نشد که نشد.
    تا اینکه با تغییر دستی یک فایل تونستم گرافیک بازی رو تنظیم کنم . گرافیکش واقعا عالی شد.حتی render quality رو تغییر دادم تا سطوح مشاهده شده اصطلاحا soft بشه.
    ابتدا به محل نصب بازی برید بعد از داخل فولدر fifasetup فایل fifasetup_default رو با نوتپد باز کنید.
    Render quality رو از صفر به 3 تغییر بدید.
    حالا ببنید رزولیشن صفحه مانیتور یا lcd تون چند در چنده و روی چه رقمی تنظیم شده.( با کلیک راست در صفحه دسکتاپ و انتخاب گزینه propertise و انتخاب گزینه settings)
    به عنوان مثال screen resolution سیستم من 1024x768
    تنظیمات خود فایل باز شده به قرار زیره:
    RESOLUTIONHEIGHT = 600
    RESOLUTIONWIDTH = 800
    که باید اونها رو نسبت به screen resolution سیستم خودتون اونها رو تغییر بدید.
    یادتون نره عدد کوچیکه رو روبروی RESOLUTIONHEIGHT و عدد بزرگتره رو روبرویRESOLUTIONWIDTH بنویسید.
    در آخر فایل نوتپد رو save کنید و خارج بشید. وبازی رو اجرا کنیدو لذت ببرید.
    امیدوارم که تونسته باشم مطالب رو منتقل کنم.
    دوستانی که با config مشکل دارند از این کرک استفاده کنند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم جواب نداد هیچ مشکلی نداره به راحتی میتونند تموم تنظیمات بازی رو از طریق فایل fifa setup که توی پوشه_ی my document وجود داره انجام بدن به این صورت:
    نقل قول:
    RENDERINGQUALITY:
    1=low 2=medium 3=high

WAITFORVSYNC:
    1=on 0=off

MSAA_LEVEL:
    0=off 2=2X 4=4X

ASPECTRATIO:
    کاری باهاش نداشته باشید ولی اگه خواستید میتونید با توجه به رزولوشن مانتیتورتون تنظیمش کنید...(عددش حدودا از تقسیم رزولوشن افقی بر عمودی بدست میاد)

RESOLUTIONHEIGHT"
    رزولوشن طولی تصویر مثلا 768

RESOLUTIONWIDTH:
    رزولوشن عرضی تصویر مثلا 1024

پست تكميلي مشكلات FIFA12

کد:
    Last edited by shahin_mp3; 08-10-2011 at 23:38.

6. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو همه نسخه هاي بازي حس ميكردم بعضي بازي ها هست كه سي پي يو هيچ جوره نميذاره ببري. تو فيفا 12 خيلي بازيا بود كه موقعيت هام بيشتر بود و بازي دست من بود ولي آخرش باختم اما به ذهنم نرسيد كه نميذاره ببرم ولي ديروز تو ليگ با رم جلوي يووه بازي داشتم و باز اين حس بهم دست داد كه سي پي يو نميذاره ببرم.به طور كل بازي دست من بود، 3تا تير زدم به نحوهاي مختلف،2تا گل زدم كه آفسايد شد و چندتا موقعيت عالي هم داشتم كه فقط يكيش گل شد. از اونور يووه 2تا حمله كرد جفتش رفت تو گل!!
    يعني وقتي بازي تموم شد دوست داشتم با مشت بزنم وسط مانيتور ولي حيف كه نميشد

راستي فصل رو با رتبه 8 به پايان رسوندم و شانس آوردم كه گذاشت باز تو تيم بمونم. البته بايد بگم 7-8 تا بازي آخر رو فوق العاده نتيجه گرفتم و اكثر تيم ها رو بردم

بالاخره هم موفق شدم هم سر پنالتي دروازه بانم شيرجه بزنه و هم پنالتي رو گل كنم

يه چيزي كه فهميدم اين بود كه وقتي اعصابت خورده نبايد بازي كني چون حتما ميبازي. بايد خيلي آروم و ريلكس بازي كني

ببينيم فصل آينده چي در انتظارمونه
    برخي بازيها اصلا محكوم به باختي.بقول تو ارمش مهمه تو بازي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان منم بعد از سالها پیس بازی کردن اومدم سراغ فیفا و واقعا لذت بردم.یکی یه راهنمایی بکنه من چجوری با تیم میتونم برم تولیگ.مثل مستر لیگ پیس.چند تا گزینه بود امتحان کردم ولی تیم نبود یا بازیکن بود یا مربی.ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

تو همه نسخه هاي بازي حس ميكردم بعضي بازي ها هست كه سي پي يو هيچ جوره نميذاره ببري. تو فيفا 12 خيلي بازيا بود كه موقعيت هام بيشتر بود و بازي دست من بود ولي آخرش باختم اما به ذهنم نرسيد كه نميذاره ببرم ولي ديروز تو ليگ با رم جلوي يووه بازي داشتم و باز اين حس بهم دست داد كه سي پي يو نميذاره ببرم.به طور كل بازي دست من بود، 3تا تير زدم به نحوهاي مختلف،2تا گل زدم كه آفسايد شد و چندتا موقعيت عالي هم داشتم كه فقط يكيش گل شد. از اونور يووه 2تا حمله كرد جفتش رفت تو گل!!
    يعني وقتي بازي تموم شد دوست داشتم با مشت بزنم وسط مانيتور ولي حيف كه نميشد

راستي فصل رو با رتبه 8 به پايان رسوندم و شانس آوردم كه گذاشت باز تو تيم بمونم. البته بايد بگم 7-8 تا بازي آخر رو فوق العاده نتيجه گرفتم و اكثر تيم ها رو بردم

بالاخره هم موفق شدم هم سر پنالتي دروازه بانم شيرجه بزنه و هم پنالتي رو گل كنم

يه چيزي كه فهميدم اين بود كه وقتي اعصابت خورده نبايد بازي كني چون حتما ميبازي. بايد خيلي آروم و ريلكس بازي كني

ببينيم فصل آينده چي در انتظارمونه
    اي گفتيا يعني اگه بخواد نبري نميبري

تو 3تا زدي من با رونالدو همش تيرك مي زنم

بعضي موقع يهويي از گوشه كنار مياد ميره هيچ وقت نميتونه گل بزنه ها ولي همچين گل مي زنه اصلا مي موني

يه دفعه فكر كنم حرصش گرفته بود از پشت محوطه جريمه مستقيم شوت كرد نفهميدم چه جوري گل شد فقط مي خواستم فحشش بدم بد در جا گل زدم يك حالي داد

10. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان منم بعد از سالها پیس بازی کردن اومدم سراغ فیفا و واقعا لذت بردم.یکی یه راهنمایی بکنه من چجوری با تیم میتونم برم تولیگ.مثل مستر لیگ پیس.چند تا گزینه بود امتحان کردم ولی تیم نبود یا بازیکن بود یا مربی.ممنون میشم راهنمایی کنید
    یکی نیست منو راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان xbox یا ps3 دار.
    اگر میتونید کمک کنید در رابطه با تلویزیون یا lcd ای که باهاش بازی میکنید.
    کد:

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عجیبه اصلا نمیدونم چی شد یه دفعه سرعت بازی من زیاد شده چه رو کند بزارم چه رو تند و متوسط همشون بازی به صورت تند هست بازیکنها عین فرفره میدوئن، جالب اینجاست که تا چند ساعت پیش سرعت بازیم کاملا سالم و نرمال بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •