تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 65 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لیندگار هم رفت وست بروم. حالا اگه قرار دخیا بره رئال، ناواس باید در مسیر برعکس بیاد منچستر با توجه به اینکه به احتمال خیلی زیاد والدز هم جدا خواهد شد.

if Van Gaal has allowed @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] januzaj and Chica to leave, then he must sign some1 like Griezman, Neymar, Muller or else we r dead @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UK

— albert opare (@albert_opare) August 31, 2015
    Last edited by Mohammad; 31-08-2015 at 21:42.

2. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تیم فرگوسن چقدر زود پر پر شد
    هیچ کس دیگه نموند

واقعا یانوزای و چیچا حیف شدن ... امیدوارم تو باشگاه آیندشون خوب بدرخشن
    اگه ناواس بگیریم و دخیا بی انگیزه با این قیمت بدیم انتقال خوبی انجام دادیم

کلا روزهای آخذ نقل و انتقالات اصلا برامون خوب نبود

4. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عدنان به صورت قرضی به دورتموند رفت اونم با این وضعیت وخیم خط حمله امیدوارم در دورتموند و زیر نظر توخل بازیهای خوبی از خودش ارایه بده و پیشرفت کنه زیر نظر این مسترکوچ که بعید بود از نظر فنی سطح بازیش ارتقا پیدا کنه

امیدوارم آنتونی مارتیال ارزش این مبلغی که براش هزینه شده داشته باشه و یک دستی به این خط حمله مرگبار ما بکشه

6. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دخه آ با وجود همه زحماتش برای یونایتد واقعا دلش با یونایتد نبود. البته رفتارش حرفه ای بود و با مصاحبه خاصی حاشیه سازی نکرد.
    چیچاریتو هم با انتقال قرضیش به رئال نشون داد که با یونایتد فن خال و ایضا مربی نمیتونه کارکنه (همینطور هم فن خال با چیچا). در بازی با بروژه هم چهراه فن خال به گیگزی حکم خروجش از باشگاه رو امضا کرد.
    رفتن ادنان اصلا قابل درک نیست، ما همین الانش نیاز به وینگر داریم (الان شد 4 وینگر با احتساب والنسیا و ماتا). خروج قرضی یانوزای شاید به دلیل این بوده باشه که خود یانوزای حضور 90 دقیقه ای رو بخواد، ولی انتقالات قرضی یونایتد غالبا به انتقال دائمی و خروج کامل از OT ختم میشه که این برای یونایتد و ستاره آکادمیش که یانوزای باشه اصلا خوب نیست.
    لیندگارد هم منتظر شد قراردادش کامل تموم بشه و به بهترین پیشنهادش جواب مثبت بده (که به نظرم بهترین کار رو کرد و ازش ممنونم).
    انتقال چند روز پیش بلکت (قرضی) و اوانز (دائمی) هم من مثبت دیدمش، ولی در این وضعیت خط دفاعی، چیزی نمیشه گفت! راستی روخو وضعیتش الان چه جوریه؟ کلا نیست؟
    جذب ناواس هم در این فرصت سوزی ها خوبه، ولی من هنوز در حسرت اوتامندی و پدرو هستم... جای تاسف برای وودوارد...
    باید برای مارتیال هم با این قیمت گرون (36 میلیون پوند) منتظر معجزه باشیم که با این سن کم بتونه دوای درد خط حملمون باشه، هر چقدر در خط میانی خوب کار کردیم، در بقیه پست ها رسما ضعیف بودیم.
    .
    .
    واقع بین باشیم، امید چندانی به این فصل هم وجود نداره مگه اینکه در میانه میدان خلاقیت برگرده به تیم؛ و مسلما یک فصل بدون جام = خداحافظی زود هنگام فن خال از مربی گری فوتبال.

8. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آخرین خبر اینکه ظاهرا ناواس در حال گذروندن تست پزشکی منچستر هست و احتمالا تا یکی دو ساعت دیگه این انتقال هم نهایی میشه.

باید برای مارتیال هم با این قیمت گرون (36 میلیون پوند) منتظر معجزه باشیم که با این سن کم بتونه دوای درد خط حملمون باشه،
    قطعا نمی تونه معجزه کنه حسین جان. جذب چنین بازیکنی (19 ساله) با چنین قیمتی کاملا یه ریسک هست؛ معجزه و نجات تیم کاملا پیشکش

هر چقدر در خط میانی خوب کار کردیم، در بقیه پست ها رسما ضعیف بودیم.
    واقع بین باشیم، امید چندانی به این فصل هم وجود نداره
    مگه اینکه در میانه میدان خلاقیت برگرده به تیم
    مسلما یک فصل بدون جام = خداحافظی زود هنگام فن خال از مربی گری فوتبال
    هر کدوم از جمله های بالا یه نکته مهم هستن.

فصل قبل فن خال همش می گفت که تیم بالانس نیست، تیم بالانس نیست و قرار بود با استفاده از این نقل و انتقالات تیم بالانس بشه، شد؟ نشد ! خط دفاع و حمله هنوز که هنوز ضعف دارن ! خط حمله که اوضاعش خیلی خرابه ! فن خال دپای رو خرید، دی ماریا، فن پرسی، نانی، هرناندز و فالکائو که همه عناصر هجومی بودن رو رد کرد. در مورد انتقال فالکائو که بحثی نیست ولی سایر بازیکنانی که فروخته شدن همه دارن بهترین بازی هاشون رو برای تیمشون انجام میدن !!

هدف این فصل ما کسب جام بود ولی الان اکثر ما ها واقع بینانه ناامیدیم. این چیزی نبود که ما می خواستیم ! فکر نمی کنم برای قضاوت خیلی زود باشه چون چندین هفته از بازی های لیگ گذشته و تقریبا عیار تیم مشخص هست. این نقل و انتقالات هم بیشتر از اینکه به نفع تیم و تقویتش باشه، بیشتر در جهت منافع و سلایق فن خال بود !! این تعبیر من از آخرین روز نقل و انتقالات هست در صورتی که صلاح تیم باید در اولویت باشه.

خلاقیت در میانه میدان زمانی بر می گرده که فن خال در افکارش تجدید نظر کنه و از اونجایی که فن خال یه دنده بیشتر نداره خیلی سخته که این اتفاق بیافته. الان همه می دونیم که ماتا باید به عنوان شماره 10 بازی کنه. یا نه، با اومدن مهاجم جدید رونی بیاد نقش شماره 10 رو بازی کنه و ماتا در همین پست بازی کنه. حالا صبر کنیم و ببینیم که فن خال، چیکار می کنه.

اینقدر تا بدین جا تصمیمات عجیب و غریب و بدون منطق محکم از فن خال دیدم که بعید می دونم آخر فصل دلم واسش تنگ بشه ! و اگه این فصل جامی نگیره می تونه بره ماهیگیری و از دوران بازنشستگیش لذت ببره !

من نمی دونم الان اگه یه بحران مصدومیت و محرومیت پیش بیاد و چند تا بازیکن محروم و مصدوم بشن، فن خال چطوری می خواد تیم رو جمع کنه؟ همین الانش با تیم کامل هم ما مشکل داریم ! مثل اینکه بکارگیری بازیکنان در پست های غیر تخصصی بهش مزه کرده و اصلا براش مهم نیست کی کجا بازی کنه ! ما که دروازه بان زیاد داریم، یکیش رو بیاره مهاجم کنه ! دیگه نمی دونم چی باید گفت

10. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوست داشتم بذارم فردا هم بگذره و بعدش همه چی که روشن شد نظرمو بدم، ولی واقعاً ذهن همه طرفدارا داره منفجر میشه.

1.دارم به اون بازه فشرده زمستانی فکر میکنم. به بازه ایی که این چند سال اخیر به دلیل فشار زیاد بر تیم مصدومیت های زیادی داشتیم. و فکر میکنم اگه اینجوری پیش بره یه فاجعه رو اون موقع در پیش داریم. به صورت نرمال همیشه تیم 4-5 مصدوم در اون بازه داره و خدا به دادمون برسه اگه رونی و ماتا همزمان مصدوم بشند.

2. وضعیت اقتصادی فعلی ما به چند دلیل در حال حاضر استثنایی هست ، قرارداد آدیداس ، فروش عجیب پیراهن جدید، تور های درآمدزای پیش فصل و مارکتینگ خوب در آسیا به علاوه یه نکته که کمتر بهش توجه میشه ،اون هم ذخیره کردن دستمزد بسیار بالای بازیکنایی از جمله فالکائو، فن پرسی ، دی ماریا که جز بالاترین پرداختی ها سطح یک فوتبال هستن به علاوه بازینکنان میان قیمتی مثه دخیا، یانوزای و نانی. این پول ها رو چرا به موقع خرج نمیکنن؟؟ چرا مارتیال باید با این قیمت به تیم لینک شه و پدرو و بقیه خیلی راحت از دستمون برن؟

3.از کدوم بازیکن فعلی تیم میشه انتظار داشت که این فصل بالای 25 گل بزنه؟رونی؟ نه اون حتی تو بهترین فصل های فوتبالی که بهترین ها کنارش بودن یه فصل در میون خوب گل میزد. دیپای هم که هنوز کار داره. پس کی میخواد با اگوئرو و کاستا رقابت کنه؟ کی منجی این تیم میشه؟ کی تفاضل گل رو برای تیم به ارمغان میاره

4.بازیکنی با توانایی های فالکائو و دی ماریا رو رد کنی و فن پرسی رو در سراشیبی ببینی اونوقت دل به اینکه شاید یه جوون 19ساله در تیم موفق بشه یا نشه ببندی؟
    تیم مشکل فاز تهاجمی پیدا کرده و به یکباره تمامی مهاجمین تاپ کلاس کنار گذاشته میشن. منچستر اگه میخواد واسه قهرمنای بجنگه یه تیم خوب و یه دست از حداقل هایی هستن که باید داشته باشه نه اینکه به همین بسنده کنه. ما باید بهترین باشیم یا یه حد مطلوب رو داشته باشیم

نمیدونم هیئت مدیره و سهام داران نظارتی ندارن به این مسائل؟ چرا فشار مناسب برای عملکرد بهتر فنخال و ودوارد بهشون نمیاد؟ دارن سقف جاهطلبی تیم رو پایین میارن و این اصلا خوب نیس. ما اگه برای همه جام ها نجنگیم تبدیل به تیم هایی میشیم که به سومی و چهارمی و یه جام کم ارزش فصل قناعت میکنن

12. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این خبر رو تویه تاپیک رئال هم گفتم و اینجا هم بگم چون مرتبط هست

مارکا که اول صبح خبر توافق رئال و منچستر رو اعلام کرده بود
    دقایقی قبل اعلام کرد که مدارک این انتقال به موقع نرسیدن و با توجه به اتمام زمان نقل و انتقالات اسپانیا، جابجایی دخیا و ناواس انجام نشده و انتقال صورت نگرفته!
    (گل اسپانیایی هم همین الان تایید کرد خبر رو)

به نظرم به نفع هر دو تیم شد
    هم منچستر خیالش راحته این فصل و فصل بعد با خیال راحت میتونه دنبال دروازبان بگرده
    هم رئال هزینه نمیکنه و سال دیگه رایگان میگیره دخیا رو...

14. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این خبر رو تویه تاپیک رئال هم گفتم و اینجا هم بگم چون مرتبط هست

مارکا که اول صبح خبر توافق رئال و منچستر رو اعلام کرده بود
    دقایقی قبل اعلام کرد که مدارک این انتقال به موقع نرسیدن و با توجه به اتمام زمان نقل و انتقالات اسپانیا، جابجایی دخیا و ناواس انجام نشده و انتقال صورت نگرفته!
    (گل اسپانیایی هم همین الان تایید کرد خبر رو)

به نظرم به نفع هر دو تیم شد
    هم منچستر خیالش راحته این فصل و فصل بعد با خیال راحت میتونه دنبال دروازبان بگرده
    هم رئال هزینه نمیکنه و سال دیگه رایگان میگیره دخیا رو...
    البته این احتمال هست که این انتقال امروز نهایی بشه چون منچستر ادعا کرده که اطلاعات لازم رو به موقع ثبت کرده، باید منتظر موند و دید.
    عدم انتقال دخیا به رئال بیشتر به نفع رئال هست که می تونه دخیا رو بدون هزینه سال دیگه به خدمت بگیره، اما احتمالا یه دخیای نا آماده ! از طرفی اگه این انتقال امروز نهایی بشه دخیا خیلی زود می تونه به شرایط مسابقه برگرده و با انرژی بیشتری تمریناتش رو پیگیری کنه ولی اگه تویه منچستر بمونه معلوم نیست این فصل چند تا بازی بهش برسه، اصلا برسه یا نرسه؟ چون تغییر نظر فن خال خیلی سخته و دخیا هم اصلا در شرایط روحی و روانی خوبی نیست. موندن والدز و اعتقاد فن خال به جانستون معلوم نیست چه سرنوشتی رو برای دخیا رقم بزنه.

===

پیرو صحبت های دوستان این نکته قابل توجه هست که رفتن اکثر بازیکنان از منچستر به خاطر شخص فن خال هست. حداقل فن پرسی و دی ماریا واضح به این موضوع اشاره کردن. فن خال به نوعی داره همه رو از منچستر فراری میده. حتی دیشب صحبت های از رفتن روخو و ویلسون هم بود ! مصاحبه های فن خال هم که همش توجیه هست، پس از الان میشه انتظار داشت چه اتفاقاتی پیش روی ما هست ! این حس به من القاء میشه که فن خال کمر به تار و مار منچستر بسته، انگار از منچستر کینه داشته باشی و بگی در آخرین سال های مربیگریم باید به این آرزوم برسم ! چه حس بدی

اینم اضافه کنم که پنجره نقل و انتقالات لیگ جزیره حدود 12 ساعت دیگه بسته میشه.
    Last edited by Mohammad; 01-09-2015 at 08:48.

16. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگه تیم بخواد خودش رو جمع و جور کنه هنوز هم خیلی کارا میشه کرد ! مثلا منچستر می تونه براهینو رو به خدمت بگیره تا وضعیت خط حمله بهبود پیدا کنه.
    این خبر هم جالب بود :

سفر ونگر به پاریس برای مذاکره با PSG
    رسانه‌های انگلیس خبر از سفر ونگر به شهر پاریس برای مذاکره با سران باشگاه پاری سن ژرمن دادند.
    پس از شکست در پروسه جذب کریم بنزما، ونگر شب گذشته به پاریس سفر کرده تا با سران باشگاه پاری سن ژرمن برای انتقال یکی از بازیکنان این تیم مذاکره کند. فرد مورد نظر ونگر هنوز مشخص نیست ولی گزارش‌ها حاکی از آن است که از بین ادینسون کاوانی، رابیوت و لوکاس مورا، یک نفر مد نظر ونگر بوده که این سفر را انجام داده است.

همچنین عکسی از ونگر در فرودگاه پاریس منتشر شده که حضور ونگر در این شهر را ثابت می‌کند.

18. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فکر می کردم فقط تو ایران اینطوری میشه که مدارک به موقع نمیرسه

ولی انتقال رخ نده دخیا شاید خودشو رو سکوها آتیش بزنه : دی

پیرو صحبت های دوستان این نکته قابل توجه هست که رفتن اکثر بازیکنان از منچستر به خاطر شخص فن خال هست. حداقل فن پرسی و دی ماریا واضح به این موضوع اشاره کردن. فن خال به نوعی داره همه رو از منچستر فراری میده. حتی دیشب صحبت های از رفتن روخو و ویلسون هم بود ! مصاحبه های فن خال هم که همش توجیه هست، پس از الان میشه انتظار داشت چه اتفاقاتی پیش روی ما هست ! این حس به من القاء میشه که فن خال کمر به تار و مار منچستر بسته، انگار از منچستر کینه داشته باشی و بگی در آخرین سال های مربیگریم باید به این آرزوم برسم ! چه حس بدی
    به نظرم فن خال داره منچستر رو بازسازی میکنه، کاری که فرگی نکرد.
    شاید خودش تو منچستر اون نتیجه لازم رو نگیره ولی برای بعد از خودش من مطمئن هستم چیزای مهمی رو میزاره.

20. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •