بله حقیقت داره ...
بله حقیقت داره ...
دوستان یه تاپیک دیگه هم راجع به فنی حرفه ای و کنکور کاردانی داریم :
البته اگه لطف کنید به سوال من هم که آخرین سوال تو این صفحه هست جواب بدید هم ممنون می شم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کل امسالو هیچی درس نخوندم گفتم 15 روز عید دیگه درس بخونم هیچی نشستم مبانی تموم کردم فرداش اومدم دید حذف شد از کنکور
-------------------
حالا الان زبان تخصصی اضافه شده یعنی زبان 1 و 2 دیگه نمیاد یا اونا هم هستن
سلام دوست عزیز
ممنون از لطفتون
1- دوره +Network رو گذروندم
2- الان تو یه مرکز ISP مشغول بکار هستم
والا تا حد بسیار زیادی حق با شماست اما چیزی که خودم تجربه کردم اینه که اکثر کسانی که مدرک دارن دارن تو زمینه های غیر مرتبط و تو شرکتهای دولتی کار میکنن هرچند حقوق بدی هم نمیگیرن..اما بیشتر کسانی که دارای مدارک تخصصی هستن، یا استخدام نمیشن و اگر بشن با حقوق بالا توشرکتهای خصوصی !
بیشتر دنبال بادگیری هستم تا مدرک
با سلام من رودهن میرم. کاردانی هستم. ترم 3. کلا در 3 ترم روی هم فقط 21 واحد پاس کردم و لطفا من رو راهنمایی کنید. کامپیوتر کاردانی پیوسته
در مجموع چند سال میتونم برای کاردانی بخونم ؟
در مجموع چند ترم می توانم برای کاردانی بخوانم ؟
در مجموعه چند واحد باید پاس کنم برای کاردانی؟
به فرض اگر 50 واحد باید پاس کنم برای کاردانی بعد از پاس کردن باید کنکور دهم یا مستقیم به کارشناسی میروم؟
اگر باید کنکور بدهم چند ماهی یکبار برگزار میشه ؟
چند بار مجاز به کنکور دادن هستم ؟
اگر کنکور قبول نشوم چه می شود ؟
در مجموع چند سال میتونم برای کاردانی بخونم ؟
3 الی 4 سال البته با بند و تبصره من دیدم تا 5 سال هم میشه که فکر کنم با این قانون جدید نظام وظیفه دیگه نشه
در مجموع چند ترم می توانم برای کاردانی بخوانم ؟
تا 8 ترم هم من دیدم ولی بازم با این قانون جدید نظام وظیفه همه چی عوض میشه
در مجموعه چند واحد باید پاس کنم برای کاردانی؟
دقیق نمیدونم فکر کنم حدودا 75 واحد البته بستگی به رشته هم داره
به فرض اگر 50 واحد باید پاس کنم برای کاردانی بعد از پاس کردن باید کنکور دهم یا مستقیم به کارشناسی میروم؟
باید کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنی
اگر باید کنکور بدهم چند ماهی یکبار برگزار میشه ؟
سالی یه بار برگزار میشه دولتی هست آزاد هست علمی کاربردی هست جدیدا پیام نور هم تو بعضی رشته ها کاردانی به کارشناسی آورده
چند بار مجاز به کنکور دادن هستم ؟
2 بار پشت سر هم
اگر کنکور قبول نشوم چه می شود ؟
سال بعد و برای داوطلبین مرد اگه به خدمت برسن باید برن خدمت و بعد بیان واسه کنکور البته تو خدمت هم میشه کنکور داد و در صورت قبولی اومد دانشگاه ( همه ی اینا در صورت نداشتن غیبت هست )
موفق باشی
ممنون فرشید عزیز از پاسخ های شما من سربازی معاف شدم. معافی پزشکی. با این شرایط چطور؟ خیلی سخت هست که یک سال برای هر کنکور باید صبر کرد
اگه معاف شدی که خب مشکلی نیست
خب کنکورای زیادی هست و دانشگاه های زیاد
میتونی یکیشو بری دیگه
1: در کارداني پيوسته کامپيوتر چند واحد بايد پاس شود در نهايت تا به مرحله بالاتر وارد شويم ؟
2: در کارداني پيوسته کامپيوتر حداکثر چند واحد و چند سال مي توان درس خواند با در نظر گرفتن اينکه از سربازي معاف شدم. معافيت پزشکي
3: زير چند واحد اگر در يک ترم پاس شود ترم حساب نمي شود ؟
4: منظور از ترم حساب نمي شود چيست ؟ به طور مثال من يک ترم 7 واحد پاس کرده ام. اگر چنين قانوني يعني ترم حساب نشدن وجود داشته باشد. ترم حساب نمي شود؟ منظور چيست؟ يعني اگر به طور مثال کارآفريني 3 واحد و رياضي پيش 2 واحد و زبان پيش 2 واحد را پاس کرده ام و شده است 7 واحد کلا به حساب نمي آيند و از ابتدا بايد اينها را بردارم و پاس کنم ؟
5: آيا قانوني هست که اگر در يک ترم تعداد واحدهاي خاصي را حذف کنيم حساب نمي شود ؟ مثلا 15 واحد برداريم و در نهايت 7 واحد پاس کنيم و 8 واحد باقي را اصلا نريم سر امتحان و حذف حساب شويم ؟
6: اگر تعداد واحدهاي لازم را که نميدانم چند تاست و در سوال يک پرسيدم را پاس کرديم ميرويم براي کنکور کارشناسي؟ اين کنکور هر سال فقط يک بار برگزار مي شود؟ اگر بار اول قبول نشويم بايد يک سال صبر کنيم ؟ تا چند سال مي توان پشت سر هم کنکور داد با در نظر گرفتن معافيت سربازي ؟
7: حقيقتا درمانده شدم. هيچ کس جواب نميدهد. به خود امتحانات داشنگاه مراجعه کردم. حتي به دانشگاه هاي ديگر هم مراجعه کردم. با سايت و ايميل هاي مختلف تماس گرفته ام ولي جوابي نميگيرم. هر کسي يک چيزي ميگويد. خواهش مي کنم راهنمايي کنيد
8: من شنيدم نزديک به 84 واحد بايد پاس کرد؟ پس چرا روي پرينت نوشته شده اگر تا کنون بالاي 50 واحد درسي گذرانده ايد شايسته است براي تحويل مدارک مورد نياز براي فارغ التحصيلي به امور فارغ التحصيلان دانشگاه مراجعه فرماييد
لطفا خواهشا جواب هايي با ضريب اطمينان بالا بدهيد
بسيار از شما متشکرم
هیچ کس نیست به ما کمک بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)