تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 461 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان
    این سی پی یو پدرم رو درآورده اول با آنالوگ راست ازش راحت توپ میگرفتم ولی الان دیگه نمیتونم
    1 - چکار کنم موقع دفاع هافبکهام سریع برگردن و مثل کامپیوتر تو دفاع بازیکنم بچسبه به حریف و تو موقع مناسب توپ رو ازش بگیرم؟
    ( اونا وقتی توپ دت منه همه بر میگردن و اصلا هر جا توپ من میره یکیشون میچسبه به من)
    2 - موقع سانتر با چی بپرم هد بزنم هم تو دفاع و هم حمله؟
    دخلم اومده تو حالت ورلد کلاس همش 3 تا 4 تا میخورم تو لیگ اسپانیا

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راهی نداره که بشه کاری کرد که این انرژی بازیکنا کمتر تلف بشه ؟؟ تا بازی به دقیقه 60-70 میرسه پنج شیش تا بازیکن از دور خارج میشن !
    توی fifa11 ایکس باکس هم به همین شکل بود ولی بازم کمتر بود ، تو فیفا 11 پی سی که اصلا به این شکل انرژی بازیکنا تموم نمیشد ...

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تو همه نسخه هاي بازي حس ميكردم بعضي بازي ها هست كه سي پي يو هيچ جوره نميذاره ببري. تو فيفا 12 خيلي بازيا بود كه موقعيت هام بيشتر بود و بازي دست من بود ولي آخرش باختم اما به ذهنم نرسيد كه نميذاره ببرم ولي ديروز تو ليگ با رم جلوي يووه بازي داشتم و باز اين حس بهم دست داد كه سي پي يو نميذاره ببرم.به طور كل بازي دست من بود، 3تا تير زدم به نحوهاي مختلف،2تا گل زدم كه آفسايد شد و چندتا موقعيت عالي هم داشتم كه فقط يكيش گل شد. از اونور يووه 2تا حمله كرد جفتش رفت تو گل!!
    يعني وقتي بازي تموم شد دوست داشتم با مشت بزنم وسط مانيتور ولي حيف كه نميشد

راستي فصل رو با رتبه 8 به پايان رسوندم و شانس آوردم كه گذاشت باز تو تيم بمونم. البته بايد بگم 7-8 تا بازي آخر رو فوق العاده نتيجه گرفتم و اكثر تيم ها رو بردم

بالاخره هم موفق شدم هم سر پنالتي دروازه بانم شيرجه بزنه و هم پنالتي رو گل كنم

يه چيزي كه فهميدم اين بود كه وقتي اعصابت خورده نبايد بازي كني چون حتما ميبازي. بايد خيلي آروم و ريلكس بازي كني

ببينيم فصل آينده چي در انتظارمونه
    Last edited by MCSE MAN; 08-10-2011 at 19:33.

4. 12 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه چجوری میتونم رو بازیکن خودم واسه فروشش خودم قیمت پیشنهادی بدم؟یا حتما باید پیشنهاد قبلی رو رد کنم تا قیمت بالاتر پیشنهاد بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید اگه میشه من یه راهنمایی میخواستم.من تو فیفا 11 به وسیله ی L2 و انالوگ دیریبل میزدم اما تو فیفا 12 هر کاری میکنم نمیشه .ایا فوتبال مشکل داره یا بازی فیفا که خریدم اصل نیست یا دریبلش تغییر کرده.لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو همه نسخه هاي بازي حس ميكردم بعضي بازي ها هست كه سي پي يو هيچ جوره نميذاره ببري. تو فيفا 12 خيلي بازيا بود كه موقعيت هام بيشتر بود و بازي دست من بود ولي آخرش باختم اما به ذهنم نرسيد كه نميذاره ببرم ولي ديروز تو ليگ با رم جلوي يووه بازي داشتم و باز اين حس بهم دست داد كه سي پي يو نميذاره ببرم.به طور كل بازي دست من بود، 3تا تير زدم به نحوهاي مختلف،2تا گل زدم كه آفسايد شد و چندتا موقعيت عالي هم داشتم كه فقط يكيش گل شد. از اونور يووه 2تا حمله كرد جفتش رفت تو گل!!

راستي فصل رو با رتبه 8 به پايان رسوندم و شانس آوردم كه گذاشت باز تو تيم بمونم. البته بايد بگم 7-8 تا بازي آخر رو فوق العاده نتيجه گرفتم و اكثر تيم ها رو بردم

يه چيزي كه فهميدم اين بود كه وقتي اعصابت خورده نبايد بازي كني چون حتما ميبازي. بايد خيلي آروم و ريلكس بازي كني

یعنی 1000 درصد باهات موافقم . ولی حیف که اگه دقت کنی از اواسط بازی کم کم نقشه cpu واسه بهم ریختن اعصاب شما اجرا میشه و در نهایت بازی رو میبازی .

8. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یعنی چون یووه بوده(یک تیم ایتالیایی)اینجوری بازی کرده؟آخه فکر می کنم تیمهای ایتالیایی همینطوری بازی می کنن.دفاع و ضد حمله و ...
    منکه با چلسی و منچستر بازی کردم خیلی تحت فشار بودم
    یعنی اگه سبک بازی ها هم شبیه واقعیت باشه(مثل سیستم کاتاناچیو)که باید به فیفا دست مریزاد گفت
    خیلی دوست دارم بدونم یعنی واقعاً سبک بازی لیگها با هم فرق داره و مثل واقعیت هست.فعلاً خودم نمی تونم اینو تست کنم

10. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مـــشــــهــــــــد

پيش فرض

خواهشا یکی دقیق بگه چکار کنم :
    1- پاس که میدم نمیتونه تو پاش نگه داره میخوره به پاش میوفته چند متر اون طرف تر.
    2- کلید عوض کردن بازیکن الان L2 هست میخوام L1 باشه
    تنکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مـــشــــهــــــــد

پيش فرض

یک سوال دیگه : منوی من احتمالا فرانسویه. همینطور گزارشگر. تو تنظیماتشم انگلیسی نداشت. چه کار کنم ؟! چیزی باید دانلود کنم ؟!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان چنتا سوال
    1- چرا گزارشگر بازی به طور اتومات عوض نمیشه؟؟ من گزارشگر رو روی حالت defalt قرار دادم ولی همش یکی گزارش میکنه من میخوام به صورت رندم هر بازی یه نفر گزارش کنه
    2- بچه ها میگفتن که در حین بازی هر لحظه نتیجه سایر بازیهای دیگه هم نشون میده و اعلام میکنه ولی برای من اینطور نیست چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •