تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 32 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 311

نام تاپيک: آشیانه عقاب ها | تاپیک هواداران تیم ملی آلمان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آلمان پر افتخارترین تیم ادوار جام جهانی و جام ملت های اروپا ، دلیل تنفر دیگران این هست و بس !

تعداد قهرمانی های برزیل در جامهای جهانی برگزار شده تا اکنون : 5
    آلمان و ایتالیا : 4 (تعداد دومی و سومی های آلمان بیشتر)

در اروپا

اسپانیا و آلمان هر دو 3 قهرمانی با تفاوت اینکه دومی های آلمان بیشتر از اسپانیاست.

* در سالهای اخیر همین قهرمانی اخیر آلمانی ها اتفاق افتاده و قهرمانی های بلامنازع و پی در پی (مثل اسپانیا) نداشتند ...

* اتفاقا من در جامعه که توجه کردم تنفر خاصی از آلمان نمیبینم، اتفاقا خیلی از ایرانی ها هم به دلایلی همچون اشتراک در نژاد آریایی و یا قضیه ی اتحاد هیتلر-رضاشاه احساس خوشایندی به آلمان دارند
    .
    من خودم اگر به چند کشور که دوست داشته باشم (یا بهتر بگم آرزو داشته باشم) در اونجا زندگی کنم حتما آلمان جزو یکی از اونها خواهد بود.

این تنفر از آلمان را شخصا در p30w بیشتر دیدم و جای دیگه هم گفتم دلیل اش را در برخی حرفهای تعصبی و بی منطق بعضی از هواداران این تیم میدونم.
    البته شبهای گذشته شماری از این عزیزان هم کار قشنگی کردند و به ایتالیایی ها خسته نباشید و از عملکرد خوبشون تمجید کردند که شخصا از کار مودبانه و پسندیده این دوستان تشکر میکنم.
    Last edited by banii; 04-07-2016 at 17:12.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اگر پست هاتونو خلاصه، مختصر و مفید بنویسید بهتره، نیازی به این نوشته های طولانی نیست و وقت ما و شما هم مهم تر از این بحثاست...

این قسمت حتما در ارتباط با این پست بنده بوده :

من در همان تاپیک در مورد این عرایضم توضیحات لازم را دادم و شما هم با تحریف نوشته اصلی (جابجایی کلمه اسپانیا با ایتالیا و هم اینکه من در "تاپیک تیم منفور" گفته بودم از این دو تیم بدم میاد ... هیچ جا نگفتم من طرفدار پرتغال ام ...) کلا قیاس مع الفارغ کردی

پست من در اون تاپیک هیچ مساله فوتبالی نبوده دوست عزیز و نگفتم به دلیل گفته شده طرفدار یا مغضوب آن دو تیم ام! اون پست فقط در جواب به حرف دوستی بود که گفته بود از مردم اسپانیا و پرتغال و باقی ملتهای اسپانیش زبان بدش میاد ...! و من هم نظرمو گفتم که اتفاقا مردمشون اینطور اند ...

اگر باقی حرفهای شما هم بنا به همین سند و مدرک ها باشه که دیگه هیچی

اما در مورد ماجرای زیدان و ماترازی :

من خودم زیدان برام جزو عزیزترین هاست. حتی 2006 هم ناراحت نمیشدم اگر زیدان با بدست آوردن قهرمانی با خاطره ای عالی از صحنه ی بازیهای ملی و فوتبال میرفت.

ضمن اینکه باید هم بدونید ایتالیایی های اصیلی همچون همین بوفون که شما اعتقاد دارید جنتلمن نیست یا پیرلو و یا مالدینی در اظهاراتی ماترازی را بعلت رفتارهاش ملامت کرده اند.

