تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 461 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام یکی به ما نحوه دریبل زدن با کیبورد و حرکتای تکنیکیشو یاد بده در راه خدا

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

واقعا امروز متعجب شدم!

نمی دونم برای شما هم اینطوریه یا اشکال از بازی منه
    درجه سختی آماتور با لجندری اصلا تفاوت نداره یا اگه داره خیلی خیلی نا چیزه کلا CPU خیلی خیلی خیلی ضعیف هست... اصلا قدرت CPU قابل مقایسه نیستبا فیفا 11 اینجا هر تیمی رو میشه آبکش کرد یه اچیومنت داره بازی که میگه توی درجه سختی لجندری ی تیم هم ستاره و هم سطح تیم خودت رو ببر من بارسا بودم رئال مادرید رو 9 بر صفر توی مدت 6 دقیقه بردم اصلا خیلی عجیبه اون اچیومنت رو هم گرفتم یعنی هیچ مشکلی نداره یعنی که بازی روی لجندری هست به نظرم این باگ هست هنوز بازی رو از لایو آپدیت نکردم ولی باید یه آپدیتی باشه که این معظل رو حل کنه... واقعا اگه اینطور باشه بازی هیچ لذتی نخواهد داشت

در ضمن اونچه که معلومه بازی به جای سخت شدن طوری شده که CPU هی توپ رو می بره اینور اونور و باید هی بدویی دنبالشون! اصلا جالب نیست

یه چیز دیگه که امروز باعث تعجب من شد اینه که بازی برای کنسول و PC یکی نیست در حالیکه گفته بودن یکی خواهد بود گیم پلی نسخه PC دقیقا گیم پلی نسخه فیفا 11 کنسوله که البته از این لحاظ PC بازها خوش به حالشونه چون گیم پلی فیفا 11 بهتر از اینه... حرکا فلایر و تکنیک های جدید توی نسخه PC مثل کنسول نیست... امروز پسر خالم کیسش رو آورده بود که دسته بازی و آنالوگ راستش رو فعال کنم برای اولین بار بود که نسخه PC رو دیدم قبلا رو PC فقط نسخه دمو رو دیده بودم که کلا فرق دشت با این نسخه نهایی... کلا اتفاقات عجیبی رخ داد...
    من با پی سی بازی میکنم
    فرق آماتور با لجندری برای من از زمین تا آسمونه
    اصلا یکی نیست
    من لپ تایم به روز نیست و مربوط به 3-4 سال پیشه
    رو 2 دارم DDR 2 و گرافیک 8600 MGT و سی پی یو 2.2 اینتل
    روی بالاترین درجه گرافیک 60 فریم در ثانیه میده و هیچ مسگلی ندارم
    تکنیک های نسخه پی سی هم فرقی با کنسول نداره و همشو داره
    من هنوز تکنیکی پیدا نکردم که تو کنسول باشه و داخل پی سی نباشه
    فقط دو تا مشکل هست
    1.مثل اون دوست پی ای اس بازمون تماشاچیا برای من لبه لبه هستن اما بقیه قسمت های بازی خوبه . چرا ؟

2.همچنان اون مشکل رو دارم و تو قیقا 11 هم داشتم . روی بالاترین حالت گرافیک نو ر صفحه لپ تاپ به صورت نا منظم کم و زیاد میشه . تا چند روز پیش روی حالت مدیوم هم بود اما الان درست شده
    اما همچنان روی های این مشکل هست

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض نخستین پچ فیفا 12 برای کنسول‌های خانگی

الکترونیک‌آرتز اعلام کرد که نخستین بهینه‌ساز برای FIFA 12 تا حدود دو یا سه هفته آینده عرضه خواهد شد. همچنین چند روز قبل از ارائه این پچ، این شرکت برای رفع مشکلاتی که در قسمت FIFA Ultimate Team بازی وجود دارند آپدیتی عرضه خواهد کرد.

یک آپدیت دیگر هم مخصوص PC برای رفع مشکلاتی در این بازی نیز عرضه خواهد شد.

منبع:dbazinews
    Last edited by alone_boy; 07-10-2011 at 23:11.

4. 9 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واسه منم با شما فرق داره تو PC حداقل ولی یه چی رو قبول دارم:

منم اینطوره واسم.جالبیشم اینه اونا یکیشون سانتر میکنه بازیکن عقبم باشه عین جت میره هد بزنه اونوقت بازیکنای خودم موقع دفاع و حمله عین ماست نگاه میکنن مگر این که توپ رو سرشون سانتر بشه یا خیلی نزدیک بهشون!

ولی CPUمن به هیچ وجه ضعیف نیست!(این منم که 9 به صفر میبازم)
    واسه من cpu وحشتناك قويه در لول لجندري.من تا حالا فقط لجندري بازي كردم كه با لاتسيو تا هفته ي ١٢ كرير مود هفدهم هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من از FIFA 07 به بعد دیگه اصلا FIFA بازی نکردم و مهاجرت کردم به PES!
    امسال تصمیم گرفتم دوباره فیفا بگیرم و رفتم فیفا 12 خریدم و نصب کردم و خداییش حال کردم با بازی ش.
    اما خیلی سخته و یه مشکلاتی باهاش دارم
    مثلا چجوری بازیکن میره تو پای حریف؟ مثلا توی PES وقتی دکمه ی 3 دسته یا همون X پلی استیشن رو میگیری میره تو پای بازیکن که توپ رو بگیره اما این اصلا عین خیالش نیست. دکمه ها هم تنظیم کردم اما فقط دنبال یارو راه میرن و تو پاش نمیرن و باید به زور و شانسی 4 (مربع) رو بزنم تا هل اش بده یا سعی کنه توپ رو بگیره
    بعدش چرا این اینقدر سخته؟ اصلا نمیشه دریبل کرد و RS کار نمیکنه و آموزش رو خوندم و فایل ها رو کپی کردم بازی خراب شد!
    ای کاش مثل همون فیفا 07 بود و تنظیماتش ساده بود این خیلی داغونه
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام دوستان
    من از FIFA 07 به بعد دیگه اصلا FIFA بازی نکردم و مهاجرت کردم به PES!
    امسال تصمیم گرفتم دوباره فیفا بگیرم و رفتم فیفا 12 خریدم و نصب کردم و خداییش حال کردم با بازی ش.
    اما خیلی سخته و یه مشکلاتی باهاش دارم
    مثلا چجوری بازیکن میره تو پای حریف؟ مثلا توی PES وقتی دکمه ی 3 دسته یا همون X پلی استیشن رو میگیری میره تو پای بازیکن که توپ رو بگیره اما این اصلا عین خیالش نیست. دکمه ها هم تنظیم کردم اما فقط دنبال یارو راه میرن و تو پاش نمیرن و باید به زور و شانسی 4 (مربع) رو بزنم تا هل اش بده یا سعی کنه توپ رو بگیره
    بعدش چرا این اینقدر سخته؟ اصلا نمیشه دریبل کرد و RS کار نمیکنه و آموزش رو خوندم و فایل ها رو کپی کردم بازی خراب شد!
    ای کاش مثل همون فیفا 07 بود و تنظیماتش ساده بود این خیلی داغونه
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    اون روشی که داری دفاع میکنی سیستم جدید دفاعی فیفاست که از امسال اومده به اسم Tactical Defending و خب با دقاع کردن با نسخه های قبلی فیفا و پی ای اس فرق داره و سخت تر شده . برای گرفتن توپ باید بازیکن رو تعقیب کنی و در یک لحظه بخصوص باید همون به قول شما مربع رو برنی که توپو بگیره و روش های دیگه ای هست برای گرفتن توپ مثل Jockey
    اگه نخواستی میتونی Setting گزینه Controller اونجا Tactical Defending رو بزار Legacy Defending که مثل قبل باشه
    در مورد RS هم من از فایل کانفیگ فیفا 11 برای 12 استفاده کردم

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لجندری در فیفا12 هم قویه و هم هوش مصنوعی بالایی داره (از تیمهای قدرتمند میبازم و تیمهای خیلی ضعیف رو میبرم)
    در فیفا11 لجندری خیلی برام ضعیف بود و تیمهای متوسط تو لیگ هارو همیشه قهرمان میکردم اما در فیفا 12 با اینتر سقوط کردم

_نسخه ی PC اچیومنت نداره؟ (من که ندیدم)

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

يكي بگه با كيبورد چي جوري دريبل مي زنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز C:\Users\your user\Documents\FIFA 12فایل زیر رو در اینجا کپی کن مشکل انشالله که حل می شه حل نشد خبرم کن حلش می کنم براتراستی باید قبلش فایل رو اکسترکت کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چاکریم
    دعات می کنم یه دنیا ممنون

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من الان چند سال كه pes بازم! امسال براي اولين باره كه دارم Fifa را امتحان ميكنم... خب اعتراف ميكنم اولش

يكم گيج كننده بود برام ولي بايد بگم كه گاهي تجربه جديد ميتونه لذت بخش باشه

به هر حال... من يه مشكل دارم كه نميدونم قبلا پرسيده شده يا نه! نميدونم مربوط به خود بازيه يا ايراد سيستم

منه . عكسها را ببينيد... بازي مات و تاره و تماشاچي ها به اين شكل اند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موقع بازي هم احساس ميشه كه تصوير بعضي جاها پرش داره. مشكل چيه ؟ اينم مشخصات سيستم من :

CPU : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz x 2 ‎(2.00Ghz)
    RAM :2.6 GB
    GPU :NVIDIA GeForce 9500 GT
    VRAM :1.0 GB
    WIN XP/SP3

(اينم بگم كه سيستم من pes 11 و 12 را با در بهترين حالت گرافيكي اجرا ميكنه و مشكلي نداره.)
    این عکسها هیچ مشکلی رو نشون نمیده و تماشاچی های فیفا دقیقا همینجوری هستند
    هرکس منکر این قضیه است از تماشاچی ها از نزدیک عکس بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •