تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 359 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان دیروز بنده بسته شماره 3 GPRS همراه اول را فعال کردم 4 الی 5 ساعتی را که به اینترنت کانکت بودم و داشتم دانلود میکردم و آنتی ویروس سیستمم را به روز می کردم بعد نبود .ماجرا از وقتی شروع شد که یک پیام از همرا اول دریافت کردم با این مضمون که "مشترک گرامی سرویس GPRS شما فعال می باشد در صورت تمایل به غیر فعال کردن آن عدد 5 را به این شماره ارسال نمایید." شماره 8080 .
    چشمتان روز بد نبیند من که چند بار با افت سرعت مواجه شده بودم پیش خودم فکر کردم حتماَ با غیر فعال کردن این سرویس ما بقی پول به حساب شارژ سیم کارتم بر می گردد. من هم از همه جا بی خبر عدد 5 را به 8080 ارسال کردم . بی خود و بی جهت اینترنت یک ماهه که غیر فعال شد بماند ، 10000 تومان هم به حسابم برنگشت . خلاصه این همراه اول که واقعاَ کسی نیست به تخلفات آنها رسیدگی کند هر کاری که بخواهد با این مردم نجیب انجام می دهد . این ها را گفتم نه به خاطر000/ 100 ريال ناقابل . گفتم جهت آگاهی دوستان تا از سوراخی که بنده گزیده شدم دوستان و محرومان از اینترنت سرعت بالا دیگر گرفتار آن نگردند.
    دوستان راستی چرا irancell این بسته های نامحدودش را دیگه ارائه نمی ده .
    هيچ كلاه برداري نيست
    شما اگر سايت رو مطالعه كرده باشين بهتون گفته كه اگر بسته رو غير فعال كنيد چي ميشه!!
    +
    ايرانسل تا آخر ماه بسته ها رو ارائه نميده. سيستم رو داره به روز رساني ميكنه خيرسرش!

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این همراه اول یادم نمیره. چند ماه پیش وقتی بهش پیام دادم که بسته بگیرم پیام داد: ثبت شد. مشخصات نحوه ی اتصال را میتونید به فلان صوتر بگیرید. هیچ اطلاعی نداد که این معنای شروع ندارد. منم فکر کردم خوب دیگه خودش حتی اومده گفته برو روش وصل شدن رو هم بگیر. استفاده کردم یک روز. بعد فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته و باید منتظر فرمان فعال شد میبودم در جالیکه همچین قراری نبود. رفتم سایتش صورت حساب گرفتم دیدم الحمدالله چیزی نشده. بعد از اون بارها حساب رو بررسی کردم دیدم چیزی نشده منم بیخیالش شدم. وقتی صورت حساب اومد 60-70 هزار تومن برام اینترنت بریده بود. خدا لعنتشون کنه. اینا با باقی ستمگران فرقشون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

این همراه اول یادم نمیره. چند ماه پیش وقتی بهش پیام دادم که بسته بگیرم پیام داد: ثبت شد. مشخصات نحوه ی اتصال را میتونید به فلان صوتر بگیرید. هیچ اطلاعی نداد که این معنای شروع ندارد. منم فکر کردم خوب دیگه خودش حتی اومده گفته برو روش وصل شدن رو هم بگیر. استفاده کردم یک روز. بعد فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته و باید منتظر فرمان فعال شد میبودم در جالیکه همچین قراری نبود. رفتم سایتش صورت حساب گرفتم دیدم الحمدالله چیزی نشده. بعد از اون بارها حساب رو بررسی کردم دیدم چیزی نشده منم بیخیالش شدم. وقتی صورت حساب اومد 60-70 هزار تومن برام اینترنت بریده بود. خدا لعنتشون کنه. اینا با باقی ستمگران فرقشون چیه؟
    زنگ بزن 09990 پشتیبانیشه
    رایگانه، مشکلتو عنوان کن ببین چی میگن
    -البته اینجا تاپیک ایرانسله-

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هيچ كلاه برداري نيست
    شما اگر سايت رو مطالعه كرده باشين بهتون گفته كه اگر بسته رو غير فعال كنيد چي ميشه!!
    +
    ايرانسل تا آخر ماه بسته ها رو ارائه نميده. سيستم رو داره به روز رساني ميكنه خيرسرش!

خدمت آقا میلاد برسانم
    اولاَ :در مورد غیر فعال کردن بسته ها توسط کاربر چیزی داخل سایت همراه اول گفته نشده .
    دوم : کسی که بسته را فعال کرده و 000/10 تومان برای اون پرداخته چرا باید سرویس GPRS را غیر فعال کنه؟
    سوم :مطالب موجود در خود سایت همراه اول .
    نکاتی که مشترکین می بایست قبل از فعال سازی بسته ها بدانند:
    ۱-برای استفاده از بسته های رویایی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (GPRS) ضرورت دارد. همچنین میتوانید با ارسال پیامک به شماره ۸۰۸۸ ثبت نام نمایید.
    ۲-مناطق تحت پوشش GPRS همراه اول عبارتند از کلیه شهرهای استانهای تهران، گیلان و مازندران و مراکز استان ها و مناطق آزاد تجاری و ... .
    ۳- در سیم کارتهای اعتباری، با خرید هر بسته، مبلغ بسته از اعتبار مشترک کسر می گردد.
    ۴- در سیم کارتهای دائمی، با خرید هر بسته، مبلغ بسته در صورتحساب دوره آتی منظور می گردد.
    ۵- بعد از غیر فعال شدن بسته ها ( اتمام مدت زمان بسته های خریداری شده) سرویس اینترنت همراه اول فعال بوده وبا تعرفه های جاری (زمان peak از ۸ صبح الی ۲۳ معادل ۸ ریال و زمان OffPeak از ۲۳ الی ۸ صبح و روزهای تعطیل رسمی معادل ۲ ریال) محاسبه میگردد
    ۶- استفاده از بسته ها در زمان قطع ارتباط تلفن همراه، امکان پذیر نبوده و اعتبار بسته به دوره بعد انتقال نمی یابد.
    ۷- تکرار استفاده از بسته ها پس از مدت اعتبار بسته، به خرید مجدد مشترک بستگی دارد.
    ۸- نظر به اینکه در هر زمان تنها می توان از یک بسته استفاده نمود، درخواست فعال سازی بسته جدید پس از 24 ساعت باعث لغو بسته جاری و پرداخت هزینه مجدد می گردد.
    ۹- بسته های یاد شده جهت استفاده کاربران عادی (Home Sector) مییاشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام
    با این usb حداکثر سرعتی که از edge ایرانسل میگیریم چنده ؟! میارزه بگیریم ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

همراه اول از لحاظ پشتیبانی افتضاحه به معنی واقعی کلمه دوستانی که قدیما شارژ میگرفتن میدونن چقدر پول ازمون رفت تو جیب مبارکشون بعید نیست بسته هاشون همونجور باشه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام
    با این usb حداکثر سرعتی که از edge ایرانسل میگیریم چنده ؟! میارزه بگیریم ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    الان سرعت ها زياد خوب نيست.در بهترين حالت ممكن 25 تا 30 كيلوبايت سرعت دانلود هستش(ولي پينگ خوب نيست).و اينكه سرعت چجوري باشه بستگي به محلي داره كه دارين اونجا از edge استفاده ميكنين.به نظر من شما اول با مووبايل امتحان كنين ببين سرعت چطوريه اگه خوب بود ميتونيد مودم تهيه كنيد.براي اطلاعات بيشتر در مورد Edge modem ها هم تاپيك هستش.

9. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سرعت+پايداري خيلي بهتر شده...الان من با سرعت 28-30 كيلوبايت دانلود دارم.
    عكس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در GPRS و EDGE تو هر کدوم ایرانسل بهتره یا همراه اول(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟.هر کدوم چه طرح هایی واسه GPRS و EDGE دارن؟
    Last edited by Aryan007; 17-12-2010 at 22:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه هفته ای سرعتش بهتر شده بود ولی از دیروز دوباره گند شده در حد سرعت دانلود زیر 1 کیلوبایت و صفحه هایی که واسه هر کدوم باید چند دقیقه صبر کنیم تا باز شه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •