تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 44 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از این هدایتی برمیاد
    اسکولاری اومد توی بنیادکار
    شاید هم رایکارد بیاد استیل
    بالاخره پولدارترین تیم آسیا هست
    اگر رایکارد بیاد فکر کنم قلعه نوعی از شدت ذوق بمیره
    چون یه بارسلونایی رو از نزدیک میبینه

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

از این هدایتی برمیاد
    اسکولاری اومد توی بنیادکار
    شاید هم رایکارد بیاد استیل
    بالاخره پولدارترین تیم آسیا هست
    اگر رایکارد بیاد فکر کنم قلعه نوعی از شدت ذوق بمیره
    چون یه بارسلونایی رو از نزدیک میبینه
    اینم از اون حرفهاست!
    استیل آذین پولدارترین تیم آسیاست؟
    لابد سوون سامسونگ و چونبوک موتور یا الهلال و... هم در حد شیرین فراز هستند!(قصد توهین نداشتم)

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

جدا از بحثا این که میاد یا نه
    دقت کردین فقط دارید با تیکه وشوخی تایپیک رو میبرید جلو .

به جای این کارا یه اطلاع رسانی خوب بکنید اگه خبر جدید دارید

همه دوستان عزیز هستید قصد بی احترامی ندارم ، فقط اینطوری سطح تایپیک ها میاد پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض مصطفي دنيزلي خونريزي مغزي كرد

مصطفي دنيزلي خونريزي مغزي كرد
    خبرگزاري فارس: معاينات پزشكي صورت گرفته بر روي مربي سابق پرسپوليس و بشيكتاش حاكي از تجمع لخته خون در قسمت تحتاني مغز به دليل خونريزي مغزي است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه يني شفق تركيه، در حالي كه در روزهاي اخير شايعات زيادي در جامعه ورزشي تركيه در مورد دليل كناره گيري يكباره مصطفي دنيزلي سرمربي سابق پرسپوليس از سرمربيگري تيم بشيكتاش مطرح شده، يك گزارش پزشكي نشان داد دليل اين كناره گيري خونريزي مغزي وي بوده است.

دنيزلي هفته گذشته در نشستي مطبوعاتي به همراه رئيس باشگاه ورزشي بشيكتاش اعلام كرد كه براي استراحت بنا به توصيه پزشكان از سرمربيگري تيم بشيكتاش كناره گيري مي كند.

دنيزلي كه از روز دوشنبه گذشته دچار سردرد مزمن شده بود، روز چهارشنبه از تعطيلات به استانبول بازگشت و در معاينات صورت گرفته در قسمت تحتاني كاسه سرش توده اي ناشناخته شناسايي و در نهايت مشخص شد كه توده مذكور تجمع خون ناشي از خونريزي مغزي است.

در محافل خبري از وي به عنوان گزينه اصلي مربيگري استيل آذين در فصل آينده ياد مي ‌شود.

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

پزشك سرمربي اسبق پرسپوليس اعلام كرد:
    دنيزلي تحت مراقبت‌هاي ويژه است

خبرگزاري فارس: پزشك سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دنيزلي به دليل خونريزي مغزي تحت مراقبت‌هاي ويژه است.

به گزارش خبرگزاري فارس، به نوشته روزنامه حريت تركيه دكتر علي خان آخرين وضعيت مصطفي دنيزلي اظهار داشت: اوضاع جسماني او خطرناك است. تيم پزشكي مشغول مداواي اين مربي هستند. دنيزلي تحت مراقبت هاي ويژه قرار دارد و مرتب وضعيت او كنترل مي شود.
    وي افزود: در حال تلاش هستيم كه در زمان كوتاهي جلوي خونريزي را بگيريم. اگر اين خونريزي بين يك تا دو روز ادامه داشته باشد به صورت جدي وضعيت او به خطر مي افتد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض حكايت هدايتي از پيشنهاد ريكارد به استيل آذين

رئيس هيات مديره باشگاه استيل‌آذين گفت: با فرانك ريكارد مذاكراتي داشتيم و او به ما پيشنهاد 1.5 ميليون دلاري داده و اين نامه موجود است.‌
    به گزارش فارس،‌ حسين هدايتي در خصوص مذاكره علي كريمي با بازيكنان براي پيوستن به استيل‌آذين عنوان كرد: اين حرف‌هايي را كه در برخي رسانه‌ها مي‌زنند اصلا درست نيست. كريمي دوست من و بازيكن و كاپيتان با ارزشي براي استيل‌آذين است. من از ايشان در جلسه‌اي تقاضا كردم به استيل‌آذين كمك كند. او نيز با 3 بازيكن بنا به درخواست من وارد مذاكره شد و خوشبختانه به ما كمك كرد تا با آنها به توافق برسيم. اين كار مداخله در كار مسئولان باشگاه نيست بلكه يك نوع كمك است كه اين بازيكن با ارزش و ستون استيل‌آذين براي ما انجام داده است.
    وي افزود: من و آجورلو با هماهنگي‌هايي كه با پيرواني شده است براي جذب بازيكن تصميم مي‌گيريم و غير از اين فرد ديگري دخالتي ندارد.
    هدايتي در جواب سؤالي مبني بر اينكه چرا نظم و انضباط فصل نقل و انتقالات را با قيمت‌‌هاي زياد به هم ريخته‌ايد، گفت: استيل‌آذين به سرنوشت تيم‌هاي قبلي كه خصوصي شده‌اند اما شكست خورده‌اند دچار نمي‌شود. سال اولي كه پا به فوتبال گذاشتيم همه گفتند استيل‌آذين فقط 4 سال عمر مي‌كند. ‌اين روزهايي كه مي‌گذرد 4 سال استيل‌آذين به پايان رسيده و مي‌بينيد كه قرص و محكم كار خود را ادامه مي‌دهيم. البته بايد بگويم از تأسيس باشگاه استيل‌آذين 6 سال مي‌گذرد اما اجازه ندادم خدشه‌اي بر پايه‌‌هاي اين تيم وارد شود. ما به هيچ عنوان قصد بهم زدن نظم و انضباط در قيمت بازيكنان را نداريم و با لطف خدا كارمان را با قدرت پيگيري مي‌كنيم.
    مالك باشگاه استيل آذين تصريح كرد: تعجب مي‌كنم چرا برخي از دوستان، ما را زير سؤال مي‌برند و مي‌گويند با قيمت‌هاي گزاف نظم و انضباط را بهم مي‌ريزيم. من با بازيكني در روزهاي اول فصل نقل و انتقالات صحبت كردم و با او به توافق رسيديم اما تنها ساعاتي بعد همان بازيكن به ديدار من آمد و اعلام كرد كه طبق اين اسناد و مدارك يك تيم پرطرفدار حاضر است 50 ميليون بيشتر بدهد. آيا من قيمت‌ها را بالا بردم؟
    هدايتي يادآور شد: ما هزينه مي‌كنيم چون نتيجه مي‌خواهيم اما قانون را زيرپا نمي‌گذاريم. به خيلي از فوتبال دوستان مي‌گويم قيمت‌هاي ما پائين‌تر از برخي از تيم‌هاي صنعتي و دولتي براي جذب بازيكن است و اگر لازم باشد اين موضوع را با مدارك ثابت مي‌كنم.
    رئيس هيأت مديره استيل‌آذين تاكيد كرد: بايد چند دليل ديگر نيز براي حرف‌هايم بگويم. ما با هر 6 بازيكني كه وارد مذاكره شديم بعد از چند روز اتفاقات عجيبي افتاد. آنها اعلام كردند برخي از تيم‌ها حاضر هستند مبالغ بيشتري به آنها پول بدهند و يا تسهيلات ويژه براي آنها در نظر بگيرند. حالا من نمي‌دانم چرا فقط همه به دنبال استيل‌آذين هستند تا اين تيم را زير سؤال ببرند. با مدرك مي‌گويم در فصل گذشته 5 ميليارد و 300 ميليون تومان براي استيل‌آذين خرج كردم اما خيلي از جاهاي ديگر كه دوست ندارم اسم ببرم دو برابر ما هزينه كردند. ‌چرا آنها را ناديده مي‌گيريد؟ آنها با قيمت‌هاي خيلي بالاتر بازيكن جذب كردند، آيا اين هم تقصير من است؟
    وي اظهار داشت:‌ قبول دارم اگر 3 يا 4 تيم در ليگ برتر پرقدرت باشند فوتبال بي‌معني مي‌شود و جذابيت خود را از دست مي‌دهد. به همين دليل بايد به سمت خصوصي‌سازي حركت كنيم يا اگر باشگاه‌ها دولتي هستند به آنها رسيدگي بيشتر كنيم. ‌همين موضوع رقابت‌ها را بيشتر، زيباتر و جدي‌تر مي‌كند.
    هدايتي در جواب سؤالي كه آيا به دنبال جذب علي دايي نيز خواهيد رفت يا خير، گفت: دايي دوست بسيار خوب من است و مطمئن هستم شايستگي‌اش را مجددا با مجموعه پرسپوليس به نمايش خواهد گذاشت. افتخار مي‌كنم كه يك روز در خدمت علي دايي باشم اما او سرمربي پرسپوليس است و فعلا درباره اين موضوع نبايد حرف زد.
    رئيس هيأت مديره باشگاه استيل‌آذين در خصوص كدورت‌هاي بوجود آمده بين كريمي و دايي گفت: دايي و كريمي دوست و با يكديگر برادر هستند. اميدوارم كدورت‌هاي اين دو نفر هرچه سريع‌تر برطرف شود تا شاهد اين باشيم كه آنها با يكديگر مشكلي نداشته باشند. اين موضوع به فوتبال ما بيشتر كمك مي‌‌كند.
    هدايتي در خصوص حضور علي پروين به عنوان مديرفني استيل‌آذين و آخرين وضعيت حشمت مهاجراني گفت: خوشحالم كه فردي فوتبالي به نام پروين دوباره به خانه خود يعني استيل‌آذين برگشت. اميدوارم با تجارب او براي رسيدن به موفقيت مانع‌ها را راحت‌تر از بين ببريم.
    وي افزود: حالا كه پروين به استيل‌آذين آمده از حشمت مهاجراني كه يكي از سرمايه‌‌هاي فوتبال ايران است در بخش ديگري از باشگاه استفاده خواهيم كرد. افتخار مي‌كنم كه باشگاه استيل‌آذين از وجود بزرگاني چون مهاجراني استفاده مي‌كنند. براي او پست بسيار خوبي را در نظر گرفته‌ايم كه شايد رئيس سازمان فوتبال استيل‌آذين باشد.

هدايتي در خصوص مذاكره با مربيان خارجي و ايراني گفت: با ريكارد مذاكراتي داشتيم. او به ما پيشنهاد 1.5 ميليون دلاري داده كه اين نامه به صورت مكتوب موجود است و تا 30 ساعت درباره اين موضع تصميم مي‌گيريم.‌ حالا من نمي‌دانم چرا برخي از ارقام در رسانه‌ها نوشته مي‌شود كه اصلا واقعيت ندارد. درباره سرمربي تا يك هفته آينده تصميم نهايي را مي‌گيريم.
    وي عنوان كرد: اين را بدانيد برخي از پيشنهادهاي مربيان خارجي بسيار خوب است چرا كه هزينه خرج كردن براي جذب دو بازيكن است، اما متاسفانه اگر من به دنبال مربي ايراني بروم هزار حرف و حديث پيش مي‌آيد. اگر با قلعه‌نويي مثلا حرف بزنم مي‌گويند تو پرسپوليسي هستي چرا مربي استقلالي مي‌خواهي جذب كني. اگر با مربي ديگر حرف بزنم به شيوه ديگر مرا زير سؤال قرار مي‌دهند.
    هدايتي خاطرنشان كرد:‌ ظرف چند روز آينده تكليف سرمربي خود را روشن مي‌كنيم و اگر دچار مشكلي شديم كه به ما اجازه نداد مربي خارجي باتجربه و خوب جذب كنيم با پيرواني و عابدزاده و مديريت پروين كار خودمان را ادامه مي‌دهيم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يادداشت ويژه:فصل فاجعه بار استقلال در راه است

سايت گل - نگران ، خشمگین ، افسرده ... شرح حال هواداران باشگاه استقلال این روزها با این کلمات معنا می یابد ، آنها ناباورانه به تماشای روزهایی ایستاده اند که باشگاه های رقیب با آسوده خیالی خرید های پیش فصلشان را می کنند و آماده حضور در لیگ می شوند ، در استقلال اما از این خبر ها نیست ، تیم محبوب آبی پایتخت نه سر مربی دارد و نه مدیر ..ستاره هایش یکی یکی می کوچند و با رخت و لباس تیمی دیگر ، با چاپ عکسی و خبری در روزنامه ها روی دل هواداران داغ می گذارند ...سازمان امروز و فردا میکند و بازی با نامها هر روز تیتر می شود و خبری نمی شود و روزها می سوزند و به هوا می روند...

اما از کی ، از کجا شروع شد؟ باید به عقب برگردیم ، باید روزهای گذشته را مرور کنیم ...شاید روزی که استقلال در مشهد به شکل معجزه آسایی قهرمان لیگ شد بد نباشد ...آقای مدیر پس از آن قهرمانی در پی مشکلات آشکاری که با سر مربی وقت – امیر قلعه نوئی داشت ، عبدالصمد مرفاوی را به عنوان سرمربی برگزید .

یک انتخاب ِ اشتباه ، از سر لجبازی ، گفت : آدم خوبی ست ! برای سر مربی استقلال بودن آدم خوب بودن کافی بود؟ نبود ! یک سال سوهان روح ، یک فصل با بردهای حداقل ؛ تیتر روزنامه ها : لوک خوش شانس : صمد ! همیشه هم اینگونه نبود ، همیشه خدا نبود یا کسی که آن بالا دوستش بدارد ، شکست از پی شکست ، اشتباهات فنی ِ فاحش ، بد تر از آن توجیه ! صبوری هواداران ، گاهی اعتراض ! آقای مدیر آنها را آدمهایی می خواند که پول گرفته اند ، مرفاوی میگفت گوشم از اعتراض ها پر است ، لیگ و جام حذفی از دست رفت ، آسیا ماند و آن هم تنها یک دلخوشی بود ، دلخوشی نه در شان تیمی که نشان ِ دو قهرمانی روی سینه اش حک شده : از گروهمان بالا رفتیم ! به بچه بازی شبیه بود این حرفها : پارسال آن مربی نتوانست ! من توانستم!

فصل ِ تمام شده با خبری هواداران را شوکه کرد : استقلال با مرفاوی برای فصل بعد تمدید کرد ، اتفاقی که با انتقاد پیشکسوتان ِ باشگاه و کارشناسان همراه بود ، دو سه روز بعد وقتی استقلال دومی در لیگ را هم از دست داد مرفاوی آن یادداشت ِ احساسی اش را خواند و استعفا داد : من نه ژنرالم نه سلطان نه امپراطور ! آقای بنده خدا ، آقای صمد مرفاوی جوری حرف زد که انگار نه انگار یکسال تمام باشگاه حمایتی همه جانبه از او کرده بود از خرید هایش ، ایده هایش ، از اخراجی هایش ( عنایتی ، کاظمی و سیاوش ) که این دو تای آخری بخشیده شدند و البته از همان روز انتظار ِ پایان فصل را می کشیدند : پیراهنی دیگر ، باشگاهی دیگر ... کنار نیامدن با روته مولر و بدنساز ِ آلمانی ، تیم بدون بدنساز ، مصدومیت پشت مصدومیت ! شکست های غیر قابل توجیه ، شکست در داربی ، حذف از جام حذفی ...

آقای واعظ ، آقای فوتبال پاک ، فوتبال علمی ، آقای معترض گشت از پی مربی ، اسمها آمدند و رفتند ، همان بازی همیشگی و بعد ضربه نخست نواخته شد : مذاکرات برای تمدید قرارداد فابیو جان آریو ستاره مو لخت برزیلی - محبوب هواداران ، به بن بست خورد و او به سپاهان پیوست ، بعد هم نوبت زوج کاظمی و سیاوش بود که با پیراهن استیل آذین عکس بگیرند ، و بعد تر اتفاق عجیب تری هم افتاد : واعظ و هیات مدیره باشگاه پس از جلسه با مدیر سازمان تربیت بدنی استعفا کردند ، واعظ گفت دیگر پایم را به استقلال نمیگذارم و رفت که رفت ...

برای او انگار استقلال هیچ اهمیتی نداشت ، نه استقلال و نه هوادارنش که هرگز لجبازی های او را با حمایت از مرفاوی از یاد نبردند . واعظ با شعار اینکه می خواهد با استقلال به جنگ فوتبال ناپاک برود آغاز کرد و در پی شکست ، یک فصل ناموفق . قهرمانی مربی ِ سابق ، خشم هواداران ، نارضایتی تربیت بدنی ، سر انجام استقلال را قربانی کرد و خودش رفت پی زندگی اش ، مرفاوی پیشتر رفته بود و واعظ بی حامی ، بی مربی مانده بود با هواداران نگران ، با قرارداد های پایان یافته بازیکنان... ساختن سخت بود و رفتن آسان ، او رفتن را برگزید

تربیت بدنی و رئیسش که عملکرد واعظ را " به هر دلیلی " نمی پسندیدند ، در آن جلسه کذایی جوری رفتار کردند که به استعفای واعظ و هیات مدیره منجر شود ، انگار که چاره ای باقی نگذاشته بودند ، استعفای جمعی که بعد تر با بازگشت زریبافان و نارضایتی رضایی پیچیدگی هایش را به رخ کشید و هواداران را با این سوال مواجه کرد : اینجا چه خبر است ؟ این یک بازی نیست؟ گفتند به زودی خبرهای خوشی خواهید شنید ، بازی با اسمها ، قریب ، فتح ا... زاده ، منزوی !!! یکی گفت نمی آیم و یکی گفت شایعه است و آن دیگری آغوش باز کرد !!! جلسه هایی پشت درهای بسته ، قلعه نوئی ، حجازی ، مظلومی ...و آقای تربیت بدنی هم اینچنین ضربه دیگر را به استقلال زد.

روزها می گذرند و ستاره ها یک به یک شکار می شوند ، استقلال ستاره هایش را از کف میدهد و فرصت ها می سوزند ، شایعه حاکم مطلق این روزهاست ، هواداران ِ آبی نگران ، امید هاشان را زمرمه می کنند : اگه مبعلی بیاد ، اگه میداوودی رو بگیریم ، اگه خسرو بمونه ...اگه پژمان نوری آبی بپوشه....تیم ِ بی مدیر ، تیم ِ بی مربی ، باشگاهی که امید هایش غرور انگیز ترین پیروزی همه این فصل را در داربی امیدها رقم زد ، همچنان بلاتکلیف است ...آقایانی که با خودخواهی هاشان استقلال را به این روز کشانده اند کوچکترین اهمیتی برای هواداران دل نگران استقلال قائل نیستند...

می توان پیش بینی کرد که استقلال با فصلی ناموفق روبرو خواهد بود ، فصلی که به واسطه اتفاقات امروز و بی سر و سامانی اش رقم خواهد خورد ، ناکامی که برای گشتن و یافتن اسامی عوامل و مقصرانش نیازی به زحمت نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خسرو حیدری : تنها تا 48 ساعت دیگر منتظر می مانم .

در حالیکه تا چند ساعت پیش عنوان می شد که خسرو حیدری با تمام مشکلات قصد ماندن در استقلال را دارد اما بازيكن مياني تيم فوتبال استقلال گفت: به احترام استقلال تا به حال با هيچ باشگاهي مذاكره نكرده‌ام و پس از 48 ساعت آينده، به طور قطع درباره آينده تصميم‌گيري خواهم كرد.

خسرو حيدري گفت: من يك استقلالي‌ام و تا به حال هم به احترام باشگاه استقلال با هيچ باشگاهي مذاكره نكرده‌ام اما با توجه به اينكه تيم‌ها در حال يارگيري هستند، درصددم تا 48 ساعت آينده، وضعيتم مشخص شود. تا به حال از سه تيم داخلي و دو تيم خارجي پيشنهادهاي خوبي داشتم اما چون خودم را به استقلال و هوادارانش مديون مي‌دانم و يك استقلالي به حساب مي‌آيم اولويت اصلي‌ام استقلال است. در اين بين مسائل مالي برايم در اولويت نيست. اولويت اصلي اين است كه جايي بازي كنم كه محيط براي پيشرفتم آماده باشد. طبيعي است مديرعامل، سرمربي و بازيكنان عوامل پيشرفت هستند.

وي افزود: پيش از سفر به تركيه با آشتياني صحبت كردم و با توجه به ارادتي كه به او داشتم، قرار شد در بازگشت از تركيه، با استقلال قرارداد سفيد امضا كنم اما پس از بازگشت از تركيه، خبر رسيد كه اعضاي هيات مديره استعفا دادند.

حيدري افزود: در حال حاضر 4 ، 5 روز است منتظر مشخص شدن تكليف باشگاه هستم. هنوز كسي به عنوان نماينده تام‌الاختيار باشگاه انتخاب نشده است و طبيعي است كساني كه قراردادشان تمام شده به پيشنهادهاي ديگر فكر كنند اما چون مي‌خواهم پيشرفت كنم، استقلال اولويت من است. من در اين مدت با مربيان بزرگي چون قلعه‌نويي، مرفاوي، روته مولر و نامجو مطلق و بازيكنان بزرگي چون مجيدي كار كردم اما همان طور كه گفتم اگر شرايط براي پيشرفتم در استقلال آماده نباشد، مجبورم به ديگر پيشنهادها فكر كنم.

وي ادامه داد: تا به حال به هيچ تيمي در رابطه با مبلغ پيشنهادي ندادم. اميدوارم ظرف 48 ساعت آينده مديرعامل باشگاه استقلال معرفي شود تا بتوانم براي تمديد قرارداد با مديرعامل صحبت كنم، در غير اين صورت براي جلوگيري از اتلاف وقت، به ديگر تيم‌ها فكر خواهم كرد. بايد بگويم من حاشيه را هيچ وقت دوست نداشتم و اين را در زندگي ورزشي‌ام نشان دادم. به همين خاطر دنبال محيطي آرام و بي‌حاشيه هستم.

حيدري درباره وضعيت فعلي استقلال گفت: وضعيت استقلال بحراني نيست اما اگر همين شرايط ادامه داشته باشد، قطعا شرايط بحراني مي‌شود، به همين خاطر بايد زودتر تيم را جمع و جور كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

ترکیب هیات مدیره استقلال مشخص شد

جواد قراب پیشکسوت تیم استقلال ، امیدوار رضایی ، حسین قریب مدیرعامل سابق استقلال ، مهدی پرهام مالك نساجي و مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا ترکیب هیات مدیره جدید باشگاه استقلال را تشکیل می دهند.
    به گزارش جهان ، با گذشت 8 روز از استعفای واعظ‌آشتیانی از مدیرعاملی استقلال روزهای سختی بر این باشگاه گذشت. بطوری که اولین ترکش‌های این استعفا و استعفاهای قبلی (هیات مدیره) پرداخت نشدن حق و حقوق ماهیانه کارکنان باشگاه استقلال مربوط به اردیبهشت ماه و غیر از آن بحث تسویه‌حساب با بازیکنان این تیم است.
    اما امروز از یک منبع موثق شنیدیم که وضعیت هیات مدیره و مدیرعامل جدید استقلال مشخص شده وبزودی بصورت رسمی اعلام می شود .
    از مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا که در سال 85 با این تیم قهرمان ليگ برتر شد بعنوان گزینه اصلی مدیرعامل جدید استقلال یاد می شود .
    در ضمن اگر اتفاق خاصی رخ ندهد جواد قراب پیشکسوت تیم استقلال ، امیدوار رضایی ، حسین قریب مدیرعامل سابق استقلال ، مهدی پرهام مالك نساجي و مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا ترکیب هیات مدیره جدید باشگاه استقلال را تشکیل می دهند.
    پرهام:مي خواهم جاي انصاري را بگيرم
    خبرهايي كه پيرامون حضور مهدي پرهام، مالك متمول نساجي مازندران در هيات مديره استقلال شنيده مي‌شود، با تاييد اين شخص شكل جدي‌تري به خود مي‌گيرد.پس از خروج علي انصاري، يار و همراه هميشگي واعظ‌آشتياني از هيات مديره استقلال، نگراني‌هايي در اردوي آبي‌پوشان شكل گرفت. علي سعيدلو پس از آنكه اعلام كرد 60 درصد هزينه تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس را هيات مديره اين باشگاه‌ها بايد تامين كنند و همچنين استعفاي انصاري، عضو متمول هيات مديره استقلال، نام مهدي پرهام را براي عضويت در مجموعه آبي پايتخت اعلام كرد. مالك نساجي در پاسخ به اين شايعه مي‌گويد:
    «يك صحبت‌هايي مطرح شده، اما هنوز هيچ‌چيز قطعي نيست. قرار است در جلسه‌اي با آقاي سعيدلو به نتيجه برسيم.»
    گفتنی ست در جلسه ای که یکشنبه شب هفته گذشته اعضای هیات مدیره استقلال با "علی سعیدلو" داشتند، آشتیانی، نفریه و دانشجو تصمیم به جدایی از این باشگاه را گرفتند.در ضمن امير رضا واعظ آشتياني از مديريت باشگاه استقلال هم استعفا كرد .

