2k به مافیا تاخیر داد دیگه ! اونم فدای این بازی کردن ! BioShoCk 2 بزرگترین عنوان امسال هستش !
2k به مافیا تاخیر داد دیگه ! اونم فدای این بازی کردن ! BioShoCk 2 بزرگترین عنوان امسال هستش !
به احتمال خیلی زیاد آره ! رفت واسه Q1 ! همون ۴ ماه اول !
دیگه نمیتونم منتظر این bioshock 2 بمونم حتما باید بازی خیلی بزرگی باشه
خوب دیگه با این وضع!!کاملا BioShock 2 میره برای اکتبر یا نوامبر امسال!!به احتمال خیلی زیاد آره ! رفت واسه Q1 ! همون ۴ ماه اول
ولی این ماه ها عجب چیزی میشه ها اونقدر عنوان میاد اخرشم جنگ میافته برای بهترین بازی سال!!از الان منو تب بازیها گرفته!!
ببخشید من خیلی در باره این بازی تحقیق کردم شماره یکشو از دست دادم ولی تعریفشو زیاد شنیدم . ولی یک تریلر از شماره 2 دیدم خیلی تخیلی بود( اسلحه ها دشمنان محیط) محیط بازی تاریک بود و... ایا این طوره ؟ چه چوری باید به این بازی نگاه کرد تا خوشت بیاد ؟
خوب من نمیدونم سلیقه شما چطور هست اگه انتظار یک بازی اکش وار و FPS شلوغ و دیوانه وار مد نظرتون هست چیزی مانند COD مخصوصا نسخه هایی که IW میسازه باید بگم زیاد از این بازی خوشتون نمیاد!
بهتر این را بگم این بازی که میگن محیطش تاریک هست و گرافیک و دشمنهاش کارتونی هستند!درسته این یک نقص نمیتونه باشه این برای این بازی یک حسن به حساب میاد!!اکشن این بازی محیط و .....با FPS های دیگر یک فرقهایی داره!
صرف نظر از قابلیتهای گیم پلی بایوشاک در نسخه یک این اتمسفر و جو بازی بود که بیشتر جلب توجه میکرد!سبک گرافیکی خاص و رویایی گونه بازی با دنیای سیاه بازی به شدت روی هر شخص که عاشق این جوها باشه تاثیر میگذاره!!
محیط بازی بیشتر اوقات مثل جایی هست که در اونجا به غیر از صدای قلب و نفس خودتون چیز زیادی نمیشنوین و به نوعی سکوت مرگبار هست!در کنار اون احساس نا امنی و اینکه هر لحظه ممکن اتفاق بدی بیافته یک اضطراب ته دل به وجود میاد!
و البته داستان اگه انتظار Cutscene های نفس گیری مثل DMC دارید یا اینکه بازی داستان بازی باید از طریق این Cutscene ها داستان بازی گفته بشه باید بگم نه این طور نیست بلکه داستان در طی بازی از طریق نوارها به بازی باز گفته میشه که فهمیدنش سخته باید بخونید تا بدونید!!
من اصلا نمیخوام بگم BioShock بهتر بازی تاریخ هست من میگم بایوشاک با روحیات من سازگار هست!به این خاطر لذت میبرم!!
و حالا ای دوست اگه از این نوع درمانده ماندن در بازی لذت میبرید اگه محیطی را میخواید که زیباییهای داره که با دنیاهای دیگه فرق داره و اگه مشتاق جو 1950 و حس و حال ان دهه و چندها چیز دیگر میتوانید از بازی لذت ببرید!
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم این 3 عکس از بخش Multi Player بازی باشه...........
2K تایید کرد بازی برای PC X360 PS3 عرضه خواهد شد
تاریخ عرضه به طور همزمان در تاریخ 30 اکتبر خواهد بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)