دوستان من بیشتر اهل کنسول هستم ولی اونایی که Adsl دارند نظرشون درباره بازی کردن توی سیستم Multiplayer چیه؟
دوستان من بیشتر اهل کنسول هستم ولی اونایی که Adsl دارند نظرشون درباره بازی کردن توی سیستم Multiplayer چیه؟
دوستان یکی بگه اول بازی باید چه کنیم من گ.ز پیچ شدم خدایی . با هلند میرم یه جاسوس داره میفرستم کشور کناری دیگه دستور نمیگیره ثابت میمونه یه کشتی داریم میفرستم یه دوری بزنه تو نقشه اونم همینجوری میشه. ساختمونارو هم که علامت ساعت دارن بعضیا زمان اپ شدنشون نریسده اونایی هم که میشه اپ کرد وقتی کلیک میکونی باز علامت ساعت میاد کنارش که مینویسه مثلا 3 یا 6 .از همه مهمتر پول که نمیدونم چه جوری در بیارم ؟؟؟ کلا ما نفمدیم هدف این بازی چیه ؟؟ بیشتر بازیای استراتژیک باید ارتش درست کنی واسه تسخیر اینور اونور. خلاصه یه اوستا بیاد وسط توضیح بده لطفا
![]()
من شنیدم مشکل داره این قسمت باید steam اشته باشی اونایی هم که دارن میگن ارور میده و نمیشه بازی کرد!
پس از بازی کردن شبانه روزی بالاخره تونستم تا آخرهای بازی برم اما توی کشورم شورشه!!!
قضیه ی جالبی داشت!!!
اول با فرانسه اومدم!
بعد با بیشتر کشور های قوی صلح کردم!
و دوست شدم!
به کشور های کوچک حمله کردم و همه رو نابود کردم!! ( از جمله ایران )
سرباز کشی کردم و بعد همه از انگلستان و اسپانیا کمک خواستم برای حمله به عثمانی!!!
بعدش سرباز هامو بردم ایران از صلح با عثمانی در اومدم و سپس بعد 2 حمله تونستم با کمک دوستان فطحش کنم!!!
بعد به استرالیایه بد جنس لشکر کشی کردم!
اونجا رو هم با بدبختی فطح کردم و همینطور رفتم تا یک سری کشور های اصلیه دیگه رو هم فطح کردم!!!
الان فقط انگلستان و اسپانیا موندم که به وسیله ی من کلا قاره ی آمریکا رو مستعمره دارند!!!!!!!!!
وای که چقدر رشوه دادم تا تونستم اینا رو راضی به دوستی کنم!
بدبخت شدم!!!
اما همشونو x 4 پس گرفتم
و حالا به دلیل وضع نابسامان انقلاب شده رهبرومن 3 بار عوض شد!!
یک بار ترورش کردن
الانه که دیگه حکومت دموکراسی بشه
فقط 2 تا موندم!!
اما همین دوتا منو بدبخت میکنن!!!!
مثل مور و مورچه سرباز دارم!!!!!!!
فکر کنم 2 هفته ی دیگه تمومش بکنم!!
کمکم کنید منم همون طور که یکی از دوستان گفته بودند مشکلempire.exe دارم اما با وجود نصب دوباری درست نشدکمممممممممممممممممک!!!!
این بازی سر تا پاش مشکل داره پیشنهاد من به اونایی که هنوز بازی رو نگرفتن اینه که کلا بیخیالش بشن چون اصلا بازی جالبی از آب در نیومده با اون همه تعریف و تمجید به نظر من RomeTotal War که برای 4 / 5 ساله پیش هست نصبت به این بازی شرف داره ...
GameTrailerS 8.6![]()
اقای jivara میشه چند تا از این مشکل ها رو بگی؟
نمیدونم چرا من این مشکل ها رو ندیدم؟
من نسخه اولی را که داشتم که با دانلوود آفلاین گرفته بودم مشکل زیاد داشت ولی نسخه سرزمین را که گرفتم سالم و بینقص بود.
بازی خوبی بود ولی به نظرم اگر این شرکت بخواد از این جلوتر در تاریخ بره دیگه ارزش نداره کلا سبک توتال وار جنگهاش با شمشیر و کمان جالب هستند من نسخه medieval II : total war رو خیلی بیشتر پسندیدم ROME هم که زمان خودش عالی بود البته گفتم که نه اینکه این نسخه بد باشه بلکه من زمان جنگهای صلیبی رو که بیشتر دوست دارم اینرو میگم.
بازی خیلی خوبیه فقط کمی باگ داره یکی از اون باگ ها این بود که من در قسمت BATTLE War یه کمی لگ داشتم اون موقع گرافیکم روی HIGH بود روی ULTRA که گزاشتم همین طور بود حتی وقتی روی LOW بود همین طور بود البته الان روی Auto matic گزاشتم و برام HIGH اورده و دیگه هیچ مشکل دیگه ای غیر از صدا نیست که اونم با دانلود اون لینکایی که دوستان دادن درست می شه برای من دیگه هیچ مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)