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درخشان: از دعوت به سازمان ليگ و روشنگري در مورد اتفاق‌هاي ليگ خوشحالم
    خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال پيكان قزوين از دعوتش به سازمان ليگ براي ارايه توضيحات استقبال كرد.

حميد درخشان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد دعوتش به سازمان ليگ براي ارايه توضيحاتي در مورد اتفاق‌هاي هفته‌هاي پاياني ليگ گفت: از اين دعوت خيلي خوشحالم. به اين ترتيب مي‌توانم مسايل را به طور شفاف بگويم و اينكه چطور كار كرده‌ايم. دو روز پيش موفق نشدم با عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ تلفني حرف بزنم و روز گذشته هم كه به طور حضوري به سازمان ليگ رفتم ايشان تشريف نداشتند. من پيگير اين موضوع بودم.

وي در مورد اينكه علت اين دعوت اتهام‌هايي است كه در هفته‌هاي پاياني ليگ به او زده شده گفت: بله اما متاسفانه هيچ وقت با اتهام زنندگان و ادعا كنندگان برخوردي نمي‌شود ولي به متهمان مي‌گويند از خودت دفاع كن. در حالي كه بايد به اتهام زنندگان بگويند بر چه اساس و مدركي چنين اتهام‌هايي را طرح كرده‌اند. با اين حال از دعوت به سازمان ليگ خوشحالم.

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

باقري‌ها: با توجه به شرايط پرسپوليس جدايي‌ به نفعم بود
    خبرگزاري فارس: مدافع جديد تيم فوتبال مس كرمان گفت: با توجه به شرايطي كه پرسپوليس داشت جدايي را به نفع خود ديدم.

نبي ا... باقري ها در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره دلايل جدايي خود از پرسپوليس اظهار داشت: من پرسپوليس را دوست داشتم و با هواداران اين تيم هم تازه خو گرفته بودم اما شرايط براي ماندنم مهيا نبود.
    وي افزود: با توجه به شرايطي كه در پرسپوليس بود جدايي ام از اين تيم را عاقلانه ديدم. براي ادامه فوتبالم به آرامش نياز داشتم.

اين مدافع تاكيد كرد: فصل گذشته اذيت شدم و در حقم اجحاف هايي شد و به همين دليل مي خواهم امسال خودم را نشان دهم.
    باقري ها در پاسخ به اين سئوال كه به نظر مي رسد در تيم هاي پرسپوليس و استقلال به غير از بحث فني فاكتورهاي ديگري هم براي بازي كردن لازم است، گفت: بهتر است در مورد اين سئوال جوابي ندهم و زمان بهترين پاسخ را به اين پرسش مي دهد.

اين بازيكن اضافه كرد: جدا شدن از پرسپوليس برايم سخت بود. در اين تيم زحمت كشيده بودم. مطمئن باشيد كه دوباره به اين تيم باز مي گردم.من بي سر و صدا به پرسپوليس آمدم و بي سر و صدا هم جدا شدم. براي كسي هم حاشيه اي درست نكردم.

وي در مورد مس كرمان گفت: شرايط تيم مس را براي بازي مناسب ديدم و مرفاوي هم به لحاظ فني خود را اثبات كرده است.

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جواد كاظميان تا پايان هفته به سپاهان جواب مي‌دهد
    خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال الامارات تا پايان هفته به پيشنهاد باشگاه سپاهان پاسخ مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، جواد كاظميان كه اكنون در امارات بسر مي برد، قرار است تا پايان هفته پاسخ پيشنهاد باشگاه سپاهان را بدهد.

اين بازيكن هفته گذشته مذاكراتي را با مسئولان باشگاه سپاهان داشت و قرار بود يكشنبه در اصفهان حاضر شود تا با اين تيم قرارداد امضا كند اما براي رسيدگي به امور شخصي خود به امارات سفر كرده و تا پايان هفته به ايران باز مي گردد و سپس پاسخ پيشنهاد سپاهان را مي دهد.
    گفته مي شود كاظميان از استيل آذين هم پيشنهاد دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •