تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 461 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها میگفتن که در حین بازی هر لحظه نتیجه سایر بازیهای دیگه هم نشون میده و اعلام میکنه ولی برای من اینطور نیست چرا؟
    مهدی جان باید تو لیگ بازیهاتون هماهنگ باشه بعضی مواقع بازیهای تیمهای دیگه قبل از بازی شماست و شما بین دو نیمه میتونید نتایج بازی اونها رو ببینید یه سری از بازیها کنارشون نوشته ft یعنی فول تایم و بازی تموم شده ولی بعضی مواقع مینویسه ht یعنی هالف تایم که یعنی بازی اونها هم با شما هماهنگه

2. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad1196's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ِDezful

پيش فرض

دوستان چنتا سوال
    1- چرا گزارشگر بازی به طور اتومات عوض نمیشه؟؟ من گزارشگر رو روی حالت defalt قرار دادم ولی همش یکی گزارش میکنه من میخوام به صورت رندم هر بازی یه نفر گزارش کنه
    2- بچه ها میگفتن که در حین بازی هر لحظه نتیجه سایر بازیهای دیگه هم نشون میده و اعلام میکنه ولی برای من اینطور نیست چرا؟

تو حالت دیفلت فقط گزارشگر اولی رو میاره .
    کلا تو زبان انگلیسی دو گزارشگر بیشتر نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام در فصل نقل و انتقالات راهی نیست تا بجز سمت راست(که خیلی سریع عوض میشه) تمام نقل و انتقالات رو دید....؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید اگه میشه من یه راهنمایی میخواستم.من تو فیفا 11 به وسیله ی L2 و انالوگ دیریبل میزدم اما تو فیفا 12 هر کاری میکنم نمیشه .ایا فوتبال مشکل داره یا بازی فیفا که خریدم اصل نیست یا دریبلش تغییر کرده.لطفا راهنمایی کنید کسی نیست جواب منو بده

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

یعنی 1000 درصد باهات موافقم . ولی حیف که اگه دقت کنی از اواسط بازی کم کم نقشه cpu واسه بهم ریختن اعصاب شما اجرا میشه و در نهایت بازی رو میبازی .
    مخصوصا اگه سي پي يو جلو باشه دقيقا رو اعصابت رژه ميره. براي همين گفتم كه حتما بايد ريلكس بازي كني. بازي هاي اول وقتي اينجوري ميشد احساسي و جوگير ميشدم هي بيشتر گل ميخوردم ولي ديدم فايده نداره،الآن سعي ميكنم بازم خونسرد بازي كنم و تاكتيكمو عوض كنم تا نتيجه بگيرم و خوشبختانه خيلي وقتا نتيجه رو عوض كردم. حتي جلوي تيمي مثل ميلان كه تا دقيقه 85 2-1 عقب بودم ولي در نهايت 3-2 بردم

یعنی چون یووه بوده(یک تیم ایتالیایی)اینجوری بازی کرده؟آخه فکر می کنم تیمهای ایتالیایی همینطوری بازی می کنن.دفاع و ضد حمله و ...
    منکه با چلسی و منچستر بازی کردم خیلی تحت فشار بودم
    یعنی اگه سبک بازی ها هم شبیه واقعیت باشه(مثل سیستم کاتاناچیو)که باید به فیفا دست مریزاد گفت
    خیلی دوست دارم بدونم یعنی واقعاً سبک بازی لیگها با هم فرق داره و مثل واقعیت هست.فعلاً خودم نمی تونم اینو تست کنم
    مطمئنا بازي تيم ها تو ليگ هاي مختلف تا حدودي فرق ميكنه،اين تو سري هاي قبل هم بود و ملموس بود ولي اينكه يووه از قصد اينجوري بازي ميكرد رو نميدونم.فقط ميتونم بگم تو قوطي بود و حداقل بايد 5تا گل رو ميخورد!! يعني جلوي هيچ تيمي انقدر موقعيت نداشتم

كاش قسمت ترنسفرش بعضي مواردش شبيه fifa manager بود. مثلا اينكه قيمت بازيكن رو خودمون تعيين كنيم و براي فروش بذاريم. يا وقتي به كسي پيشنهاد ميديم با يع علامت نشون بده كه احتمال قبول كردنش حدودا چقدر و از اين چيزا

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

يكي بگه با كيبورد چه جوري دريبل مي زنن چه جوري پنالتي مي زنن

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

تو همه نسخه هاي بازي حس ميكردم بعضي بازي ها هست كه سي پي يو هيچ جوره نميذاره ببري. تو فيفا 12 خيلي بازيا بود كه موقعيت هام بيشتر بود و بازي دست من بود ولي آخرش باختم اما به ذهنم نرسيد كه نميذاره ببرم ولي ديروز تو ليگ با رم جلوي يووه بازي داشتم و باز اين حس بهم دست داد كه سي پي يو نميذاره ببرم.به طور كل بازي دست من بود، 3تا تير زدم به نحوهاي مختلف،2تا گل زدم كه آفسايد شد و چندتا موقعيت عالي هم داشتم كه فقط يكيش گل شد. از اونور يووه 2تا حمله كرد جفتش رفت تو گل!!
    يعني وقتي بازي تموم شد دوست داشتم با مشت بزنم وسط مانيتور ولي حيف كه نميشد

راستي فصل رو با رتبه 8 به پايان رسوندم و شانس آوردم كه گذاشت باز تو تيم بمونم. البته بايد بگم 7-8 تا بازي آخر رو فوق العاده نتيجه گرفتم و اكثر تيم ها رو بردم

بالاخره هم موفق شدم هم سر پنالتي دروازه بانم شيرجه بزنه و هم پنالتي رو گل كنم

يه چيزي كه فهميدم اين بود كه وقتي اعصابت خورده نبايد بازي كني چون حتما ميبازي. بايد خيلي آروم و ريلكس بازي كني

ببينيم فصل آينده چي در انتظارمونه
    نمیدونم مشکلتون کجاست ولی من هر بازی رو مثل اب خوردن رو لجنداری میبرم و الان با اختلاف 12 امتیازی تو صدر جدول لیگ انگلیسم با لیورپول و منچستر رو هم دبل کردم!!!
    فقط یه اشتباهی کردم اول بازی board difficulty رو هم رو لجنداری گذاشتم و نامردا خیلی کم پول دادن و تو نیم فصل هم یه قرون هم دادن(مجبور شدم 2 3 تا بازیکن اماتور بخرم که خیلی هم کم بازیشون میدم)...
    الان تازه دارم میرسم به اخرای فصل...
    یه سوالم برام پیش امده اونم اینکه اخر فصل پول میدن یا نه؟؟؟
    اگه ندن دیگه بدبخت میشم و باید با salkic برم فصل بعدی رو بازی کنم!!!(یه سرچ بکنید این بازیکن رو پیدا میکنید!خیلی قویه!)

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مخصوصا اگه سي پي يو جلو باشه دقيقا رو اعصابت رژه ميره. براي همين گفتم كه حتما بايد ريلكس بازي كني. بازي هاي اول وقتي اينجوري ميشد احساسي و جوگير ميشدم هي بيشتر گل ميخوردم ولي ديدم فايده نداره،الآن سعي ميكنم بازم خونسرد بازي كنم و تاكتيكمو عوض كنم تا نتيجه بگيرم و خوشبختانه خيلي وقتا نتيجه رو عوض كردم. حتي جلوي تيمي مثل ميلان كه تا دقيقه 85 2-1 عقب بودم ولي در نهايت 3-2 بردم

مطمئنا بازي تيم ها تو ليگ هاي مختلف تا حدودي فرق ميكنه،اين تو سري هاي قبل هم بود و ملموس بود ولي اينكه يووه از قصد اينجوري بازي ميكرد رو نميدونم.فقط ميتونم بگم تو قوطي بود و حداقل بايد 5تا گل رو ميخورد!! يعني جلوي هيچ تيمي انقدر موقعيت نداشتم

كاش قسمت ترنسفرش بعضي مواردش شبيه fifa manager بود. مثلا اينكه قيمت بازيكن رو خودمون تعيين كنيم و براي فروش بذاريم. يا وقتي به كسي پيشنهاد ميديم با يع علامت نشون بده كه احتمال قبول كردنش حدودا چقدر و از اين چيزا
    تو واقعیت هم که همین جوره . البته واسه بازیکنهای حریف نه ما . یعنی اگه خونسردیتو حفظ نکنی بد بازی میکنی و میبازی . یه چیز دیگه بگم . شبها بازی کنید احتمال باختتون بیشتره . سر صبح بهترین موقع است . نمیدونم چرا .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

يكي بگه با كيبورد چه جوري دريبل مي زنن چه جوري پنالتي مي زنن
    با کیبورد میشه گفت اصلا نمیشه حتما نیاز به یه گیم پد هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان چجوری میشه گرافیک این بازیرو کمو زیاد کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •