تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 187 از 359 اولاول ... 87137177183184185186187188189190191197237287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,861 به 1,870 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من که کدهای gprs ایرانسل رو میزنم...میگه :

" برای استعلام مانده حساب کد *141*1# رو بزنید"

این یعنی چه ؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من هنوز سرعتشو امتحان نکردم ولی اگه تو منطقمون خوب باشه که همون ای دی اس ال 128 هم محدودیت حجم 3 گیگ داره تازه 13 تومنم هست ماهانه . همراه اولم که قطعه فکر کنم به زودی مثله ایرانسل بره تو بلک لیست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام منم اجبارا یه بسته 2.5 گیگ فعال کردم(چون فعلا راه دیگه ای واسه دسترسی به اینترنت ندارم) میزان اعتبار باقیماده رو 2630000 ریال زده.اینا انقدر نمی فهمن که به این بسته ، دیگه حجمی نیست.این بسته صرفا افزایشیه و مفت نمی ارزه.با یه تقسیم ساده نتایج زیر به دست میاد: اگه روزا از اینترنت استفاده کنید با نرخ هر کیلو بایت 5 ریال میشه 500 مگابایت ترافیک ماهانه اگه شبا(از 11 شب تا 7 صبح) از اینترنت استفاده کنید با نرخ هر کیلو بایت 1 ریال میشه 2.5 گیگ ترافیک ماهانه همین الان که تازه نیم ساعته تو نتم شارژم شده 2610000 ! تو بهترین حالت اگه بیشتر ،شبا از اینترنت استفاده کنیم تا روز ،بازم به 1 گیگ نمی رسیم! این دیگه واقعا دزدی تو روز روشنه .واقعا متاسفم.وقتی میگن بسته حجمی 2.5 گیگا بایتی دیگه روز و شب نباید داشته باشه.این ایرانسل معلوم نیست چی فکر کرده.من به 2.5 گیگم راضی بودم ولی اینا دیگه شورشو در آوردن.تا جاییکه میشه باید اطلاع رسانی کرد تا بقیه حتی الامکان این طرحو فعال نکنن.
    Last edited by mzh_m118; 22-12-2010 at 01:03.

داره خودمونی میشه ahmadian_manam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dang it! Still hear.....

2

بسته ها فعال شدن!!

اینترنت روزانه با محدودیت 200 مگابایت با کد
    #1*1*7*3*140*

اینترنت هفتگی با محدودیت 800 مگابایت
    #2*1*7*3*140*

اینترنت ماهیانه با محدودیت 2.5 گیگ
    #3*1*7*3*140*

لعنت بر..... شیطون! ، شخصا میانگین روزی 400 mg احتیاج دارم! ، کدوم رو بزنم؟؟؟!!

5. این کاربر از ahmadian_manam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا کجا این دو و نیم گیگ رو نوشته؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ttp://www.irancell.ir/Layer3/?id=433
    Last edited by mostafa1400; 21-12-2010 at 15:01.

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من طرح یک روزه رو انتخاب کردم و دارم استفاده میکنم
    سرعت باز کردن صفحه ها که تا الان بهتر از قبل بوده
    سرعت دانلود هم اندکی بهتر شده(نه زیاد)
    ولی به نظر میاد سرعت پینگ بهتر شده.

از دوستان میخوام که نظراتشون رو هم در مورد سرعت که بهتر شده یا بدتر بگن.
    (البته سرعت هر کس به منطقش هم میتونه بستگی داشته باشه!)
    Last edited by samfisher7; 21-12-2010 at 15:11.

داره خودمونی میشه ahmadian_manam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dang it! Still hear.....

پيش فرض

آقا کجا این دو و نیم گیگ رو نوشته؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ttp://www.irancell.ir/Layer3/?id=433
    دروغ !؟ دست شما درد نکنه!
    وب سایت کیلو چنده؟؟! آقا امتحان کن!، همین الان بسته یه روزه رو زدم، نوشت یه روزه 200 مگ فعال شد!

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

همان طور که در جدول فوق مشاهده می کنید، این امکان برای شما فراهم شده است که بر اساس برآورد خود از نیازتان به اینترنت، هر یک
    از بسته های افزایشی اینترنت همراه را که مایل باشید، انتخاب نمایید.برای مثال اگر احساس می کنید در هفته پیش روی، مثلاً 800 مگابایت
    به اینترنت احتیاج دارید، با پرداخت 40,000 ریال و با سفارش بسته محدود 800 مگابایتی از مهلت 7 روزه استفاده از آن برخوردار شوید.
    شیوه فعال سازی بسته افزایشی GPRS ایرانسل
    شما مشترکین دائمی و اعتباری ایرانسل می توانید به آسانی و در هر زمان که مایل باشید، طرح پیشرفته بسته افزایشی خدمات GPRS را برای
    خط ایرانسل خود فعال کنید و از مزایای آن بهره مند شوید. برای فعال سازی، تنها کافیست کدهای دستوری بالا را از خط خود شماره گیری کنید.
    • هر مشترک دائمی یا اعتباری، در طول 24 ساعت، تنها یک بار مجاز به خرید هر یک از بسته های افزایشی GPRS ایرانسل می باشد و
    تقاضای خرید بسته افزایشی جدید، تنها 24 ساعت پس از خرید بسته قبلی، قابل ارائه می باشد.
    قابلیت تمدید بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل
    در صورتی که مشترک مایل باشد نسبت به سفارش بسته افزایشی جدید اقدام نماید، می تواند باقیمانده اعتبار دوره قبل )تعداد روزهای
    باقی مانده از بسته( را در دوره جدید نیز مصرف کند. بدین ترتیب، اگر مشترکی زودتر از پایان تاریخ انقضای بسته خود، اقدام به تمدید و
    سفارش مجدد بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل نماید، مدت زمان باقی مانده از بسته قبلی به مدت اعتبار بسته جدید اضافه خواهد
    شد. توجه داشته باشید که مشترکین ایرانسل، محدودیتی در تمدید بست ههای افزایشی GPRS نخواهند داشت و با این کار، مدت باقیمانده
    از بست ههای پیشین را از دست نم یدهند.
    • حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، 90 روز خواهد بود.
    نحوه اطلاع از حساب:
    شما همچنین می توانید برای اطلاع از وضعیت حساب بسته افزایشی GPRS خود، کدهای دستوری زیر را از خط خود شماره گیری کنید:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان این طرفداری از ایرانسله که به جای بهبود خدمات رسانی، کاهش خدمات رسانی رو ارائه داده است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان این طرفداری از ایرانسله که به جای بهبود خدمات رسانی، کاهش خدمات رسانی رو ارائه داده است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •