بروی چشماین آموزشایی که دورو اطراف هست فایده ندارن بذارین من پدر گوشیمو در بیارم تا خود آدم تجربه نکنه نمی فهمه یه ریزه کاریهایو خودم آموزش میذارم ....
![]()
بروی چشماین آموزشایی که دورو اطراف هست فایده ندارن بذارین من پدر گوشیمو در بیارم تا خود آدم تجربه نکنه نمی فهمه یه ریزه کاریهایو خودم آموزش میذارم ....
![]()
بله که درسته اصلا شما هرچی بگین درسته![]()
phone:cxc162037
organiser:cxc162108r6g04
cda:cda162024/87rsa
نیاز به اپدیت داره؟
می خوام اونایی که بهم زنگ میزنن شماره ها رو پاک کنم از لیست ولی میزنم دیلیت ارور میده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یکی جواب بده
در ضمن وقتی تم رو عوض میکنم اهنگ زنگ واینا تغییر میکنه چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mohsentanha; 24-06-2008 at 00:07.
نه دوست عزیز متاسفانه مشکل حل نشد!
راهش همون هست كه گفتم دوست عزيز.فرمت مموري داخلي.
يا اصلا برنامه document to go رو نصب كنيد كه خيلي توپه.فقط فارسي رو ساپورت نميكنه.در قسمت نرم افزار موجود هست.
سلام من چند تا سوال دارم در مورد P1
1- آخرین فریم ویری که تو سایت رسمی سونی اریکسون هست چه ورژنی هست ؟
برای من اینه : CXC162037 R9J005
2- هنگام آپدیت وقتی میگه دکمه C رو نگه دارید باید کدوم دکمه رو نگه دارم ؟
3- زبان فارسی رو من دارم آیا با آپدیت زبان فارسی نمیپره ؟
4- صدای اسپیکر P1 و در کل گوشیهای Uiq سونی اریکسون کمتر از سری W هست که کاملا مشخصه اما من وقتی با مدیاپلیر خود گوشی آهنگ رو از اسپیکر گوشی میشنوم صدای بلندی نداره اما وقتی مثلا یه تیکه فیلم ضبط میکنم و پخش مکنم و یا مثلا یه کلیپ تصویری پخش میشه صدا به دو برابر هم میرسه
حالا میخوام بدونم که آیا مثلا برنامه مدیا پلیر باعث میشه که صدا کم باشه و آیا میشه یه پخش کننده Mp3 رو گوشی نصب کرد تا صدا صدای واقعی گوشی بشه و پخش کنه ؟
ببخشید طولانی شد امیدوارم که سوال 4 رو درست بیان کرده باشم
مر30![]()
دوست عزیز من به چندتا از سوالاتون جواب میدم چون قبلا خودم اینارو از دوستان پرسیدم:
2) دکمه C همون کلید عدد 7 هستش.
3) نه ، زبان فارسی نمیپره!
یعنی هیچ کی بلد نیست بابا یکی راهنمایی کنههههههههههههههههههههه![]()
توی منوی استند بای روی calls بزن ،بعد more ،بعد extended mode بزن..انشا الله درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)