کمک !
تو مرحله ای که اون غوله تو قطار هست آخرش میرسی به یک میدان مغناطیسی که از TDM که به دسدت هست موج آبی میره تو سره غوله ! اونجا باید چه کار کرد ؟؟؟؟
ممنون
کمک !
تو مرحله ای که اون غوله تو قطار هست آخرش میرسی به یک میدان مغناطیسی که از TDM که به دسدت هست موج آبی میره تو سره غوله ! اونجا باید چه کار کرد ؟؟؟؟
ممنون
اونجا موس رو رو سر غوله نگه دار هر طرف که میره تو هم انرژیرو رو سرش متمرکز کن تا میرسه نزدیکت زمان بازی عوض میشه ( اون لحظه فکر میکنم دکمه ای که انرژی از دست میاد بیرون هم باید نگه داری به هرحال دستتو از رو سرش بر ندار به هیچ وجه ...........هر طرف غول میره تو هم دستتو ببر از همون دور
کرکش رو تو اینترنت بگرد پیدا میشه. من جداگانه دانلود نکردم. کل بازیو که دانلود کردم کرکش هم توش بود.
همین تصمیم رو گرفتم فقط امیدوارم به خوبی همین بازی باشه و میخکوبم کنه پای کامپیوتر .
واقعا بازی زیبایی بود مخصوصا اخرش .
فقط اون دختره اخرش چی نوشت رو اون کتابه ؟
در آدرس زیر عنوان شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا تا حالا دو سه بار کرک دانلود کردم بازم نشد.عجب گیری افتادم با این بازیاو![]()
من هم امروز بازی رو پایان زشت ! تموم کردم .... با کشتن 2 نفر اصلی ..... کلا 3 تا پایان هست برای بازی .
در کل بازی از نظر داستان و گیرایی فوق العادس .... نقطه ضعف اصلی صدای بازی هست و مقداری هم گرافیک که ابتدایی کارشده .
نمره من 8 از 10 ..... به همه توصیه میشه یک بار تجربخ کنن این بازی رو .
ممنون
من بازیشو دیروز تموم کردم
بازی باحالی بود فقط یه عیب داشت زود تموم شد!!!
صدام درست شد کارت صدارو اپدیت کردم.درست شد.
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
میگم اینsingularity چقدر طول می کشه تمومش کنم؟
حدودا 13-15 ساعت اگه بخوای همه e99 های داخل بازی رو بگیری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)