یک چیزی که خیلی باحاله اینه که بازیکن های خودی وقتی با هم برخورد می کنند از درون هم رد نمی شوند !! اون دفعه دروازه بان اومد توپ رو جم کنه زد بازیکن خودم رو کله کرد خیلی باحال بود.![]()
یک چیزی که خیلی باحاله اینه که بازیکن های خودی وقتی با هم برخورد می کنند از درون هم رد نمی شوند !! اون دفعه دروازه بان اومد توپ رو جم کنه زد بازیکن خودم رو کله کرد خیلی باحال بود.![]()
سلام
دوستان فیفا باز !
اونایی که نسخه fifa 11 PC رو بازی کردن
آیا این نسخه یعنی FIFA 12 PC نسبت به نسخه قلی ( 11 ) پیشرفتی داشته یا نه ؟؟
من میخوام بدونم اگه پیشرفتی داشته بعد از سالیان سال فیفا رو مجددا تست ( باز هم تاکید میکنم فقط تست ) کنم
سلام
چند تا سوال داشتم
1 - چطور میشه توی حالت تک به تک ضربه چیپ زد ؟
2 - چطور میشه یه خطای خیلی خفن انجام داد ؟ مثلا اینکه بازیکن رو بزنی یا حتی میشه مثلا داور رو زد ؟
3 - توی ضربه ایستگاهی چطور میشه کات دار زد ؟
4 - توی پنالتی چطور میشه مکث کرد طوری که دروازه بان گول بخوره ( حتی مکثی که خطا باشه )
ممنون
سلام من بازی رو خریدم ولی یه مشکلی هست نمی تونم حرکات تکنیکی بزنم یعنی RS کار نمی کنه اگه چراغش خاموش باشه شوت پاس و سانتر میکنه ولی وقتی چراغش روشنه تاثیری تو بازی نداره من هم وقتی LT + RS میزنم تاثیری نداره
ممنون میشم کمک کنید
كلا اين پنالتي زدنش چي جوريه دروازه بان با چي اين طرف و اون طرف مي پره ؟![]()
با آنالوگ راست
سلام به همه طرفدارای فیفا
چندتا سوال داشتم
قبل از هرچیز باید بگم که گرافیک بازی خیلی بهتر شده مخصوصا چهره ها و حرکات واقعی تره...
اما سوالام:
1.تنظیمات گرافیک بازی کجاست؟هرچقدر گشتم پیدا نکردم
2.قبل از ورود به بازی یه سری تنظیمات داره که آخرش نوشته CPU اونا چیه؟واسه چیه؟
3.توپ گیری تو فیفا 12 چجوریه با کدوم دکمه هاست!؟
ممنون
بازی خیلی پیشرفت داشته.
همین P+ واقعا بازیکنا رو متمایز کرده....
حتما بگیرو بازی کن...
1_LB+ Shoot
2_با جاگیری خوب پشت یا کنار بازیکن هدف باید با سرعت زیاد تکل کنی.
3_بعد از اینکه Power Bar پر شد به جهتی که میخای L-Stick رو بگیر.
4_نمیشه...نداریم چنین چیزی....![]()
سلام . بچه ها فیفا 12 سرعتش از 11 پایین تره یا مال من اینطوریه؟حتی رو فست هم سرعتش خوب نیست. بعد اینا چطرا اینجوری می دوند خیلی سخت می شه بازیکنا رو کنترل کرد . انگار رو صابون دارن می دوند!!
سلام دوستان.
چمپیونز لیگ در فیفا 12 کجاست؟من پیدا نمیکنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)