وقتی که پاتزینی گلزنی میکنه-دستش رو به شکل V میزاره روی دهنش
معنیش چیه؟؟
وقتی که پاتزینی گلزنی میکنه-دستش رو به شکل V میزاره روی دهنش
معنیش چیه؟؟
گویا V پاتزو، به جریانش با تونی برمی گرده (موقعی که هر دو شون تو فیورنتیتا بودن)... تو خوشحالی بعد از گل تونی، اون با شادیش به هوادارا میگه: "من باید صداتونو بشنوم" و پاتزینی با خوشحالیش به تماشاگرا میگه :"منو ببینید یا من کسی هستم که باید دیده بشم"...اون دو انگشت هم که شکل V رو در آوردند اشاره به چشماش دارند.
پ.ن: حالا اونقدر که موضوع مهمی نیست، زیاد ریز نشیم!
بر عکس همین چیزهای ریز که جالبه
در کل بازیکن فوق العاده خوبیه-پتانسیل بهتر شدن رو هم داره
در ضمن از بازار ژانویه اینتر چه خبر؟؟
ورودی و خروجی های احتمالی کیا هستن؟؟
راستی تشکر بابت توضیحات....
به اینتری ها تبریک میگم
1-0 میلان رو زدید
INTER.... 1-0 ....AC MILAN
لیدیز & جنتلمن
در شب ژانویه اینتر اقایی کرد و بازی خیلی جذابی بود یعنی هر 2 تیم عالی بازی کردن ثابت کردن و دربی دلامادونا بهترین دربی دنیاست ما که تا پاسی از صبح داشتیم پایکوبی میکردیمواقعا شب لذت بخشی بود و اینتر دیشب اینتر مورینیویی بود
تبریک رفقا! اینم از دربی!راستی تبریک دادا سعید! بیشتر بیا اینورا دادا!
بازی دیشب برتری در فاز حمله و مالکیت توپ از آن میلان بود... هر چند در موقعیت های مسلم گل هر دو تیم میشه گفت برابر بودن... تیم تو نیمه اول همزمان که برنامش حمله از کناره ها بود، سعی می کرد از میانه زمین رو از آن خودش کنه... اما طبیعتا تو ساختار موتا و خصوصا کامبیاسو نیست که در نقش یک طراح باشن و بدون اغراق استبان توپ های زیادی رو در پاس های اشتباهش لو داد...
در پایان نیمه اول نتیجه برای تیم ما یک گل دقایق ابتدایی به اشتباه آفساید اعلام شده و بازی هجومی در ابتدای نیمه اول بود. مابقیش در درصد بالایی از زمان نیمه اول ریش و قیچی در اختیار میلان بود!
تو نیمه دوم با عقب اومدن کامبیاسو و به عنوان هافبک دفاعی و همچنین عقبتر اومدن پاتزو و میلیتو برنامه تیم سوق داده شد به نفوذ های مایکون و کاپیتان زانتیاز سمت راست و ناگاتومو (به قول صدر ناگاموتو!!
) و آلوارز از سمت چپ بود که البته حملات فول بک هامون یعنی مایکون و ناگاتومو که با اومدن چیوو یه خط اومد جلوتر واقعا کلیدی بود. گل هم دقیقا از همین حرکات از کنار به ثمر رسید. حضور اسنایدر هم در دقایق پایانی فقط برای کنترل محدود میانه میدان بود.
دیشب حقیقتا تیم به معنای واقعی تیم بود! همه عالی بودن! واقعا لذت بردم!بازم تبریک!
یاعلی
پ.ن: یکی از زیباترین گزارش های مزدک رو تو این سالها دیدم (شنیدم)...یعنی با وجود اینکه جلو بودیم و تحت فشار به خاطر گزارش مزدک نمی خواستم بازی تموم بشه...
![]()
ببخشید من یک سوال از دوستان کارشناس دارم
چرا همیشه بازی هایی که از ورزشگاه جوزپه مه اتسا پخش میشه مه الوده؟
این همش برای من سواله اخه همیشه این ورزشگاه مه الوده![]()
شانس ماست دیگه!!ولی خوب زمستونه و ایتالیا هم شبهه جزیرست دیگه!! الان گویا چند روزیه میلان مه آلوده... دیروزم بوده بر طبق لینک پایین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کجا میتونم ببینم بازی هارو از چه کانال هایی پخش میکنن ؟ لیگ ایتالیا انگلیس اسپانیا
جا بهتر نبود چون اینتری هستم اینجا پرسیدم![]()
مخلص حسین جان ناظر عزیز هم هستیم![]()
اقا تشکر ویژه بابت پابرجا نگه داشتن اینجا تو اون دوران فجیح اگه نبودی اینجا خوابیده بود
تبریک بابت برد واقعا شیرین به من یکی که چسبید اساسی
انشالله ایجا رو گرمتر کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)