سلام.
خدا رو شکر pc هم مثل کنسول شد پس)
بهترين خبري هست که اخيرا شنيدم. ميمونيم تو کف بازى.
زحمت ميکشين تاريخ انتشار بازى رو يه بار ديگه بگيد ?
; *
.
سلام.
خدا رو شکر pc هم مثل کنسول شد پس)
بهترين خبري هست که اخيرا شنيدم. ميمونيم تو کف بازى.
زحمت ميکشين تاريخ انتشار بازى رو يه بار ديگه بگيد ?
; *
.
Last edited by OSEN; 25-06-2011 at 22:45.
Pc; Wii ; :
Thursday, September 29, 2011
برابر است با پنج شنبه، ۰۷ مهر ۱۳۹۰
Xbox 360 ; Ps3 ; Ps2; 3Ds ; PSP:
Friday, September 30, 2011
برابر است با جمعه، ۰۸ مهر ۱۳۹۰
Last edited by Mool Tee; 25-06-2011 at 13:15.
جدی میگی ؟ FIFA 12 گزارشگر عربی داره ؟ چی میشه اگه گذاشته باشن من عاشق گزارشگر عربی هستم
در مورد لیگ ایران هم فکر نکنم EA کلاس کار خودش رو با گذاشتن لیگ () ایران پایین بیاره !
دوست عزیز، من میگم کاملا حقشونه نوش جونشونعرب ها امسال در FIFA 12 ، هم منو به زبان عربی خواهند داشت و هم گزارشگر عربی
باز چهارتا آدم با انصف بینشون پیدا میشه بازی رو نسخه اصلی بگیره
ما ها چی؟
نسخه کرک شده بازی میکنیم همیشه ام داریم قر میزنیم چرا این خاصیتو اضافه کرد چرا اون یکی رو برداشت...
البته EA بیشتر کیفیت لیگ رو مد نظر قرار میده
از اونجایی که لیگ ایران بی در و پیکرترین لیگ موجود در جهانه باید به EA حق داد که لیگ ایران رو قرار نده
همه نوع اتفاق عجیب و غریب توی لیگ ایران دیده میشه
از سطح مدیریتی گرفته تا سطح فنی بازی ها - بازیکنان و مربیان که همگی بی کیفیت هستن
پس همون بهتر لیگ ایران نباشه
باز هم برای EA مشکل این نیست مشکل این هست که چطور این اتفاقات عجیب غریب رو باز سازی کنن توی بازی!البته EA بیشتر کیفیت لیگ رو مد نظر قرار میده
از اونجایی که لیگ ایران بی در و پیکرترین لیگ موجود در جهانه باید به EA حق داد که لیگ ایران رو قرار نده
همه نوع اتفاق عجیب و غریب توی لیگ ایران دیده میشه
از سطح مدیریتی گرفته تا سطح فنی بازی ها - بازیکنان و مربیان که همگی بی کیفیت هستن
پس همون بهتر لیگ ایران نباشه![]()
به نظر من هم ea به جاى ليگ ايران بايد ليگ هاى دسته دو و سه لاليگا و بوندس ليگا رو لايسنس كنه كه از كيفيت خيلى بالاترى نسبت به ليگ برتر ما برخوردارن
البته اگه تيم فولاد خوزستان رو تو قسمت other league قرار بده خيلى خوب ميشه![]()
دسته دو ایتالیا اسپانیا آلمان که خیلی وقته لیسانس هستند.
اضافه کردن لیگ یه خصوصیتی که داره ممکن هست خیلی کم بازی کنن اون لیگ رو ولی تعداد بازیکن هاش رو خیلی افزایش میده برای نقل و انتقالات واقعا بدرد میخوره.
يه خوبى ديگه اش هم اينه كه اون ليگ براى بخش مربى گرى (career mood) ايده ال ميشه
مثلا من هميشه ليگ انگليس رو براى مربى گرى انتخاب مى كنم چون هر چهار تا ليگش كامل لايسنس شده و از پايين ترين ليگش كه npower league 2 باشه بازى رو شروع مى كنم، اين جورى رسيدن به ليگ برتر لذتش خيلى بيشتره نسبت به ليگ اسپانيا كه بعد از گذروندن يك فصل به لاليگا مى رسيم.
اين ويديو فينال بازي هاي جهاني فيفا 11 هست:(ديدنش خالي از لطف نيست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MCSE MAN; 26-06-2011 at 18:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)