احتمالا آنالوگ رو اوردین تو پد...تو تنظیمات پد دقت کنید ببینید اسپرینت اسپید رو آوردین رو کدوم دکمه...
احتمالا آنالوگ رو اوردین تو پد...تو تنظیمات پد دقت کنید ببینید اسپرینت اسپید رو آوردین رو کدوم دکمه...
این دروازبان چرا نمیپره موقع پنالتی زدن ؟
دیشب داشتم بازی برگشت سوپرکاپ جلو بارسا رو انجام میدادم.اون اواخر که به بازیکنا فشار اومده بود و نوار انرژیشون زرد شده بود داشتم با هیگواین حمله میکردم که یهو توپ رو پرت کرد یه گوشه و پاشو گرفت،بعد که گزارش پزشکیش اومد نوشته بود از ناحیه همسترینگ مصدوم شده و یه هفته غایب خواهد بود . . .
راستی توی Career نمیشه در پیش فصل بدنسازی انجام داد؟!
ممنون
درست اما من اونو زدم رفت!
حالا شمام اگه میگفتی کدوم دکمه توپ میگیره ممنون میشدم.
حرکات تکنیکی آموزشش اونجا هست؟ یا فقط کلیپشه؟
توی کریر هم میتونید ستاره های تیم حریف رو ببینید؟ کدوم قسمت؟
اچیومنت ها کدوم قسمته؟
تو نسخه های قبلی تیمها تو لیگ قوی تر از بازی دوستانه بودن و بهتر بازی میکردن ولی نه خیلی زیاد ولی تو این نسخه من پروفشنال رو تو بازی دوستانه راحت میبرم ولی تو لیگ خودمو میکشم نمیتونم بهش گل بزنم خیلی بهتر از cpu بازی میکنم ولی اونها یه حمله میکنن و گل میزنن
یه خواهشی دارم از دوستان لطفا مسائل مربوط به مشکلات اجرا رو توی تاپیک خودش مطرح کنید هر صفحه یکی یه دونه داریم پست مربوط به مشکلات نصب رو لطفا مباحث بازی توی این تاپیک باشه فقط... باز هم ممنون از توجهتون
نه نمی دونم چرا نمیاره ستاره های تیم ها رو خیلی بده اینجوری آدم نمی دونه رقیبش وضعش به خاطر ترانسفر اینا بهتر شده یا بدتر
اچیومنت امتیازهایی هست که توی ایکس باکس گرفته میشه توی نسخه PC مطرح نیست اچیومنت امسال برخلاف سال قبل که اکثر اچیومنت ها آفلاین بود نصف نصف هست یعنی 500 تا مال آفلاین 500 تا برا آنلاین
دو تا هم اچیومنت مخفی (سیکرت) داره که در این مورد هم عدالت رعایت شده یکی مال آنلاینه یکی مال آفلاین (پس از دقیقه 90 در وقت قانونی در حالیکه بازی مساوی هست گل بزنید و بازی رو ببرید : 15 امتیاز - فقط دقت کنید که در وقت تلف شده باید گل زده بشه)
مربوط به کریر:
ایشون دقیقا چی میخوان؟ منظورشو نمیفهمم
-تو فیفا 10 یه جایی بود برای تمرین و فیفا 11 هم باید یه چیزایی رو آپگرید میکردیم
فیفا 12 این چیزارو نداره؟
کلا بگید نکاتی رو که داخل کریر هست و از چشم بدوره
فکر کنم تقریبا اینو میگه:
من می خوام با شما یه صحبتی داشته باشم. جفتمون میدونیم که من رو مد مسابقات نیستم اما من نمی ذارم که شما سر افکنده بشی اگر اسم من رو در ترکیب اصلی قرار بدی!
سلام
آقا ما بعد از سالها بازی کردن pes گفتیم این نسخه از فیفا رو تست کنیم
اما نمیدونم چرا بعد از هر پاس که میدم خودش پاس به عقب میده خلاصه هر کاری کردم نشد دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)