من معمولا وقتی بازی میکنم قطع میکنم اینترنتو!
قدیما وای میستادی ارور مییداد رد میشد 12 رو نمیدوننم!
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
مربوط به خود بازی که نیست واسه من درسته درسته
من معمولا وقتی بازی میکنم قطع میکنم اینترنتو!
قدیما وای میستادی ارور مییداد رد میشد 12 رو نمیدوننم!
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
مربوط به خود بازی که نیست واسه من درسته درسته
دوست عزیز C:\Users\your user\Documents\FIFA 12فایل زیر رو در اینجا کپی کن مشکل انشالله که حل می شه حل نشد خبرم کن حلش می کنم براتنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی باید قبلش فایل رو اکسترکت کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سر به اينجا بزننوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز گرافيكتو تنظيم كن اگه نمي توني تو Fifa Config بري
اينجا رو بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه چند لحظه وايسا بعد Enter رو بزن يا با ماووس كليك كن درست ميشه اگه با دسته اي ضربدر بزن درست ميشه![]()
واقعا امروز متعجب شدم!
نمی دونم برای شما هم اینطوریه یا اشکال از بازی منه
درجه سختی آماتور با لجندری اصلا تفاوت نداره یا اگه داره خیلی خیلی نا چیزه کلا CPU خیلی خیلی خیلی ضعیف هست... اصلا قدرت CPU قابل مقایسه نیستبا فیفا 11 اینجا هر تیمی رو میشه آبکش کرد یه اچیومنت داره بازی که میگه توی درجه سختی لجندری ی تیم هم ستاره و هم سطح تیم خودت رو ببر من بارسا بودم رئال مادرید رو 9 بر صفر توی مدت 6 دقیقه بردم اصلا خیلی عجیبه اون اچیومنت رو هم گرفتم یعنی هیچ مشکلی نداره یعنی که بازی روی لجندری هست به نظرم این باگ هست هنوز بازی رو از لایو آپدیت نکردم ولی باید یه آپدیتی باشه که این معظل رو حل کنه... واقعا اگه اینطور باشه بازی هیچ لذتی نخواهد داشت
در ضمن اونچه که معلومه بازی به جای سخت شدن طوری شده که CPU هی توپ رو می بره اینور اونور و باید هی بدویی دنبالشون! اصلا جالب نیست
یه چیز دیگه که امروز باعث تعجب من شد اینه که بازی برای کنسول و PC یکی نیست در حالیکه گفته بودن یکی خواهد بود گیم پلی نسخه PC دقیقا گیم پلی نسخه فیفا 11 کنسوله که البته از این لحاظ PC بازها خوش به حالشونه چون گیم پلی فیفا 11 بهتر از اینه... حرکا فلایر و تکنیک های جدید توی نسخه PC مثل کنسول نیست... امروز پسر خالم کیسش رو آورده بود که دسته بازی و آنالوگ راستش رو فعال کنم برای اولین بار بود که نسخه PC رو دیدم قبلا رو PC فقط نسخه دمو رو دیده بودم که کلا فرق دشت با این نسخه نهایی... کلا اتفاقات عجیبی رخ داد...
بابا امین ماله تو اینطوریه 100% تفائت داره اماتور با لجندری تو ماله من حتما نسخه ی تو ناقصه !!!
واسه منم با شما فرق داره تو PC حداقل ولی یه چی رو قبول دارم:
منم اینطوره واسم.جالبیشم اینه اونا یکیشون سانتر میکنه بازیکن عقبم باشه عین جت میره هد بزنه اونوقت بازیکنای خودم موقع دفاع و حمله عین ماست نگاه میکنن مگر این که توپ رو سرشون سانتر بشه یا خیلی نزدیک بهشون!در ضمن اونچه که معلومه بازی به جای سخت شدن طوری شده که CPU هی توپ رو می بره اینور اونور و باید هی بدویی دنبالشون! اصلا جالب نیست
ولی CPUمن به هیچ وجه ضعیف نیست!(این منم که 9 به صفر میبازم)
اگه میشه بگید چیکار کنم تا به بازیکنم پاس میدم توپ که بهش میرسه استپ نمیکنه و توپ رو یه 20 متری میندازه جلو ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان ببخشید مزاحم شدم میدونم جاش اینجا نیست .
فقط یک راهنمایی میخواستم در مورد فیفا 11 آنلاین .
منو وقتی خودم host میسازم و کسی join میکنه تا بازی و بعد استارت میزنم باید توی کدوم صفحه منتظرش بمونم تا بیاد ؟
من اینجا موندم 2 3 مین کسی که join کرده بود توی GameRanger نیومد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedram9; 07-10-2011 at 22:51.
سلام .
یک سایتی یه سری کفش و توپ گذاشته . کسی بلده چجوری میشه وارد بازی fifa12 کردش اینا رو .
ممنون![]()
100% نسخه تو یه کاریش میشه . من تو اماتور ... اماتور که نه ولی semi pro راحت حریف رو 5 تایی میزنم ولی تو legendary یه 3 یا 4 تایی میخورم و میبازم . جالبش اینجاست که بازی من به وضوح بهتر از cpu هستش ولی برد با اونه . البته بعضی وقتها همین لجند رو بیشتر از سه تا میزنم ولی نه صفر خداییش ظلمه . حتما یه مشکلی داره .
در ضمن اینو هم بدون که cpu یه چیزی داره به اسم random gameplay . یه سرچ تو گوگل بزن . خیلی دربارش توضیح داده نشده اما من قبلا تو یکی دوتا فروم معتبر واسه فیفا 11 دیده بودم . در واقع واسه اینکه فیفا بازی رو واقعی تر کنه یه روز بازی سختتره یه روز اسون تر . دقت هم کردم دیدم به ساعت بستگی داره . مثلا من صبحها به وقت ایران اگه بازی کنم خفن میبرم . ولی بعد از ظهرها خفن میبازم . شاید خنده دار باشه ولی راسته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)