با این که من صاحب تاپیک نیستم اما بگم که فرقی نمی کنه.(به عنوان تاپیک مراجعه شود)
سري رزيدنت اويل
سري دويل مي كراي
لوست پلانت Lost Planet
سري اونيماشو
با این که من صاحب تاپیک نیستم اما بگم که فرقی نمی کنه.(به عنوان تاپیک مراجعه شود)
فرق نمي كنه. هر چي كه توش اسم كاپكام باشه.اين جا بيشتر در مورد بازي هايي بحث ميكنيد كه capcom فقط developer اونها بوده ?
يا هم publisher هم developer ?
منم تا حدودی تعجب کردم، نمی دونم جریانش چی بوده ولی در هر صورت من بازیش کردم رو Ps 2دوست عزيز
DINO CRISIS 3توسط CAPCOM در تاريخ 16 سپتامبر سال 2003
فقط و فقط
براي كنسول XBOX شركت MICROSFT عزضه شد
كه امتياز جالبي هم نگرفت
شما چه جوري اين بازي رو روي PS2 بازي كرديد ؟
واقعا هم بازی افتضاحی بود سبکش شوتر بود من که اصلا باهاش حال نکردم وقتی برای بار اول بازیش کردم خیلی زود گذاشتمش کنار دیگه هم سراغش نرفتم
کسی هانتیگ گراند رو بازی کرده؟!
دوست عزيز
پس احتمالا شما اشتباه ميكني
چون اولا اين بازي اصلا براي PS2 عرضه نشده
كه اگه شده بود من خودم از زير سنگم شده پيداش ميكردم
هم اينكه شما ميگي سبكش SHOOTER بوده در حالي كه اينجوري نيست
احتمالا شما با يك بازي ديگه اشتباه گرفتيد
اينم يكي از صحنه هاي بازي
در مورد HAUNTING GROUND هم من اين بازي رو بازي كردم و تا وسطاش هم رفتم
ولي به دلايلي نشد ادامش بدم
بازي بر گرفته از سبك CLOCK TOWER از خود همين CAPCOM بود
كه گرافيك بازي و همچنين CG ANIMATION فوق العاده با كيفيتي داشت
موفق باشيد
اين همون بازيه كه منم كردم! دقيقا روي پلي 2 با سبك شوتر!
من فكر مي كنم يه زير بازي باشه و بازي اصلي همونيه كه براي ايكس باكس رليز شده
Hunting ground به قشنگي بقيه بازي هاي capcom نبود اما چيز جالبي از آب دراومده بود. بخصوص اينكه هيچ اسلحه اي توي بازي نداشتي و همون قايم شدن و نگاه كردن به كسي كه دنبالت مي گشت خيلي هيجان آور بود!
خوب به اسمش همون DC 3 بود اما همونجوری که آرام جان گفتن احتمالا یه نسخه ی فرعی بوده مثل اویل هایی که کاپکام به سبک شوتر داده با اونا هم اصلا حال نکردم
منم این بازی رو تا وسطاش رفتم تا جایی که غوله رو کشتم بعدش دیگه بی خیالش شدم بازی خیلی جالبی بود با سگه خیلی حال می کردم گیم پلی اش خوب بود![]()
يه كم در مورد Hunting ground توضيح بديد.چه سبكيه ؟ براي كدوم كنسول هاست؟؟داستانش چيه؟؟
Haunting Ground در سبك sh در سال 2005 براي ps2 اومد.
داستان بازي چيز جالبي از آب درنيومده و يه چيز قاطي پاتيه: Fiona دختر جوانيه كه وقتي از خواب بيدار مي شه خودش رو در يك قلعه عجيب مي بينه و به ياد نمي ياره چه اتفاقي باعث شده اونجا باشه. اون براي اينكه بفهمه چه اتفاقي براش افتاده و در جستجوي راه فرار قلعه رو مي گرده و در اين بين با سگي به اسم Hewie برخورد مي كنه كه بنظر مي رسه اون هم توي قلعه اسير شده. Fiona با آزاد كردن Hewie باعث دوستي بين خودش و اون سگ مي شه و همراه اون كه مهمترين و به بياني تنها اسلحه اش هست سعي مي كنه از قلعه فرار كنه. شخصيت هاي بازي محدودن:
Debilitas كه يه مرد گنده خل وچل هست كه فكر مي كنه Fiona يه عروسك گنده قشنگه!
Daniella كه يه زن جوان غير واقعيه يعني ارباب قصر اون رو ساخته و اون هيچ حسي مثل درد غم ترس يا شادي رو نداره و درنتيجه به Fiona كه داراي اين احساسات هست به چشم يه موجود جالب نگاه مي كنه!
Riccardo مردي كه صورتي درست شبيه پدر Fiona داره و اون بوده كه Fiona رو به اين قلعه آورده و يه نقشه شيطاني براش كشيده. اون به Fiona مي گه كه پدر Fiona و اون كلون بودن و با كشتن پدر Fiona حالا اونه كه نسخه اصليه ! و حالا مي خواد كه با استفاده از Fiona تولدي دوباره داشته باشه و به زندگي جاودان برسه!
بازي شروع جالبي داره و سرگذشت پنهان فيونا آدم رو دنبال خودش مي كشه. تنها سلاح مهمه Fiona سگش هيوييه و همينطور پنهان شدن فيونا ك صحنه هاي جالبي رو به وجود مي ياره. وقتي Fiona قايم مي شه مي تونيم به حركات كسي كه همه جا رو داره دنبالش مي گرده نگاه كنيم! و هوش مصنوعي بازي هم در حد خوبيه طوريكه خيلي وقتا نمي تونيم از يه مكان دو بار براي قايم شدن استفاده كنيم و دفه دوم لو مي ريم!!
گرافيك بازي هم در سطح قابل قبوليه و تقريبا هيچ موسيقي زمنيه اي در بازي نداريم!
يه نكته جالب ديگه در بازي درجه ترس و وحشت Fiona است كه اگه به يه حد خاصي برسه Fiona مثل ديوانه ها شروع به دويدن و جيغ كشيدن مي كنه و خودش رو به در و ديوار مي كوبه تا وقتي كه استرسش كم شه و به حالت عادي برگرده!!!!
اين بازي 4 تا پايان داره كه 3 پايانش شبيه هم و با فرار فيونا و هيويي هستن و يك پايانش هم سرنوشت شوم فيونا براي برآورده كردن آرزوي ريكاردو رو به دنبال داره
Last edited by Ar@m; 11-07-2008 at 11:00.
ممنونم
اطلاعات خوب و جالبي بود
تو اين بازي وقتي من هر وقت اسمش رو ميشنوم ياد يك چيز ميافتم
اونم فرار كردن و در رفتن از دست Debilitas ...
خواهش مي شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)