اگر پست هاتونو خلاصه، مختصر و مفید بنویسید بهتره، نیازی به این نوشته های طولانی نیست و وقت ما و شما هم مهم تر از این بحثاست...
این قسمت حتما در ارتباط با این پست بنده بوده :
من در همان تاپیک در مورد این عرایضم توضیحات لازم را دادم و شما هم با تحریف نوشته اصلی (جابجایی کلمه اسپانیا با ایتالیا و هم اینکه من در "تاپیک تیم منفور" گفته بودم از این دو تیم بدم میاد ... هیچ جا نگفتم من طرفدار پرتغال ام ...) کلا قیاس مع الفارغ کردی
پست من در اون تاپیک هیچ مساله فوتبالی نبوده دوست عزیز و نگفتم به دلیل گفته شده طرفدار یا مغضوب آن دو تیم ام! اون پست فقط در جواب به حرف دوستی بود که گفته بود از مردم اسپانیا و پرتغال و باقی ملتهای اسپانیش زبان بدش میاد ...! و من هم نظرمو گفتم که اتفاقا مردمشون اینطور اند ...
اگر باقی حرفهای شما هم بنا به همین سند و مدرک ها باشه که دیگه هیچی
اما در مورد ماجرای زیدان و ماترازی :
من خودم زیدان برام جزو عزیزترین هاست. حتی 2006 هم ناراحت نمیشدم اگر زیدان با بدست آوردن قهرمانی با خاطره ای عالی از صحنه ی بازیهای ملی و فوتبال میرفت.
ضمن اینکه باید هم بدونید ایتالیایی های اصیلی همچون همین بوفون که شما اعتقاد دارید جنتلمن نیست یا پیرلو و یا مالدینی در اظهاراتی ماترازی را بعلت رفتارهاش ملامت کرده اند.
و حرف دیگه که میخواستم بگم و مهمتر :
هیچ چیز در دنیا سیاه و سفید نیست ... همه چیز خاکستری اند
و زیدان هم از این قاعده مستثنا نیست !
من گفتم از عاشقان زیدان بودم و هستم درست اما باعث نمیشه که حق کامل را هم در ماجرای فینال 2006 به زیدان بدهم.
گیرم که فحش رکیک ماترازی داده باشه زیدان باید بعنوان یک بازیکن حرفه ای در عالی ترین سطح بر اعصاب و رفتارش مسلط بوده و بدانه که زدن ماترازی = اخراج.

یا به بیان دیگه رفتار و تصمیماتش در زمین عاقلانه و منطقی باشه نه بر اساس احساسات اش ...
کلا هم زیدان معمولا بازیکن بسیار آرامی بود اما موقعیکه عصبی میشد دیگه بدجوری به هم میریخت و اگر اشتباه نکنم یک صحنه دیگه هم درست مثل همون صحنه ماترازی داشته و با سر یک بازیکن دیگه رو هم نقش بر زمین کرده بود ...