سلام یکی به ما نحوه دریبل زدن با کیبورد و حرکتای تکنیکیشو یاد بده در راه خدا![]()
سلام یکی به ما نحوه دریبل زدن با کیبورد و حرکتای تکنیکیشو یاد بده در راه خدا![]()
من با پی سی بازی میکنم
فرق آماتور با لجندری برای من از زمین تا آسمونه
اصلا یکی نیست
من لپ تایم به روز نیست و مربوط به 3-4 سال پیشه
رو 2 دارم DDR 2 و گرافیک 8600 MGT و سی پی یو 2.2 اینتل
روی بالاترین درجه گرافیک 60 فریم در ثانیه میده و هیچ مسگلی ندارم
تکنیک های نسخه پی سی هم فرقی با کنسول نداره و همشو داره
من هنوز تکنیکی پیدا نکردم که تو کنسول باشه و داخل پی سی نباشه
فقط دو تا مشکل هست
1.مثل اون دوست پی ای اس بازمون تماشاچیا برای من لبه لبه هستن اما بقیه قسمت های بازی خوبه . چرا ؟
2.همچنان اون مشکل رو دارم و تو قیقا 11 هم داشتم . روی بالاترین حالت گرافیک نو ر صفحه لپ تاپ به صورت نا منظم کم و زیاد میشه . تا چند روز پیش روی حالت مدیوم هم بود اما الان درست شده
اما همچنان روی های این مشکل هست
الکترونیکآرتز اعلام کرد که نخستین بهینهساز برای FIFA 12 تا حدود دو یا سه هفته آینده عرضه خواهد شد. همچنین چند روز قبل از ارائه این پچ، این شرکت برای رفع مشکلاتی که در قسمت FIFA Ultimate Team بازی وجود دارند آپدیتی عرضه خواهد کرد.
یک آپدیت دیگر هم مخصوص PC برای رفع مشکلاتی در این بازی نیز عرضه خواهد شد.
منبع:dbazinews
Last edited by alone_boy; 07-10-2011 at 23:11.
واسه من cpu وحشتناك قويه در لول لجندري.من تا حالا فقط لجندري بازي كردم كه با لاتسيو تا هفته ي ١٢ كرير مود هفدهم هستم![]()
سلام دوستان
من از FIFA 07 به بعد دیگه اصلا FIFA بازی نکردم و مهاجرت کردم به PES!
امسال تصمیم گرفتم دوباره فیفا بگیرم و رفتم فیفا 12 خریدم و نصب کردم و خداییش حال کردم با بازی ش.
اما خیلی سخته و یه مشکلاتی باهاش دارم
مثلا چجوری بازیکن میره تو پای حریف؟ مثلا توی PES وقتی دکمه ی 3 دسته یا همون X پلی استیشن رو میگیری میره تو پای بازیکن که توپ رو بگیره اما این اصلا عین خیالش نیست. دکمه ها هم تنظیم کردم اما فقط دنبال یارو راه میرن و تو پاش نمیرن و باید به زور و شانسی 4 (مربع) رو بزنم تا هل اش بده یا سعی کنه توپ رو بگیره
بعدش چرا این اینقدر سخته؟ اصلا نمیشه دریبل کرد و RS کار نمیکنه و آموزش رو خوندم و فایل ها رو کپی کردم بازی خراب شد!
ای کاش مثل همون فیفا 07 بود و تنظیماتش ساده بود این خیلی داغونه
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
اون روشی که داری دفاع میکنی سیستم جدید دفاعی فیفاست که از امسال اومده به اسم Tactical Defending و خب با دقاع کردن با نسخه های قبلی فیفا و پی ای اس فرق داره و سخت تر شده . برای گرفتن توپ باید بازیکن رو تعقیب کنی و در یک لحظه بخصوص باید همون به قول شما مربع رو برنی که توپو بگیره و روش های دیگه ای هست برای گرفتن توپ مثل Jockey
اگه نخواستی میتونی Setting گزینه Controller اونجا Tactical Defending رو بزار Legacy Defending که مثل قبل باشه
در مورد RS هم من از فایل کانفیگ فیفا 11 برای 12 استفاده کردم
لجندری در فیفا12 هم قویه و هم هوش مصنوعی بالایی داره (از تیمهای قدرتمند میبازم و تیمهای خیلی ضعیف رو میبرم)
در فیفا11 لجندری خیلی برام ضعیف بود و تیمهای متوسط تو لیگ هارو همیشه قهرمان میکردم اما در فیفا 12 با اینتر سقوط کردم![]()
_نسخه ی PC اچیومنت نداره؟ (من که ندیدم)
يكي بگه با كيبورد چي جوري دريبل مي زنند![]()
چاکریم
دعات می کنم یه دنیا ممنون
این عکسها هیچ مشکلی رو نشون نمیده و تماشاچی های فیفا دقیقا همینجوری هستند
هرکس منکر این قضیه است از تماشاچی ها از نزدیک عکس بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)