و حرف دیگه که میخواستم بگم و مهمتر :

هیچ چیز در دنیا سیاه و سفید نیست ... همه چیز خاکستری اند
    و زیدان هم از این قاعده مستثنا نیست !
    من گفتم از عاشقان زیدان بودم و هستم درست اما باعث نمیشه که حق کامل را هم در ماجرای فینال 2006 به زیدان بدهم.
    گیرم که فحش رکیک ماترازی داده باشه زیدان باید بعنوان یک بازیکن حرفه ای در عالی ترین سطح بر اعصاب و رفتارش مسلط بوده و بدانه که زدن ماترازی = اخراج. یا به بیان دیگه رفتار و تصمیماتش در زمین عاقلانه و منطقی باشه نه بر اساس احساسات اش ...

کلا هم زیدان معمولا بازیکن بسیار آرامی بود اما موقعیکه عصبی میشد دیگه بدجوری به هم میریخت و اگر اشتباه نکنم یک صحنه دیگه هم درست مثل همون صحنه ماترازی داشته و با سر یک بازیکن دیگه رو هم نقش بر زمین کرده بود ...

اصلا منظورم جنابعالی نبود ! با این حال بسیار خوب شد که یک نمونه ی عینی شدید برای این مدل طرفداری ها !
    فکر میکنم ناموس از هر چیزی مهمتر هست ، ما خیلی آماتور تر از اینی هستیم که در مورد واکنش زیدان قضاوت کنیم !
    صد درصد اگر واکنش زیدان این نبود ، روی بازی این بازیکن اثر گذار بود !
    یادت باشه زیدان هم مثل من و شما احساس و عاطفه داره ، فکر نکن ماورای طبیعت هست .
    خب در مورد ماجرای بازیکن کره ای چه توجیهی دارید ؟ اون هم باید گل نمیزد و حرفه ای عمل می کرد ؟
    یکساعت نشد حکم اخراجش صادر شد ! به جرم بازی با احساسات ملت بزرگ ایتالیا !
    جام جهانی 2002 چه خوب یادم هست ، کره جنوبی اسپانیا و ایتالیا را برد و چهارم جهان شد ، مجریان ما هم حالا حرص بخور حسادت کن ! کی حرص نخور حسادت ...

فقط سوآرز بلد بود با اینها چکار کنه
    من جایی ندیدم کسی ، کسی را ملامت بکنه ، غیر از تشویق ندیدم !
    به هر حال چوب این کارها را خوردند و در دو جام جهانی اخیر ...
    شما به زیدان توصیه می کنید رفتارش براساس منطق باشه ، حال اینکه طرفداری شما به خاطر خونگرم بودن و مه رویان هست ! جنوبی های خودمون خونگرم هستند ، چرا جای دیگر دنبال خونگرمی هستید ؟
    ایتالیا حذف شد رفت عزیز من ، دیگه حرف زدن نداره !
    شما هم بازی ها را از شبکه ی ملی تماشا نکنید دوست عزیزم .
    اگر هم ایتالیا را دوست دارید میتونید بازی هاش را در لیگ جهانی والیبال دنبال کنید

3. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تعداد قهرمانی های برزیل در جامهای جهانی برگزار شده تا اکنون : 5
    آلمان و ایتالیا : 4 (تعداد دومی و سومی های آلمان بیشتر)

در اروپا

اسپانیا و آلمان هر دو 3 قهرمانی با تفاوت اینکه دومی های آلمان بیشتر از اسپانیاست.

* در سالهای اخیر همین قهرمانی اخیر آلمانی ها اتفاق افتاده و قهرمانی های بلامنازع و پی در پی (مثل اسپانیا) نداشتند ...

* اتفاقا من در جامعه که توجه کردم تنفر خاصی از آلمان نمیبینم، اتفاقا خیلی از ایرانی ها هم به دلایلی همچون اشتراک در نژاد آریایی و یا قضیه ی اتحاد هیتلر-رضاشاه احساس خوشایندی به آلمان دارند
    .
    من خودم اگر به چند کشور که دوست داشته باشم (یا بهتر بگم آرزو داشته باشم) در اونجا زندگی کنم حتما آلمان جزو یکی از اونها خواهد بود.

این تنفر از آلمان را شخصا در p30w بیشتر دیدم و جای دیگه هم گفتم دلیل اش را در برخی حرفهای تعصبی و بی منطق بعضی از هواداران این تیم میدونم.
    البته شبهای گذشته شماری از این عزیزان هم کار قشنگی کردند و به ایتالیایی ها خسته نباشید و از عملکرد خوبشون تمجید کردند که شخصا از کار مودبانه و پسندیده این دوستان تشکر میکنم.

آلمان : 4 قهرمانی ، 4 نایب قهرمانی ، 4 بار مقام سومی ، 1 مقام چهارمی
    برزیل : 5 قهرمانی ، 2 نایب قهرمانی ، 2 بار مقام سومی ، 2 بار چهارمی
    ایتالیا : 4 قهرمانی ، 2 نایب قهرمانی ، 1 بار مقام سومی ، 1 بار چهارمی

در سالهای اخیر همین قهرمانی اخیر آلمانی ها اتفاق افتاده و قهرمانی های بلامنازع و پی در پی (مثل اسپانیا) نداشتند ...

اسپانیا : 1 مقام قهرمانی ، 1 مقام چهارمی ( کل افتخاراتش در جام جهانی )حرفی که پست های قبلی زدم ، برای ابراز تنفر از آلمان ، اسم تمام تیم ها به زبان می آید !
    بالاخره طرفدار کی هستید ؟ برزیل ؟ اسپانیا ؟ ایتالیا ؟ همشون با هم ؟
    کاش طرفدار برزیل میومد اینها را مینوشت ! همون برزیلی که 6 تایی شد !
    فرانسه آلمان را ببره من تبریک میگم ، شما دعا کن آلمان ببازه تا من بیام تبریک بگم !
    آخه از تبریک گفتن من نوعی یا تسلیت گفتنم مگه فوتبال یک کشور تغییر میکنه ؟
    من هم به رسم فضای مجازی میتونم همه چیز را تبریک بگم که از قافله ی تبریک گویان عقب نیفتم !
    ازدواج طلا گلزار با فلانی را تبریک بگم یا اصغر فرهادی یا تیم والیبال .
    پست مفصل بنده را نخوندید ؟
    در مورد اسپانیا و ایتالیا و برزیل و هر تیمی جز آلمان حرف دیگری ندارم !
    برای باختن آلمان دعا کنید ، فعلا تنها کاری که میتونید انجام بدید همین هست
    در نیابد حال پخته هیچ خام ، پس سخن کوتاه باید والسلام !

5. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

المان ها در تقابل با میزبان در تورنومنت ها معمولا خوب کار کرده اند .

12 بار با میزبان بازی داشتیم که 10 بار بردیم و این سیزدهمین بازی مقابل میزبان یک تورنومنت هست .
    اگر نحسی سیزده رو حساب نکنیم شانس خوبی داریم .

تقابل با میزبان ها :

جام جهانی 1962؛ مرحله گروهی؛ آلمان 2 - 0 شیلی
    یورو 1972؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 2 - 1 بلژیک
    یورو 1976؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 4 - 2 یوگسلاوی
    جام جهانی 1982؛ مرحله دوم گروهی؛ آلمان 2 - 1 اسپانیا
    جام جهانی 1986؛ مرحله یک چهارم نهایی؛ آلمان 0 - 0 مکزیک؛ پیروزی آلمان در ضربات پنالتی
    یورو 1992؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 3 - 2 سوئد
    یورو 1996؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 1 - 1 انگلیس؛ پیروزی آلمان در ضربات پنالتی
    جام جهانی 2002؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 1 - 0 کره جنوبی
    یورو 2008؛ مرحله گروهی؛ آلمان 1 - 0 اتریش
    جام جهانی 2014؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 7 - 1 برزیل

7. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

المان ها در تقابل با میزبان در تورنومنت ها معمولا خوب کار کرده اند .

12 بار با میزبان بازی داشتیم که 10 بار بردیم و این سیزدهمین بازی مقابل میزبان یک تورنومنت هست .
    اگر نحسی سیزده رو حساب نکنیم شانس خوبی داریم .

تقابل با میزبان ها :

جام جهانی 1962؛ مرحله گروهی؛ آلمان 2 - 0 شیلی
    یورو 1972؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 2 - 1 بلژیک
    یورو 1976؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 4 - 2 یوگسلاوی
    جام جهانی 1982؛ مرحله دوم گروهی؛ آلمان 2 - 1 اسپانیا
    جام جهانی 1986؛ مرحله یک چهارم نهایی؛ آلمان 0 - 0 مکزیک؛ پیروزی آلمان در ضربات پنالتی
    یورو 1992؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 3 - 2 سوئد
    یورو 1996؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 1 - 1 انگلیس؛ پیروزی آلمان در ضربات پنالتی
    جام جهانی 2002؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 1 - 0 کره جنوبی
    یورو 2008؛ مرحله گروهی؛ آلمان 1 - 0 اتریش
    جام جهانی 2014؛ مرحله نیمه نهایی؛ آلمان 7 - 1 برزیل

میزبان بودن حریف نمیتونه تاثیری بر بازی آلمان بگذاره ، کلا تیم های بزرگ و بازیکنان بزرگ براشون عادی هست .
    اینکه بازی قبلی به پنالتی رسید از یک نظر میتونه خوب باشه ، اینکه اگر دوباره تکرار شد بهتر عمل کنند .
    ولی از نظر داوری میتونه تاثیر گذار باشه .
    بازی فرانسه و سوئیس ، یک پنالتی واضح سوئیس گرفته نشد . یک بازی دیگر هم سه تا کرنر را اشتباه به سود فرانسه گرفتند .
    فرانسه بازیکنان فرصت طلب و شوت زن های خوبی داره و جدای از باخت و برد میتونیم انتظار یک فوتبال خوب را داشته باشیم .
    فرانسه که به هیچ عنوان دنبال دفاعی بازی کردن نیست ، اونهم جلوی تماشاگر خودی . تکلیف آلمان هم مشخص هست.
    اما آلمان دو سه مهره ی کلیدی خودش را نخواهد داشت .
    وقتی ایسلند دو تا به فرانسه میزنه ، پس آلمان هم میتونه بزنه !
    به نظرم فرانسه در حمله خوب هست و در دفاع متوسط .
    برنده ی این بازی لایق قهرمانیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از شب تا صبح قصه ی لیلی و مجنون تعریف میکنم هنوز میگی لیلی زن بود یا مرد؟

پسر خوب من هم اون تاپیک، هم دوباره اینجا، گفتم که عاغا من از این دو تیم یعنی اسپانیا و پرتغال بدم میاد! طرفدارشون نیستم چرا شما هنوز میگی بالاخره طرفدار کدومشونی؟!
    اون تاپیکی که من پست دادم عنوان اش بوده "از کدام تیم خوشتان نمی آید" و یک کاربری اومده گفته
    من هم مثل استارتر (یعنی banii) از دو تیم پرتغال و اسپانیا و همچنین مردمشون بدم میاد ...
    و دلیل موضع گرفتن من و کشیدن بحث خوشگلی دخترای این دو کشور فقط در مورد بخش بولد شده یعنی صحبت در مورد مردم اونها بوده. تمام . فهمیدنش خیلی سخته واقعا؟!
    ضمنا از برزیل و آلمان هم بدم میاد ... اینو احتمالا اعضای دیگه که جامهای قبلی هم منو توی تاپیکهای دیگه دیده باشند میدونند ...

در مورد مقایسه سالهای اخیر اسپانیا و آلمان :
    اسپانیا یک بازه کوتاه 4ساله در 3 جام متوالی یعنی (یورو2008، جهانی2010 و یورو2012) با کسب 3 قهرمانی بدون وقفه ، 4 سال در صدر قهرمانی ها بود بطوریکه دیگه یکجورایی خسته کننده هم شده بود و همه میگفته اگه قراره اسپانیا اینجوری پیش بره و همه ی جامها بیاد یه قهرمانی خوشگل بگیره دیگه هیجانی نمی مونه پس بقیه تیمای مدعی چی میشن؟

در مورد 2002 هم همه جا صحبت از میزبانی کثیف کره ای ها و ناداوری های که منجر به گرفتن یک چهارمی مضحک و منحوس شده است نه کثیفی های ایتالیا! این ننگ تا همیشه بر پیشانی اونها با اون میزبانی مضخرفشون که نتیجه اش هم حذف تیمهای بزرگ و آسان تر شدن قهرمانی برزیل و مهمتر از اون بی اعتباری و بی اعتمادی به جام جهانی بوده... همین کره ایها و ناداوری ها سر ایتالیا رو بریدند وگرنه در اون سالها تیم رویایی و نسل عالی ای داشتیم و از قدرتمندترین مدعیان بودیم.

از اونجاییکه تمام حرفهای شما را زیر سوال بردم و گفتم پست من تحریف کردید و ... این حرفها هم از نظر بنده هیچ درجه اعتباری نداره و معلوم نیست اصل داستان اخراج بازیکن از سری آ چی بوده
    شما هر داستانی تعریف کنید دلیلی نداره که ما چشم بسته قبول کنیم.

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگر اطلاعی در زمینه ی این اخراج بازیکن کره ای دارید بگید ببینیم اصل قضیه چی بوده...
    Last edited by banii; 04-07-2016 at 18:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اگر کار ماترازی زشت بوده
    پس چرا کار سوارز زشت نبوده؟

یا اصلا باستین شواین اشتایگر که دو سه بار همین آخرین بازی اومد و به صورت ایتالیایی ها زد و زمینشون مینداخت کارش زشت نیست؟ اینقدر ضایع میزد انگار برده هاشند...

مرگ خوبه برای همسایه ام؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برای من این جام تمام شده است و میل خاصی دیگه به چک کردن این انجمنها هم ندارم. حتی بعد از بازی ایتالیا رغبتی برای فوتبال فانتزی مک دونالد هم نداشتم و گذاشتمش کنار ...
    وقت و اعصابم هم مهمتر از بحث با شماست ممنون که گفتید منظورتون من نبودم.

به امید فینال فرانسه/ولز و بالا بردن جام توسط گرت بیل!

خدافظ.
    Last edited by banii; 04-07-2016 at 18:46.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

برای من این جام تمام شده است و میل خاصی دیگه به چک کردن این انجمنها هم ندارم. حتی بعد از بازی رغبتی برای فوتبال فانتزی مک دونالد هم نداشتم و گذاشتمش کنار ...
    وقت و اعصابم هم مهمتر از بحث با شماست ممنون که گفتید منظورتون من نبودم.

به امید فینال فرانسه/ولز و بالا بردن جام توسط گرت بیل!

خدافظ.
    بنی جان درسته زاویه زیاد داریم با شما ولی به نظرم این بحث ها نباید دلیلی بشه ناراجت بشیم و بگیم جام تموم شده است و اینا و خدافظ بی خیال دوست عزیز از باقی جام لذت ببرین و فوتبالتون رو ببینید .

متاسفانه انجمن ها اون شور و حال و شلوغی سابق رو ندارند و شوخی ها و تند رفتن های من و دوستان هم احتمالا دلیلش برگردوندن هیجان به اینجا باشه .

بلاخره هنوز 4 تا تیم خوب مونده و 3 تا بازی بهتر و رقابت هم جوری هست که شانس هر گونه فینالی رو میشه تصور کرد

المان ولز / المان پرتغال / فرانسه ولز / فرانسه پرتغال هر 4 فینال احتمالی جدای از بحث هواداری از نظر فوتبالی جذابه .

13. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نه حجت جان من منظورم این نبود که این بحثا جامو برای من تمام کرده. منظورم حذف ایتالیا بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •