یه سوال...فقط منو نزنیدها...
امکان این وجود نداره که با تغییر فیرمور اینا تلویزیونای سری قبل LED که 3 بعدی نبودن رو به 3 بعدی تبدیل کرد؟؟
یه سوال...فقط منو نزنیدها...
امکان این وجود نداره که با تغییر فیرمور اینا تلویزیونای سری قبل LED که 3 بعدی نبودن رو به 3 بعدی تبدیل کرد؟؟
-نه قربونت برم تا امروز همچين چيزي غير ممكن به نظر ميرسه![]()
سلام من led ua40b7000 دارم
و دو تا مشکل داشتم 1-تلتکس تلویزیون روی هیچ کانالی خوانا نیست و در هم برهم نشون میده(البته زبان منوی تلویزیون فارسیه)
2-هر دوتا پورت یو اس پی از اولش کار نمیکرد با چندتا فلش هم امتحان کردم اما نشد(گارانتی هم نداره)
مرسی از راهنماییتون
-در مورد تلتكست در بسياري از مدل هاي مالزيايي كه زبان فارسي هم داشتند درهم بر هم بود به قول شما كه با اپديت فريمور مشكل حل شده البته در سري b650 احتمالا مشكل شما هم با اپديت فريمور حل ميشه
-در مورد پورت usb نميدونم اگه كار نميكنه شايد اشتباهي روش فريمور اپديت كردند واين بلا سر اومده
-يكي ديگر از دوستان هم اينطور شده بود گويا با تعويض برد سام اين كار رو انجام ميده
1سوال مهم و تکراری
تلویزیون من به اینترنت وصل نمیشه
هر4تا تیک را هم میزنه
ولی تا توی interner@tv میرم کار نمیده
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
-فكر ميكنم توي اين تاپيك چيزايي پيدا بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزان تلویزیون من هم سامسونگه led است فقط سری 6200 است.چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین.چطوری میشه تلتکست هارو آورد.کلا کیفیت فیلم ها درش خیلی پایین است مثلا همین قهوه تلخو من با کیفیت افتضاح تماشا کردم آیا راهی نیست این مشکل حل بشه؟
-تلتكست ها ؟خوب مگه نداره ؟ روي كنترل كليدش هست
-در مورد كيفيت خوب تصاوير sd هست ديگه نبايد انتظلر خاصي داشت روي همه tv ها همينطوره
سلام من ال ای دی بی 7000 سامسونگ سایز 40 دارم اما به نظرم رنگهاش زنده و طبیعی مثل سونی و پلاسما باناسونیک نیست
و به مصنوعی میزنه مخصوصا تو تصاویر طبیعت آیا راه حلی برای این مشکل هست . بهترین حالت تنظیم رنگها برای این ال ای دی
چیست. آیا فیرمور برای آن آمده اگر آمده چه قابلیتی دارد. مرسی
-اين هم دفترچه فارسي b7000 براي دوستاني كه لازم دارند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)