نه ممکن نیست که از نامحدود در بیاد دیگه اونوقت دزد اخر همه مشتریهارو به جیب میزنه . کم کم میخوام برم adsl بگیرم اعصابم ریخته بهم !
نه ممکن نیست که از نامحدود در بیاد دیگه اونوقت دزد اخر همه مشتریهارو به جیب میزنه . کم کم میخوام برم adsl بگیرم اعصابم ریخته بهم !
دوستان دقايقي پيش مطلع شدم كه حذف بسته هاي محدود و نامحدود قديمي و ايجاد بسته هاي جديد مثل 2.5 گيگابايت 30 روزه 10 هزار تومن رسما تصويب شد و تا اين لحظه هيچ تغييري پيدا نكرده.
--------------
حالا بايد منتظر ماند و ديد . تو اين مملكت شايد در دقيقه 90 تصميم عوض شد
خببببببب پس، همراه آخر سلام![]()
جهنم! عیب نداره به شرطی که برای یک گیگ شارژ اضافه بشه درخواست داداینجوری هم خوبه.
اگه واقعا اینجوری شده باید بگم خاک بر سرشون
باید تا فردا صبر کرد...
10 تومن کارت سیم کارت همراه اول جوانان میشه گرفت اگر اینجوری بشه.
اين رو تو انجمن ايرانسل يكي از كاربران نوشته بوده ،بخونيد :
----------------------------------------------------------------------------
وقتی شرکت ايرانسل همکاری نکنه ما هم مجبوریم برای کاهش هزینه ها از خدمات اپراتور دیگری بهره ببریم که هزینه ای پایین تر برای ما داره. در کار ما سرعت دانلود 12 با 25 هم که چندان محسوس نیست بخاطر اون مجبور باشیم چندین بار بسته 2.5 گیگ از ایرانسل خریداری کنیم!
حتی اگر کاربری بخواد تنها و تنها دانلود کنه شاید با سرعت 12kb/s نسبت به سرویس 2.5 گیگی با 25kb/s سرعت, بتونه بیشتر دانلود کنه چون هیچ محدودیتی نداره!!!
من امیدوارم ایرانسل همین بسته های تشویقیش واقعا تشویقی ایرانسل باشن وگرنه باید اسمش رو تغییر بده به (تشویقی گرایش به همراه اول)!
----------------------------------------------------------------------------
اگه 2.5 گیگ باشه که دیگه نمیگرم
یا همراه اول یا ADSL مخابرات !
اینترنت محدود بخوره تو سرشون (البته الان هم با این سرعت یه جورایی محدوده ولی محدود تر میشه !)
با سلام
آیا بسته افزایشی از دی ماه برقرار میشه ؟ فرقش با وایمکس چیه و کدوم بهتره ؟در حالت نامحدود بفرمایید فرض کنبم نامحدود بمونه
همراه اول گرفتم حتی یه دقیقه هم نتونستم استفاده کنم
اینجور که دوستان میگن میشه !با سلام
آیا بسته افزایشی از دی ماه برقرار میشه ؟
وایمکس هنوز کل کشور رو نمیساپورته و چند تا استان فکر کنم تا الان تحت پشتیبانیشه . در ضمن وایمکس مودم مخصوص میخواد ( بعضی از گوشیها هم فکر کنم پشتیبانی کنن ) و اشتراکش رو باید ماهیانه بخری دقیقا مثل ای دی اس ال . سرعتشم خودت انتخاب میکنی مثلا از 64 کیلوبیت حجمی هست تا سرعت 5 مگابایت نامحدود ! ( قیمتها و ... رو هم که دوستمون تو همین بخش تایپیکشو زده که ! )فرقش با وایمکس چیه و کدوم بهتره ؟
ولی Edge سرعتش بسته با جایی که هستین ( چقدر از انتن دوره و تماسها اون اطراف زیاده یا نه ) سرعتش از 10 تا 35 متغیره ( سرعته دانلودو میگم )
منم گرفتم یه ماهه الان دو روزه هیچ خبری ازش نیس ! فقط شارژ کم کردهمراه اول گرفتم حتی یه دقیقه هم نتونستم استفاده کنم
=======
رفقا حدود یک ساعت پیش توی تلوزیون داشت تبلیغ ادج ایرانسل رو میکرد که من رسیدمو تموم شد . نفهمیدم چی گفت . فقط همینو شنیدم که گفت از هم اکنون در اکثر شهرهای ایران( تو این مایه ها ! ) کسی تبلیغ کاملو ندید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)