این فاند که به شهریه مربوط نمیشه؟ چون تاجایی که میدونم شهریه دانشگاه های دولتیش رایگان یا نیمه رایگانه.. اگه دانشگاه ها شهرشون پایین باشه میتونم در ماه از پس 500-600 یورو بر بیام.
این فاند که به شهریه مربوط نمیشه؟ چون تاجایی که میدونم شهریه دانشگاه های دولتیش رایگان یا نیمه رایگانه.. اگه دانشگاه ها شهرشون پایین باشه میتونم در ماه از پس 500-600 یورو بر بیام.
خواهش میشه
مدیر محترم هم ارجا داد به یک جا دیگه....
=========================
نمی دونم کجا میشه رفت که هزینش با ازاد یکی باشه
هند و مالزی و فیلیپین و ارمنستان و آذربایجان! این کشورها شهریه هاشون هم سطح یا حتی پایینتر از شهریه های دانشگاه آزاده.. البته برای فوق لیسانس! برای لیسانس وقتی مقایسه کنی یکم گرونتر درمیاد.
خوب هنوز كسي منو راهنمايي نكرده ...
جهت اقدام براي آمريكا و پذيرش گرفتن از دانشگاه چيكار كنم ؟
چه چيز هايي امتياز محسوب ميشن ؟
دوست عزیز شما حتما به اینجا سر بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
کسی راهنمای تحصیل در خارج از کشور که دانشگاه شهید بهشتی منتشر کرده رو داره بذاره ؟؟
سلام
دوستان توی این تاپیک قصدمون اینه که هرکس هر اطلاعاتی در مورد تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور داره رو به اشتراک بزاره .
کسانی که الان دارن اقدام میکنن یا کسانی که قبلا اقدام کردند بیان مراحل کار رو بگن . کسانی که الان توی خارج تحصیل میکنن از دانشگاه و
وضعیتشون بگن ، در مورد شرایط دانشگاه هایی که میشناسن بگن و...
کلا میخوایم یه تاپیک خوب در مورد رفتن و تحصیل اون ور آب داشته باشیم : دی
البته اگه قبلا همچین تاپیکی نبوده![]()
البته بیشتر هدف من از ایجاد این تاپیک برای دانشجویان هست
فعلا 2 تاچیز کوچولو بگم D :
1-تا اونجایی که میدونم تحصیل در دانشگاه های معتبر مالزی معدل 14 به بالا میخواد
2- گویا تحصیل در سوئد برای کسانی که معدلشون 16 به بالا هست مجانی هست
من می خواستم پارسال برم دانشگاه UTM مالزی
دانشگاه معتبریه و امکانات زیادیم داره
اون موقع که حساب کردم هزینه دوره کارشناسی ارشد برق حدود 13 میلیون تومن شد یادم نیست چجوری حساب کردم که 13 تومن شد : دی
هزینه هر ترم فکر کنم 1 میلیون تومن میشد و هزینه ماهیانه زندگی حدود 300(اجاره خونه و .....) هزار تومن
من به خاطر مشکل زبان(ielts می خواد) و سربازی فعلن بی خیال شدم
ولی در مورد اون معدل 14 چیزی نشنیدم
مجید دستت درد نکنه ولی اینجا تاپیکش هست
◄◄ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی►►
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)