تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 22 اولاول ... 91516171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 213

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لیگ برتر انگلیس / قهرمانی چلسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما هم دقت کن چون فک نمیکنم عنوان تاپیک به بارسا هم مربوط باشه
    خوشحالم که متوجه شدید...

مطمئن باش یه طرفدار رئال مثه من که از بارسا متنفره ( با عرض معذرت ) حتی اگه سوپر قشنگ هم بازی کنه من حالم از بازی کردنش به هم میخوره...قبول دارم منطق تو این ایده سفره ولی خوب مطمئن باش همه از بازیای بارسا لذت نمیبرن
    همینطور که شما گفتی فقط نفرت میتونه مانع لذت بردن از بازی سوپر قشنگ بارسا بشه...

همین:

بقیه صحبت ها هم نیازی به جواب دادن نیست چون کاملا منطق جالب شما مشخصه...
    خواهشا دیگه صحبت نکنید درباره بارسا و رئال...
    بحثی با شما نداشتم که بخواید جواب بدید!! من جواب دوست بارسایی رو دادم, پس بیخود نقل قول نگیرید که قصد کل کل با رئالی های معلوم الحال رو ندارم!
    والسلام!
    Last edited by Rastin.; 10-05-2010 at 21:44.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آخه یکی نیست بگه چرا حالا حتما باید با نامزد بریج این کارو انجام بده
    خو نمیشه که وقتی از این خوشش اومده بره طرف یکی دیگه که نامزد کسی نباشه!
    تازه فک کنم دوست دختر سابق بریج بوده! یا نه؟!: دی
    الان انگلیس قهرمان جام جهانی بشه واقعا جان تری حسرت می خوره. واقعا این سوال پیش میاد که این زن ارزش اونو داره که به خاطرش بالا بردن جام رو از دست بده.
    من طرفدار انگلیس نیستم اما این احتمالش خیلی بالاس!
    چون کاپلو رو داره انگلیس و بدون شک یکی از 3 شانس اصلی قهرمانیه(به همراه برزیل و اسپانیا)
    در کل من طرفدار سرسخت آرژانتین هستم اما عملا هیچ شانسی براش قائل نیستم با وجود مارادونا...در نتیجه دوست دارم تا انگلیس با کاپلو عزیزم قهرمان بشه!
    و خب کاپیتان نبودن جان هم چیز جالبی نیست!
    امیدوارم تصمیمش رو پس بگیره فابیو! هرچند محاله!: دی
    بحثی با شما نداشتم که بخواید جواب بدید!! من جواب دوست بارسایی رو دادم, پس بیخود نقل قول نگیرید که قصد کل کل با رئالی های معلوم الحال رو ندارم!
    والسلام!
    موفق باشید!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

دوستان, صحبت های بارسا رئال در تاپیک هفته لالیگا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خو نمیشه که وقتی از این خوشش اومده بره طرف یکی دیگه که نامزد کسی نباشه!
    تازه فک کنم دوست دختر سابق بریج بوده! یا نه؟!: دی
    موفق باشید!!!
    درسته ولی حداقل می تونست طرف نامزد یا دوست دختر بازیکنی که توی تیم ملی باهاش هست و قبلا هم توی چلسی هم بازیش بود نره حالا که کار از کار گذشته. دیگه فایده ای نداره ولی اون عکسی که گذاشتم نشون میده تری به خانواده خیلی اهمیت میده و این یکی هم از دستش در رفته
    کلا بی خیالش بشیم.قهرمانی رو با این چیزایی که گذشته تلخ نکنیم
    امیدوارم تصمیمش رو پس بگیره فابیو! هرچند محاله!: دی
    احتمالش کمه دوباره بهش بدن. الان فردیناند هم مصدومه و ممکنه جام جهانی رو از دست بده. به خاطر همین احتمالش هست دوباره کاپیتان رو عوضش کنن. من که دوست دارم حداقل به تری نمیدن به لمپارد اونو بدن. اگه 4 نفر باشن که حقشون کاپیتانی تیم ملی باشه لمپارد و تری و جرارد و رونی هستن.
    Last edited by vahidgame; 10-05-2010 at 22:12.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    اینه چلسی.............اینه............ببخش د دیر اودم........ADSL من تموم شده...............
    واییییییییییییییی ............دیشب چه بازی ای به نمایش گذاشت............من تا 2 شب از ذوق خوابم نمی برد خخخخخخخخ
    VIVA CHELSEA
    تبریک

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دلداری دادن لمپارد به دروگبا سره جریانه پنالتی(با تشکر از سایت تاپ گل):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

تبریک............حقشون بود....تو کل فصل...نه فقط به خاطر بازی آخر....
    اگه اون صفر- صفر رو نمیکردیم...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب لیون هم امسال لیورپول و رئال مادرید رو حذف کرد پس خیلی مربیه بزرگی داره!؟
    اون درخشش ابردین اتفاقی بوده و یک جرقه بوده که تیمای کوچیک می زنن تازه لیگ قهرمانان هم که نبوده جام در جام اروپا بوده که یک صدم لیگ قهرمانان اروپا هم اعتبار نداره.
    مقایسه تیمی در سطح لیون فعلی که چندین ساله داره برای رئال دردسرساز میشه با آبردین گمنام 27 سال پیش منطقیه ؟؟؟ ضمن اینکه شاید مربی لیون در آینده تبدیل به یکی از مربیان بزرگ بشه ، پس در مورد آینده بهتره همون آینده صحبت کنیم . شاید اعتبار اون جام کم بوده اما تیمهایی که در اون جام حضور داشتند هم تیمهای بی اعتباری بودند ؟؟؟

قهرمانی پورتو در 2004 با مورینیو کار بزرگتریه یا قهرمانی با آبردین در جام در جام اروپا؟که البته الانم در آستانه به دست اوردن دومین جام اروپاییش هست با یه تیمه دیگه یعنی اینتر میلان و کسیه که دو تیم چلسی و اینتر میلان رو در دو لیگ انگلیس و کالچیو متحول کرد.البته من طرفدار مورینیو نیستما!الانم ازش به عنوان یکی از مهمترین کاندیداهای جانشینی فرگوسن اسم میبرن.
    در اینکه مورینیو مربی بزرگیه هیچ شکی نیست اما همین مورینیو در مدت حضورش در چلسی با ستاره های خود در اروپا چه توفیقی بدست آورد ؟ فابیو کاپلو با رئال در اروپا چه کرد ؟ پس قهرمان شدن در اروپا صرفا ملاکی برای اینکه یک نفر مربی بزرگی باشه نیست ، ضمن اینکه اینتر روبرتو مانچینی هم دو فصل پیاپی قهرمان کالچیو شد .

منچستر جزو big four انگلیس هست و قبلا هم بوده اگر به جای اینکه 24 سال مربیش فرگوسن باشه هر سال هم مربی عوض می کرد بازم کمابیش همین افتخارات رو داشت در لیگ برتر که البته مقدار زیادیش هم برمیگرده به افت لیورپول در دو دهه قبل که محرویمت لیورپول از رقابت ها به خاطر حادثه اون ورزشگاه در بلژیک هم درش بی تاثیر نبود.و البته در اروپا هم دو بار با فرگوسن قهرمان شده که هر دو بار با خوش شانسیه محض بوده و پارسال در فینال هم که مقابل بارسلونا هیچ حرفی برای گفتن نداشت.

شما مطمئنی 24 سال پیش منچستر جزو big four بوده به این شکلی که امروز هست ؟؟؟ شانس ؟؟؟

ضمنا مربی بزرگ کسیه که با همه جور بازیکنی بتونه نتیجه بگیره نه اینکه بگیم چون نانی بود امسال هیچ موفقیتی بدست نیاوردیم!!

اگر الان مسی و ژاوی از بارسا گرفته بشه چی میشه ؟ اگر رونالدو و ایگواین از رئال گرفته بشه ؟
    اشنایدر و میلیتو از اینتر گرفته بشه ؟ روبن و ریبری از بایرن گرفته بشه چی ؟؟؟

با توجه به دید شما به مسائل فکر میکنم دیگه حرفی با هم در این زمینه نداشته باشیم .

در پایان : حیف که اینجا نمیشود سطل آشغال آتش زد ، حیف

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

خوب لیون هم امسال لیورپول و رئال مادرید رو حذف کرد پس خیلی مربیه بزرگی داره!؟
    فکر کنم مربیش کلود پوئل باشه!اگه این باشه این بابا که کارش خیلی درسته

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض با ارسال نامه‌اي به جان ‌تري آقای خاص قهرمانی چلسی را تبریک گفت

سرمربی اینترمیلان ایتالیا قهرمانی تیم چلسی در لیگ برتر انگلیس را به جان‌ تری تبریک گفت.

به گزارش روزنامه دیلی‌میل، خوزه مورینیو یک روز پس از کسب مقام نخست آبی‌پوشان در این پیکارها را از طریق پست الکترونیک به کاپیتان تیم سابقش تبریک گفت.

تری با تایید این خبر گفت«: مورینیو در نامه خود از من خواست به اعضای تیم، پیام تبریک‌اش را منتقل کنم. او در عین حال بیان کرد که در پایان فصل بهترین تیم لیگ برتر به آنچه استحقاق‌اش را داشت،‌ رسیده است.»
    این بازیکن 30 ساله افزود:‌«در این نامه مورینیو از نقش کلیدی برخی از بازیکنان همچون پیتر چک و دیدیه دروگبا سخن به میان آورده که این امر نشان از توجه ویژه او به تیم سابقش دارد.»

مورینیو 47 ساله معروف به آقای خاص که از سال 2008 زمام امور اینترمیلان را برعهده دارد،‌ در سال‌های 2004 الی 2007 سرمربی چلسی بود و همراه این تیم به دو عنوان قهرمانی لیگ برتر دست یافت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •