تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 53 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام آقا....منم بین خرید w800 و la8600 موندم...ضمنا نمیخوام با گارانتی بخرم .... قیمتشون توی یه رنجه...اما چیزی که فوق العاده برام اهمیت داره کیفیت تصویره...

توی سایتایی مث flatpanelhd وقتی مقایسه کردم تصویر la8600 درحد درجه یک های فیلیپس و سونی بود یعنی به نظر من (خودتونم ببینید) تصاویر الجی چیزی از w900 یا فیلیپس 8008 ..کم نداره ..شایدم شفافتر باشه....ولس متاسفانه ریویو برای w8 ندیدم....

با همه این حرفا اینو میدونم که حرف آخرو مصرف کننده میزنه...یعنی کسی که از نزدیک اینارو دیده و مقایسه کرده....با اینحال اگه شما تصاویرو مقایسه کردی و به نظرت کیفیت تصویر الجی و w8 برابره لطف کن آدرسو شماره فروشگاهی که ازش خریدی رو برا منم بفرست...یه دنیا ممنون...عیدتونم مبgha.trade@yahoo.com
    از نظر تصویر از ال جی بهتره البته فکر کنم تکنولژی پنل 8600 بالاتره. اگه امکانات جانبی برات مهمتره lg یا سامسونگ بگیر . ولی اگه مثل من تصویر برات مهمه سونی بگیر یه چیز دیگست من از چند تعمیر کار پرسیدم گفتن قطعات سونی همه جا یکیه ولی ال جی یا سامسونگ بانه ای قطعاتش با اونی که تو ایرانه فرق میکنه و ممکنه روزی به مشکل بخوری سعی کن اینارو از اداخل تهیه کنی اختلاف قیمتش هم با بانه کمتر از سونیه.

2. این کاربر از engamir720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saasn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Black Mesa

پيش فرض

دوستان این فروشگاه w804 رو 2570000 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول هم میفرسته دم خونه بعد تست پولشو میگیره
    چطوره بنظرتون؟

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

دوستان این فروشگاه w804 رو 2570000 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول هم میفرسته دم خونه بعد تست پولشو میگیره
    چطوره بنظرتون؟
    اگه تهرانی از خود سونی مرکزی بگیر که فقط 200 تومان اختلاف دارن. اگر هم میخوای بانه ای بخری حتما بپرس که ضمانت همراش هست یا نه. به لینک زیر سر بزن دستت میاد چی میگم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Black Mesa

پيش فرض

اگه تهرانی از خود سونی مرکزی بگیر که فقط 200 تومان اختلاف دارن. اگر هم میخوای بانه ای بخری حتما بپرس که ضمانت همراش هست یا نه. به لینک زیر سر بزن دستت میاد چی میگم.
    متوجه نشدم داداشی
    یعنی گارانتی اصلی سونی هستش؟
    چطوریاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امروز دلار خریدم 2890 میگفتن پایین تر هم میاد. فکر نمیکنید قیمت خیلی چیزا که یکیش همین تی وی هست بیاد پایین؟ راستی بانه مارکت و دیجی بانه قیمتاشون از بیشتر بانه ای ها بالاتره تو همین سایت بعضیا گفتن که قابل اطمینانن ولی چند مورد هم ناراضی بودن یکنفرم گفته بود تلویزیونش بعد از یکی دوماه کلا خراب شده یکنفر هم گفته بود تلویزیون رو دیر وقت تحویل دادن و حواسش به تصویر بوده بعدن دیده بدنش ایراد داره . این مدت با خیلی از بانه ای ها صحبت کردم. خوب حواستون رو جمع کنید نمیگم همشون چون نه همشون رو میشناسم نه کاملا میشناسمشون اما در حد همین صحبتایی که کردم به نظرم خیلی دروغگو و دغل کار توشون هست. اون اول فیلیپس 8008 میخواستم چندبار اینور اونور تماس گرفتم زود جوگیر شدن قیمتشو 1 تومن بردن بالا از 8 رسوندن به 9 فکر کردن دیگه همه دنبالشن نمیدونستن تهران خیلی ارزونتر در میاد. اینوسط بامزه تر از همه زنگ زدم بانه خرید قیمت 904 و 8008 رو پرسیدم فکر میکرد 904 میخوام 8008 رو قیمت داد 7.5 که مثلا بگه ما همه چی داریم و از همه جا ارزونت میدیم همون روز زنگ زدم گفتم 8008 رو میخوام همچین خودشو زده بود به اون راه.
    بدیش اینه که کلا تلویزیون الکی گرونه البته درسته همه چی گرون شده. تو تهرانم که دیگه هیچی، بیخودی گرونه ایشا.. به زودی قیمتا شکسته میشه احتمالا دهه فجرم کلی جوایز و تخفیف ویژه و اینجور چیزا میدن. به نظرم اگر قصد خرید دارید این چند روز رو صبر کنید اگرم میتونید صبر کنید 2 ماه دیگه خرید کنید که عیدم بگذره دلارم به امید خدا افت حسابی بکنه بعد بخرید. نظرتون چیه؟

8. 2 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

متوجه نشدم داداشی
    یعنی گارانتی اصلی سونی هستش؟
    چطوریاست
    بله هست. مگه خبر رو نشنیدی که به تازگی جشن ورود تلویزیون های سونی 65 و 55 اینج فور کی رو به ایران گرفت.اسم نمایندگی بازرگانی ایران هستش. یک ماه ضمانت تعویض داره با 24 ماه خدمات و پشتیبانی. یعنی اگه خدای نکرده تی وی تون خراب بشه زودتر براش قطعه پیدا میشه چون خود نمایندگی پیگیر میشه.
    راستی این لینک خبر ورود تلویزیون های جدید سونی حتما بخون.
    در کل من معتقدم 200 هزار تومان ارزش ریسک نداره تازه با هزینه ارسال برای شما همون حدود قیمت در میاد یعنی 2500 بابت تی وی و 100تا150 تومن بابت ارسال وتست ازتون میگیرن پس بهتره از خود سونی بگیری عاقلانه تره.(البته منبع حرف هام هم همون لینکی هستش که در پست قبلی دادم هستش از رو هوا راهنمایتون نکردم)در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستین.

10. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Black Mesa

پيش فرض

بله هست. مگه خبر رو نشنیدی که به تازگی جشن ورود تلویزیون های سونی 65 و 55 اینج فور کی رو به ایران گرفت.اسم نمایندگی بازرگانی ایران هستش. یک ماه ضمانت تعویض داره با 24 ماه خدمات و پشتیبانی. یعنی اگه خدای نکرده تی وی تون خراب بشه زودتر براش قطعه پیدا میشه چون خود نمایندگی پیگیر میشه.
    راستی این لینک خبر ورود تلویزیون های جدید سونی حتما بخون.
    در کل من معتقدم 200 هزار تومان ارزش ریسک نداره تازه با هزینه ارسال برای شما همون حدود قیمت در میاد یعنی 2500 بابت تی وی و 100تا150 تومن بابت ارسال وتست ازتون میگیرن پس بهتره از خود سونی بگیری عاقلانه تره.(البته منبع حرف هام هم همون لینکی هستش که در پست قبلی دادم هستش از رو هوا راهنمایتون نکردم)در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستین.
    بله ، بنظر میاد که 200 تومن بالاتر ارزشش رو داره.
    بعد اینکه هر موقع نیاز به خدمات گارانتی داشت هر جا نمایندگی سونی بود قبول میکنن؟ مثلا توی شهرمون؟
    ایراد نمیگیرن که چون از ما نخریدن قبول نمیکنیم
    ببخشید با ارسالش 2800 در میاد؟

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ، بنظر میاد که 200 تومن بالاتر ارزشش رو داره.
    بعد اینکه هر موقع نیاز به خدمات گارانتی داشت هر جا نمایندگی سونی بود قبول میکنن؟ مثلا توی شهرمون؟
    ایراد نمیگیرن که چون از ما نخریدن قبول نمیکنیم
    ببخشید با ارسالش 2800 در میاد؟
    نه داداش
    اون سونی مرکزی که نوشته توی اون لینک اسم فروشگاهه و گارانتی اصلی نیستش و خودش گارانتی میکنه
    اگه مشکلی پیش بیاد به هزینه خودت برات تعمیر میکنه
    من رفتم مغازش به نظر آدم خوبی میومد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

w804 داخل کارتونش چند تا عینک 3 بعدی داره؟

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

w804 داخل کارتونش چند تا عینک 3 بعدی داره؟
    طبق گفته سایتها 4 تا 3 بعدی داره و 2 تا Dual play

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •