چند خریدی از کجا؟
چند خریدی از کجا؟
از یکی از شهرای غربی
100 تومن البته
http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS041372/sony_tvupdate_2011_3904_gaa_auth.zipاخرین بروز رسانی برای مدل nx720
Last edited by tap10; 25-02-2012 at 17:13.
Last edited by tap10; 25-02-2012 at 17:14.
درود
دوستان آموزش آپگرید از طریق USB رو میخواستم بدونم چه جوری هست؟من فایل زیپ شده رو که در پست بالا هست رو دانلود کردم.از این جا به بعدش چکار باید بکنم؟
با تشکر
بعد فایل رو اکستراکت کن این پوشه رو داخل یو اس بی بریز
sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201
بعد برو برای اپگرید در ضمن اخرین ورژن برایnx720
به تاریخ 25 مارچ تو سایت رسمی قرار گرفته
sony_tvupdate_2011_4002_gaa_auth
میتونید از این سایت با توجه به مدل خودتون دانلودش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال ورزش با منوي فارسي دوباره جستجو كردم كه كانالهاي يك تا شش بيدا نشد كه براي رفع مشكل راه اندازي اتومات كردم با انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه مشكل حل شد ولي فقط كانال شش نبود آن هم جستجوي دستي كردم درست شد ولي مشكلي جديدي بيش آمد و كلا منوي فارسي به هم ريخته و جدا جدا و چب چين شده حتي با راه اندازي اتومات دوباره و انتخاب فارسي درست نشد لطفا راهنمايي فرماييد براي رفع مشكل چكار بايد كرد
Last edited by ali2821; 29-03-2012 at 18:48. دليل: تكراري بودن
من 40nx720 دارم كه براي سرچ كانال ورزش با منوي فارسي دوباره جستجو كردم كه كانالهاي يك تا شش بيدا نشد كه براي رفع مشكل راه اندازي اتومات كردم با انگليسي و انتخاب كشور سنگابور كه مشكل حل شد ولي فقط كانال شش نبود آن هم جستجوي دستي كردم درست شد ولي مشكلي جديدي بيش آمد و كلا منوي فارسي به هم ريخته و جدا جدا و چب چين شده حتي با راه اندازي اتومات دوباره و انتخاب فارسي درست نشد لطفا راهنمايي فرماييد براي رفع مشكل چكار بايد كرد
متاسفانه در این مدل مشکلی که وجود داره اینه که
1-در زبان فارسی فاقد اسم کانالهاست یعنی از iribخبری نیست و معلوم نیس رو کدوم کانالی
2- با انتخاب سنگاپور ساعت تی وی 4 ساعت جابجا میشه
3-وای جی پی کانال هم جدا جدا نمایش داده میشه و در زبان فارسی هم که کلا
همه چی تعطیله
راستی منظورتون ازشبکه ورزش همون سه هستش یا اون شبکه ای که هنوز در حد حرفه؟
من یک تی وی nx720 دارم کانالهای دیجیتال رو که سرچ میکنم همه کانال هارو میاره با کیفیت عالی
ولی کانال 6 همین شبکه خبر رو میگم اسم کانال رو مثل بقیه میاره ولی وقتی میزنی رو این کانال میزنه no video تصویرش رو نشون نمیده بقیه هیچ مشکلی ندارن
زبان منو رو انگلیسی گذاشتم هم استرالیا هم سنگاپور هیچکدوم 6 رو نشون نمیده
ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید.
جستجوی دستی برای این کانال چطور هستش؟من موندم چطور اسم کانال رو میاره ولی تصویرش رو نشون نمیده موندم مشکل از کجاست ایا امکان داره از تنظیم نبودن دقیق انتن هوایی باشه در اینصورت پس چرا بقیه کانالهارو دارم و فقط 6 میزنهno video
ایا کسی تا به حال به این مشکل برخورد کرده؟
متشکرم
---------- Post added at 05:35 AM ---------- Previous post was at 05:32 AM ----------
دوست عزیز ممنون میشم در مورد سرچ دستی کانال 6 یکم بنده رو راهنمایی کنی مشکلم رو در یک پست جدا توضیح دادم در مورد مشکل شما هم در مورد بهم ریختگی زبان فارسی تی وی یک بار تلویزیون خودتون رو از پریز برق جدا کنید و مجدد سیستم رو راه اندازی کنید مشکلتون حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)