بستگی به سیم کارتت داره.اگه همراه اول داری کیبورد فارسی بریز که خرج اس ام اس برات پایین بیاد.
ولی در کل به نظر من آپدیت کن خیلی خوبه.
بستگی به سیم کارتت داره.اگه همراه اول داری کیبورد فارسی بریز که خرج اس ام اس برات پایین بیاد.
ولی در کل به نظر من آپدیت کن خیلی خوبه.
ُسلام،
با آپدیت کردن هیچ ضرری نمی کنی! به نظرم آپدیت کن.
فعلا هم از گرون شدن SMS هیچ خبری نیست، چون برنامه SMS فارسی که قرار بود همراه اول ارائه بده، هنوذ آماده نشده.![]()
آره مرسی اما مشکل اینجاست که باید Cda عوض کنم و این منو یکم نگران می کنه![]()
خواهش میکنم.
CDA شما مال کجاست؟
من خودم تا حالا گوشیمو هک نکردم، ولی کسایی که انجام دادن میگن کاری نداره!![]()
داره آقا، ولی یه وسیله ی جانبی میخواد که من دنبال اونم، میخواستم بدونم کسی استفاده میکنه؟
سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال نروژ هستش , نمیدونم هرچی سنگه مال پای لنگهاما ربطی به اون صورت به هک گوشی نداره cda عوض کردن ,فکر کنم امشب بعد از cda عوض کردن یه آپدیت مشتی بخوره حالش جا میاد
Last edited by Re Z a; 22-06-2008 at 14:11.
smoking جان cda رو عوض کردی یه آموزش بده چطور انجام دادی ماله من مالزی هستش منم باید عوضش کنم
پای من لنگه
بالاخره یه جور هک حساب میشه!
درسته؟
با برنامه XS++ میشه CDA گوشی رو عوض کرد.آموزشش تو یکی از پست های تاپیک هک بود.پیدا نکردی بگو تا بزارم.
موفق باشی.
من اون کارو انجام دادم...ولی وقتی وارد برنامه دوربین میشم چراق قوه خاموش میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)