تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 21 اولاول ... 915161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم ربطی به انجین نداره ... اگه بازیت خوب باشه صد در صد برای فروش میره توی XL و کاری هم ندارن که ایرانی هستی یا نه

از اون خطی که توی نقل قول پر رنگ کردم احساس میکنم شخص مورد خطابت، من هستم به خاطر همین جواب ها مربوط به خودم هست و جمع نمیبندم
    امید جان. انتخاب کردن یه انجین و ادامه دادن کار با اون مهمترین چیز برای یک بازیساز هست. من رو الان نگاه کن ! چند ماه وقتم رو به خاطر یه انتخاب اشتباه از دست دادم. اینکه بیای یه دفعه یه انجین رو انتخاب کنی صد در صد کار اشتباهی انجام دادی. یونیتی یه سری چیز های اساسی رو نداره . UV ابتدائی ، نبودن ادیتور UI ، نداشتن شیدر ادیتور ، نداشتن یه ادیتور درست و حسابی برای طراحی مرحله و مهمتر از همه ساپورت نکردن Vertex Animate. وقتی یه کاری با یونیتی 5 دقیقه طول میکشه و با UDK همون کار با کیفیت بهتر توی زمان کمتر انجام میشه چرا باید انتخاب اشتباه کنیم و صرفا برای اینکه یه خروجی گرفته باشیم با همون انجین قبلی کار کنیم. من میتونستم The Secret رو تموم کنم ولی میدونم که انجام این کار کاملا اشتباهه و فقط وقت تلف کردنه. در مورد اینکه انجین جدید میاد حرفت کاملا درسته و اصلا باید اونجوری باشه ! اگه اون انجین که جدید میاد قوی تر باشه و خصوصیاتش بهتر از انجینی که من الان دارم باهاش کار میکنم باشه صد در صد میرم سمت اون انجین. ما که شرکت بازیسازی نیستیم یه انجین مخصوص خودمون ساخته باشیم و هر روز هم در حال آپدیت باشه ! ما بازیساز مستقل هستیم یعنی از امکانات محدودی که اطرافمون هست بهترین هاش رو انتخاب کنیم.
    من منظورم شخص خاصی نبوده! منظورم همه بچه های انجمن هستش و همه اونایی که میخوان بازی بسازن
    اگر تو وقتو روی یه موتور غیر از UDK گذاشتی این کار باعث شد تا تجربت زیاد بشه پس نگو وقتمو تلف کردم!
    Last edited by Omid_Sadeghvand; 25-01-2011 at 11:09.

2. این کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

اگه خدا بخواد تا یه 4-5 ماه دیگه یه خروجی خوب ارائه میکنم که کاره قوی باشه . من اخلاقم اینه که یا یه کاری نمیکنم یا اگه بکنم به بهترین نحو انجامش میدم .
    اگر کاری رو با بهترین نحو انجام ندم اون کار تفریحی هست و تا همین چند وقت پیش بازی سازی هم برام تفریحی بود ولی حالا جدی شده !
    آفرین به کارت ادامه بده.

4. این کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    نمی دونم چرا دوباره این بحث شروع شده . توی جاهای مختلف و سایت های مختلف اینجور بحث ها رو دیده بودم که اخرش به فحش و فحش کاری کشیده بود . پس به نظر من بیخودی خودتون رو حرص ندید . این انجین ها کار خودمون نیستند که بخوایم واسشون حرص بخوریم و امکانات این رو بزنیم سر اون .
    اما راجب به بحث . من درباره یونیتی نمی تونم نظر بدم چون کلا سه ماه باهاش کار کردم .ولی انریل انجین که تجربه دوسال و نیم باهاش دارم می تونم یه چیزهایی بگم. از اول این انجین معروف ترین انجین جهان بود چه در زمینه ارکید و چه بازی های بزرگ و حرفه ای .
    از بازی های کوچیک و خوش ساختش همAlien Breed 2 Assault . دوما سادگی توی کار با خود انجین . که هرکسی تری دی کار باشه باهاش امکان نداره مشکل داشته باشه . حالا می گیم نه اونا با این فرق داره . یو دی کی رو میگم. ادیتورهای گوناگون شامل facefx که شما می تونید یه کارکتر رو مجبور به حرف زدن کنید .یا ui که قبل از اینکه scalefrom بیاد قویترین بود توی ساخت منوهای شروع بازی . یا animationtree که میشه با جرات گفت که توی هیچ جای دیگه نمی تونید همچین چیزی پیدا کنید با این ابزار به راحتی میشه اوناع حرکات و اعمال رو انجام داد . اصلا با همین امادش میشه مثلا کاری کرد که یه کارکتر مثلا اول با سرعت کم داره حرکت می کنه یه انیمیشن داشته باشه با سرعت متوسط حرکت می کنه یه انیمیشن و با سرعت زیاد یه انیمیشن دیگه و یا مثلا موقع افتادن یه انیمیشن دیگه .و یا کار با فیزیکش . توی کدوم انجین شما دیده بودید که بشه با یه راست کلیک یه مدل رو فیزک دار کرد(kactor) یا نورپردازی ها که بهترین کارها رو میشه با اون انجام داد و حتی در حد انجین اصلی انریل کفیت ها رو بالا برد. که این مسعله تا الان تقریبا انجام شده . یا همین کیسمت . کیسمت شامل یه سری کد ها و دستورالعمل های اماده توی برنامه هست که کار کاربر رو راحت کنه وگرنه یه چیز جدا نیست و اصلا میشه با کدنویسی دستورات و اعمال دلخواه رو به راحتی به کیسمت داد . کلا میشه گفت این کیسمت یه محصول امادست که ما فقط کار منتاژ کردن اون رو انجام میدیم . در ضمینه کدنویسی . من الان خودم به صورت جدی یه 3 چهار ماهی که کارباهاش رو شروع کردم. باور کنید واقعا لذت داره برنامه نویسی انریل اسکریپت. شما می تونی هرکاری رو توش انجام بدی . نمی خوام اغراق کنم ولی توی بعضی از موارد سادگیش در حد vb6 . این زبان یه زبان کاملا شیئ گراست که کاربران این زبان رو هنوز راحت تر کرده که به جای اینکه کلی کد بنویسن و پوست خودشون رو واسه کدنویسی بکنن به راحتی با یه مفهوم وارث و موروث کد کلی رو سرهم بندی کنن. انواع اعمال مختلف فقط با نوشتن چند تا متغیر و چند تا تابع همین .از من می شنوین توی قسمت برنامه نویسش هیچسختی نیست که همه میگن بیخودی فقط بزرگش کردن . (این چیزهایی که گفتم فقط با تجربه کردن نشون داده میشه)
    در ضمن تنها بدی که این انجین داره در دسترس نبودن کدهای native که کلا هم نباید باشه چون اگه یه کسی بتونه به کدهای منبع انجین دسترسی داشته باشه دیگه چه نیازه به انریل انجین .
    و کلی امکانات دیگه مثل : قابلیت شیدر نویسی توی matrial editor یا کنترل کامل رو مشخصه های تصویری مثل glow یا motion blure یا deth fo filde و کلی امکانات دیگه در ضمن به هیچ وجه هم نمی شه از کنسول جدیدی که ساپورت می کنه گذشت ios رو میگم . و در ضمن من توی فروم اون شایعات رو راجب دو گزینه شنیدم که بیاد دیگه کولاک میکنه . 1- ساپورت اندروید 2- اومد انجین تحت دایرکس 10 ..
    این چیزی بود که من توی این انجین دیدم . حالا شما بگین بهتر از این انجین رایگان چی هست.!
    در ضمن ببخشید که طولانی شد خواستم کلی بگم.

6. 9 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یه سرچ زدم اینجا انگار نوشته برای Xbox Live فقط میشه با XNA بازی ساخت ؟!:
    توی این لینک هم توضیحات کاملی از ماکروسافت گذاشته یکی که زبانش خوبه خواهشا" ببینه چجوریه جریانش خیلی خیلی برام مهمه :

خوب بحث تایپیک رو منحرف نکنیم ! ( خودم اومدم گند زدما ! ) :

منم حرفه Omid Sadeghvand رو قبول دارم ادم یه انجینی رو که رفت دنبالش باید تا اخرش ادامه بده ( البته اگه اون انجینی محدودیتی نداشته باشه مثله گیم میکر یا گیم استادیو ) . از این شاخه به اون شاخه پریدن هیچ سودی نداره جز اینکه وقتتو تلف میکنی و هیچ وقت نمیتونی ادعا کنی من فلان موتور رو کاملا کار کردن باهاش رو بلدم .
    منم تصمیم گرفتم LUA Script رو توی Quest 3D یاد بگیرم چون شنیدم اگه این زبانو بلد باشه دیگه پروژه هات پیچیده نمیشن که تنها ضعف همین پیچیدگی بود .
    یه ایمیل به مایکروسافت بده بگو یه بازی خوب ساختم که با انجین یونیتی ساختم و میخوام برای XL منتشر کنم
    بعدش ببین چجوری به ایمیلت جواب میدن ...

من منظورم شخص خاصی نبوده! منظورم همه بچه های انجمن هستش و همه اونایی که میخوان بازی بسازن
    اگر تو وقتو روی یه موتور غیر از UDK گذاشتی این کار باعث شد تا تجربت زیاد بشه پس نگو وقتمو تلف کردم!
    خوب من یه سؤال دارم :
    وقتی کسی اصول بازیسازی و مراحل ساخت یه بازی رو میدونه کار با یه انجین دیگه چه تجربه ای واسش میاره ؟

8. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان به سادگی می توانم ادعا کنم گیم میکر از 3dgs ,untiy3d,torgue انتطاف پذیر تره !!!!
    (الان همتون شاخ در می آرید)

10. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

وقتی کسی اصول بازیسازی و مراحل ساخت یه بازی رو میدونه کار با یه انجین دیگه چه تجربه ای واسش میاره ؟

یادته به من گفتی که چند ماه روی Udk کار کردم ولی خوشم نیومد رفتم تو کار یونیتی! اینو تجربه میگی یا یه چیز دیگه!؟
    بعدش این هم بگم که اینجا ایران است و قانون کپی رایت وجود نداره...ما این موتورهایی که میگیم بدرد نمیخورن اونور کلی تلاش و زحمت میکشن تا بتونند بخرنش و به آسونی هم از دستش نمیدن
    Last edited by Omid_Sadeghvand; 25-01-2011 at 18:44.

12. 3 کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعدش این هم بگم که اینجا ایران است و قانون کپی رایت وجود نداره...ما این موتورهایی که میگیم بدرد نمیخورن اونور کلی تلاش و زحمت میکشن تا بتونند بخرنش و به آسونی هم از دستش نمیدن
    با این حرفت کاملا موافقم

14. 4 کاربر از Mostafa 3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

آقا باز بحث رفت سر مقایسه ....
    بیخیال شید.
    یونیتی اصلا انجین بدی نیست و کار کردن باهاش (مخصوصا تو کد نویسی) زیاد سخت نیست ولی اگه از اول وقتت رو بزاری رو udk به نظر من بهتره.
    این بحثو هم ادامه ندید کار به جاهای باریک میکشه ها

16. 3 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه با منطق بحث بشه چرا ؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

آقا باز بحث رفت سر مقایسه ....
    بیخیال شید.
    یونیتی اصلا انجین بدی نیست و کار کردن باهاش (مخصوصا تو کد نویسی) زیاد سخت نیست ولی اگه از اول وقتت رو بزاری رو udk به نظر من بهتره.
    اصلا بحث سر این دو تا موتور نیست!!
    من که دیگه ادامه نمیدم هر کسی هر موتوری رو کار میکنه موفق باشه.

19. 2 کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •