من نسخه 1 رو بازی نکردم ربطی به قبلیش داره
اصلا با حال هست؟
من نسخه 1 رو بازی نکردم ربطی به قبلیش داره
اصلا با حال هست؟
نمی دونم اینو می دونید یا نه که قراره Dragon Age: Redemption در تابستون امسال بیاد
یه سریال هست که قراره فقط در وب و در 6 اپیزود باشه یعنی یه چیزی شبیه کومبات
سریال در همون Ferelden قرار داره و محیط اون مثل شماره یکه ولی داستانش در راستای رویدادهای شماره دوئه
شخصیت اصلی اونم یه الف قاتل به نام Tallis هست و اینم عکسشه:
تریلر اون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................
ربط که خیلی داره و حتی میشه سیو شماره قبلی رو برای این شماره وارد کردمن نسخه 1 رو بازی نکردم ربطی به قبلیش داره
اصلا با حال هست؟
در مورد دومی هم بستگی داره که شما به این سبک علاقه مند باشید یا نه
اگه این سبکو دوس داشته باشید که مطمئنا این سری بازی جزو بهترین و به یاد ماندنی ترین های عمرتون میشه....
Last edited by vahidgame; 07-03-2011 at 16:59.
مثل اینکه قراره یه بسته high-res textures برای کاربران پیسی ارائه بشه که بتونن بازی رو با کیفیت بافت بهتری بازی کنن، فکر میکنم هفته آینده دوشنبه برای دانلود بذارنش! تو فروم بایوویر صحبتش بود!
خب دوستان می خوام خیلی کوتاه اکثر کارکتر های اصلی بازی رو معرفی کنم
قبلش اینو بگم که سعی کردم داستان بازی خیلی گفته نشه و اون قسمت ها رو تا میشد اشاره نکردم ولی کسایی کلا می خوان هیچی از بازی ندونن می تونن این مطلب رو کلا نخونن....
در ضمن نکته مهم اینه که به جز سه تای اولی بقیه جزو هم گروهی های ما هستن
..........
کارکتر ها:
نام: Hawke
نژاد: Human
- شخصیت اصلی بازی هست که به دلخواه جنسیت و کلاس و چهره اونو انتخاب می کنیم
- در طی Blight که در Ferelden به وجود اومده بود همراه با خانواده اش( مادر و خواهر و برادر) از شهر Lothering که زندگی می کردن فرار می کنن و در ادامه بازی براساس اتفاقات و ماجراهایی که پیش میاد به شهر Kirkwall میرن و ما همراه اون خواهیم دید که چه جوری قهرمان Kirkwall میشه
- پدر اون یه mage apostate هست که چندین سال پیش مرده
- صدای شخصیت مرد توسط Nicholas Boulton دوبله شده که در شماره قبلی چند تا نقش کوچیک مثل Ser Bryant داشت. همچنین صدای شخصیت زن هم توسط Jo Wyatt دوبله شده که او هم در شماره قبلی نقش های کوچیک مثل پرستار Ostagar رو داشت و پیش از این در سری Fable هم کار کرده بود
نام: Flemeth
- همون طور که می دونید در شماره قبلی هم وجود داشت و لقب اون Witch of the Wilds هست
- Specialization اون Shapeshifter هستش و قابلیت تبدیل به یه اژدها قدرتمند رو داره
- مثل ریشه ها هدف خیلی خاصی داره ولی دقیق مشخص نیست که چیه. فقط مشخصه که در ازای کمک به ما در رهایی از یه گروه عظیم از darkspawn ها از ما می خواد که یه گردن بند رو به نگهبان الف های Dalish یعنی Marethari برسونیم
- نژاد و ماهیت اون کاملا ناشناخته ست. نه هیولاست نه کاملا انسان!
نام: Cassandra Pentaghast
-جستجو کننده Chantry هستش
-از Varric هم گروهی ما بازجویی به عمل میاره که ما یعنی Hawke چه جوری قهرمان شدیم و داستان بازی هم به همین صورت روایت میشه و بارها اونو در گفتگو با Varric خواهیم دید
- به گفته سازندگان در شماره 3 یکی از نقش های اصلی بازی هست
نام: Meredith
کلاس: Warrior
-فرمانده دلاور Templar ها در شهر Kirkwall هستش
- اولین کسی هست که ما و افردامون رو از دسترسی به شهر Kirkwall باز می داره و جزو دشمنان ما هست
نام: Varric
نژاد: Dwarf
کلاس: Rogue
-داستان بازی رو روایت می کنه در حالی که Cassandra در حال بازجویی از اونه
- در شهر Kirkwall. به دنیا اومده و خانواده اون هم تاجر بودند
-او می تونه داستان های مهمی در مورد اجداد و Paragon ها و هر چیزی که می خواید رو براتون تعریف کنه
- برادر بزرگتر اون Bartrand هست که یه آدم دغل و بسیار ماهر در تجارت کردنه
- صدای اون توسط Brian Bloom دوبله شده که در شماره قبلی بیشتر نقش های خیلی کوچیکی در قسمت Dwarf ها داشت و پیش از این در بازی های بزرگی کار کرده بوده مثل StarCraft II و Mass Effect 2 و Mafia 2 و Bulletstorm و ....
نام: Bethany
کلاس: Mage
- خواهرمونه و چهره اون با توجه به چهره کارکتر اصلی تغییر می کنه و کاملا با اون مطابقت داره
- با توجه به دمو اگه شخصیت اصلی کلاسش رو mage انتخاب کنید همون اولای بازی می میره و توی نسخه اصلی هم احتمالا همین طوره
- جادو رو از پدرمون یاد گرفته
- از معدود شخصیت هایی هست که Specialization ( تخصص) منحصر به فردی نداره
- جزو هم گروهی ها هست ولی به طور موقت
نام: Carver
-برادرمونه و کلاس اون warrior هست
- دوقلوی Bethany هستش و از نظره چهره هم شرایطش مثل اونه و با چهره ما مطابقت داره
-احتمالا تنها اگه در کلاس mage باشید اون در یه جای بازی نمیمیره و می تونه در گروهتون باقی بمونه
- Specialization منحصر به فرد هم نداره
نام: Aveline Vallen
- یک سرباز و استاد شمشیر و سپر و همین طور یک محافظ خستگی ناپذیر هست و می تونه مثل آلیستر در شماره قبل تانک گروه باشه
-در Lothering زندگی می کرده و هنگامی که darkspawn ها به اون جا حمله می کردند از اون جا فرار می کنه و در این بین با خانواده Hawke رو به رو میشه
-شوهر اون یه Templar هست و با mage ها اصلا رابطه خوبی نداره و Avelline و شوهرش به نظر می رسه رابطه خوبی با خواهرمون ندارن
نام: Andres
- موقعی که نوجوان بوده توسط Templar ها به Circle Tower فرستاده شده و بارها هم اقدام به فرار کرده بوده ولی هر بار دستگیر می شده. اونو متهم می کردند که یه maleficar (نیروهای شیطانی از نظر اونا مثل blood mage ) هست ولی در صورتی که تنها یه apostate (کسی که بخشی از Circle of Magi نباشه) هستش
-در جادوگری مهارت خیلی بالایی داره و Specialization اون هم Spirit Healer هستش
-شخصیت اصلی زن می تونه با اون رومنس داشته باشه
-صدای اون رو هم Adam Howden دوبله می کنه که در شماره قبلی صدای چند تا شخصیت خیلی فرعی در Ostagar رو بر عهده داشت
نام: Merril
نژاد: Elf
-شماره قبلی اگه با Dalish Elf Origin شروع کرده باشید در ابتدای بازی اونو می بینید که در جستجوی دانش جادوی قدیمی الف ها ست و اونو همراهی می کنید
-او از خاندان Marethari نگهبان الف های Dalish و هر جوری شده می خواد به نگهبان های Dalish در زمینه تاریخ و فرهنگ و رازهای قدیمی الف ها کمک کنه ولی تجربه کمی داره
-شخصیت اصلی مرد بازی می تونه با اون رومنس داشته باشه
- Specialization اون Dalish Pariah هست
نام: Fenris
نژاد: Elf
- او در شهر Kirkwall به عنوان یه فراری هست و دائما در حال فرار از سربازی های ارباب سابقشه
- نشان های lyrium که در بدن اون علامتگذاری شده به اون مهارتی غیر طبیعی میده که می تونه به وسط اجسام جامد بره. محدودیت این قدرت نامعلومه اما اکثرا این قدرت رو برای کشتن افراد به شکل خیلی بدی استفاده می کنه. همچنین سوختن lyrium در بدنش عامل درد اونه.
- شخصیت اصلی زن می تونه با اون رومنس داشته باشه
- دوبله اون توسط Gideon Emery انجام میشه که در این زمینه بسیار معروفه. در شماره قبلی صدای چندین شخصیت خیلی کوچیک رو بر عهده داشته و در بازی های معروف زیادی بوده از جمله AC II و Mass Effect 2 و Halo Wars و COD:BO و GOW III و Infamous و ....
نام : Isabela
نژاد:Human
کلاس: Rogue
-ایزابلا در عمرش دائما در حال سفر بوده و جاهای زیادی رو دیده. او با The Siren's Call ازدواج می کنه اما طولی نمی کشه که شوهرش توسط Zevran کشته میشه و ایزابلا صاحب کشتی میشه. اون از مرگ شوهرش ناراحت نمیشه و با Zevran هم رابطه صمیمی داشته به خاطر همین حرفایی زیادی پشت سرش هست
-شماره یک فقط توی The Pearl دیده میشه و به شخصیت اصلی می تونه Specialization به نام Duelist رو یاد بده
-او دزد دریایی هستش و در شماره دو هم در شهر Kirkwall به عنوان یه قاچاقچی کار می کنه
- Specialization به نام Swashbuckler داره
-شخصیت اصلی چه زن چه مرد می تونه با اون رومنس داشته باشه!
Last edited by vahidgame; 07-03-2011 at 22:10.
ممنون وحيد،توضيحاتت خيلي خوب بودن.
+
هنوز هم احساس ميكنم كاراكترهاي Origins نسيت به 2 خيلي بهتر هستن(موريگان،آليستر و....)
ولي اين Anders بايد شخصيت جالبي داشته باشه ولي اين ايزابلا مثلا ميخواد جاي كيو بگيره؟!![]()
من که نتونستم یکشو تا آخر برم چون وسطای بازی کامپیوترم ویروس گرفتو سوها رو پاک کرد.ولی من که خیلی دوستش دارم امیدوارم این یکیشم حس همون قبیلو رو تداعی کنه راست واسه pc هنوز معلوم نیست کی کرک میشه؟
بابا این Anders که همون رفیق Mage خودمون تو Awakening هستش که خیلی شوخ طبع بود .
نام: Andres
- موقعی که نوجوان بوده توسط Templar ها به Circle Tower فرستاده شده و بارها هم اقدام به فرار کرده بوده ولی هر بار دستگیر می شده. اونو متهم می کردند که یه maleficar (نیروهای شیطانی از نظر اونا مثل blood mage ) هست ولی در صورتی که تنها یه apostate (کسی که بخشی از Circle of Magi نباشه) هستش
-در جادوگری مهارت خیلی بالایی داره و Specialization اون هم Spirit Healer هستش
-شخصیت اصلی زن می تونه با اون رومنس داشته باشه
-صدای اون رو هم Adam Howden دوبله می کنه که در شماره قبلی صدای چند تا شخصیت خیلی فرعی در Ostagar رو بر عهده داشت
به نظرم بعد از Oghren فان ترین شخصیت بود .
جالبه قیافه اش هم تغییر نکرده .
راستی یه سوال ؟ اینجایی که گفته میشه Zevran توی این نسخه هم دیده میشه . دقیقا کی هست .
چون اگه سیو رو بخوام import کنم چون توی Origins همون اول کشتمش باز هم میاد یا نه ؟
نهواسه pc هنوز معلوم نیست کی کرک میشه؟
ولی احتمالا تا آخر هفته دیگه کرک میشه و تاپیک هم یکمی رونق می گیره!
جای کسایی مثل Optimus Prime که یه تنه تاپیک شماره یک رو داغ نگه می داشتن واقعا خالیه
آره همونهبابا این Anders که همون رفیق Mage خودمون تو Awakening هستش که خیلی شوخ طبع بود .
به نظرم بعد از Oghren فان ترین شخصیت بود .
جالبه قیافه اش هم تغییر نکرده .
جالبه اولای بازی اونو ببینیم خیلی قبل از Awakening حساب میشه
اگه منظورت اون قسمت معرفی ایزابلا بود که غیر قابل تغییره و این اتفاقاتی که گفتم قبلا افتاده....راستی یه سوال ؟ اینجایی که گفته میشه Zevran توی این نسخه هم دیده میشه . دقیقا کی هست .
چون اگه سیو رو بخوام import کنم چون توی Origins همون اول کشتمش باز هم میاد یا نه ؟
امکانش هست اینجوری باشه ولی هنوز بازیو تموم نکرده نمیشه چیزی دقیقا گفتهنوز هم احساس ميكنم كاراكترهاي Origins نسيت به 2 خيلي بهتر هستن(موريگان،آليستر و....)
احتمالا موریگان!ولي اين ايزابلا مثلا ميخواد جاي كيو بگيره؟!![]()
Last edited by vahidgame; 07-03-2011 at 22:55.
انصافا بایووار با DA:O سبک RPG رو یه تکون دذست حسابی داد. من که باحاش خیلی حال کردم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)