ممنون دوست من
الآن مي رم سروقت بازي ....
راستي ميتونم اسم شما رو بپرسم؟
ممنون ميشم اگه بگين....
ممنون دوست من
الآن مي رم سروقت بازي ....
راستي ميتونم اسم شما رو بپرسم؟
ممنون ميشم اگه بگين....
سلام hadijoon
همون بايرن صدام كني ممنون ميشم
سوال داشتي بپرس ... در خدمتيم
ok my doost
راستي چطور مي تونم سمت راست مثل بقيه يه عكس بندازم يا زير نوشته هايم؟
دوباره سلام مزاحم هميشگي پيداش شد ببخشيد.......
الآن رسيدم به يه غولي كه تعداد زيادي چشم دارد و وقتي مي خوام از راه رد بشم ايشون مانع من ميشوند.
در ضمن يه دستگاه هم هست كه كار نمي كنه و فيوزش سوخته ...
من تو را چشم در راه جوابم .... بايرن جان
سلام.نوشته شده توسط hadijoon
شما اونجا یک جایی هست جعبه اینا داره برو اونجا پشت جعبه ها بعد کمی صبر کن بعد جک میگه حالا وقتشه به سرعت برو طرف پله ها برو پایین اونجا باز برو پایین به یک دستگاهی میرسی اونو فعال کن تا جای اون غول عوض بشه بعد برو فیوز و کارهای دیگه رو بکن.
ممنون از راهنماييتون
بچه ها الآن كه دارم براي شما مي نويسم تا لحظاتي ديگر بايد برم دانشگاه ( سمنان ) ممكنه كمتر شما رو ببينم.
ولي سعي ميكنم از اونجا خبرتون رو بگيرم.
باو ركنيد ... باور كنيد همتون رو دوست دارم وقتي ميام و از شما كمك مي گيرم يه احساس همكاري خوبي بهم دست ميده.
فراموشتون نمي كنم و از اونجا خبرتون رو مي گيرم . دوستون دارم دوستاي من
خدا حافظ شما خوبان.....
شما را من چشم در راهم.......
سلام قرن 21 هستم بعد از سالها بازهم مزاحم شدم راستش به علت کنکور بازی رو کنار گذاشته بودم ولی حالا دوباره رفتم سراغش راستی من اونجای بازی گیر کردم که با دوستام میریم تو یه جایی مثل انبار بعد یه نفر میره پشت مثلثل خوب من اونجاهارو رد کردم تا رسیدم به یه زنرراتور اونم روشن کردم و یه چیزایی بود مثل تلکابین که تو تونلا حرکت میکردن اونا رم راه انداختم حالا وقتی سوارشون میشم اونقدر میرن تا میرسم جای اولم تو راه هم اصلا پیاده نمیشه لطفا بگید چیکار کنم با تشکر خداحافظ..
سلام century21
وقتی سوار شدی وسط های راه باید از تله کابین بپری بیرون روی یک راهرو ...قشنگ نگاه کنی پیداش میکنی....
سلام بايرن جان از كمكت خيلي ممنون اونجا رو به كمك شما رد كردم حالا رسيدم به غول اول اونجا كه ميرم تو يه اتاق بعد يه نفر منو ميزنه بعد بيهوش ميشم و يه غول مياد كه همش چشمه خوب من صفحه 4 رو نگا كردم شما به يكي از دوستان ديگه گفته بوديد كه چطوري اونجا رو رد كنه اما من بلا فاصله كه به هوش ميام وقتي كه ميخوام از پله ها پايين برم و اون فيوز رو پيدا كنم غوله جلومو ميگيره و نميزاره هيچ جا برم يه در هم پشت سرمه كه قفله منتظر كمكتم بايرن جان خداحافظ...
سلام century21
تو وقتی بهوش اومدی اول باید بری پشت اون جعبه ها نزدیک راه پله ها ...همونجایی که یک در قفل شده هم هست و بعد از چند
ثانیه بعد که اون رفت به کناری تو سریع راه پله هارو برو پایین و وقتی که رفتی پایین به شکل زیر که توضیح دادم بازی رو ادامه بده
تو بايد سريع از نردبان بري پايين و راهتو ادامه بده واز يک نردبان ديگر برو بالا
وقتي بالاي نردبان رسيدي يک دستگاه مي بيني دکمه ان را فشار بده غول کشته ميشود
راهي را که رفتي برگرد بالا روبروت يک غول ديگر مي بيني برو طرفش واز نردبان برو پايين ويک نردبان ديگر رو برو بالا
سمت راست يک راهرو هست راهرو را برو بالا و وارد يک اتاق ميشي در اتاق يک کمد هست که توش يک فيوز هست
فيوز ببر جاي اول که بودي و جاي فيوز سوخته نصب کن وبعد دکمه را فشار بده تا غول بميره
وقتي غول کشته شد برو به ان طرف راهرو وبازي را سيو کن
سوالي ديگه داشتي بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)