بزرگـــــــــــترین ایراد FIFA ها و کلا FIFA-12 اینه که قیافه ی بازیکنا حتی بازیکنای معروف به پدربزرگشون بیشتر شبیه هست تا خودشون
برای همینه که PES بیشتر دوست دارم با اینکه یخورده سطح GamePlay پائین تری نسبت به Fifa داره ولی خیلی Realistic تره !!!
آخه بگید انصافه: یه بازیکن تو لیگ سوئیس یا استرالیا (دقیق یادم نیست) پیدا کرده بودم تیپش خیلی واقعی میزد رفتم گوگل سرچ کردم عکسشو دیدم انصافا خود قیافه ی یارو رو درست کرده بودن. ولی قیافه ی یه بازیکن معروف مثل Messi زمین تا آسمون فرق میکنه با تیریپ خود Messi
در مورد FIFA 12 بگم که دفاع سخت و بسی ناجوانمردانه شیرین شده ! این سیستم جدید impact که دو تا بازیکن به هم میخورن آشغال تر از آشغاله

اینجور برخوردهایی تو فوتبال واقعی اتفاق بیفته هر دو بازیکن مصدوم که هیچی ضربه مغزی میشن داور هم به هردو طرف کارت قرمز میده میگه جمع کنید ببرید سردخونه این کفتران عاشق رو ...
یه سوال در مورد USER & CPU Game Customization :
من با سختی
Legendary بازی میکنم
تو قسمت
Game Settings اون دو تا پنجره ی آخر که ویژگیهای بازی خودتون و
CPU رو تنظیم میکنه و در حالت نرمال همشون 50 هستن... وقتی همشون 50 بودن منم بارسلونا بودم با والنسیا میدادم خیلی سخت میتونستم پاس عمقی بدم چون با اینکه سرعت مثلا Villa و Mesi از دفاع اونا خیلی بیشتر بود و اوایل خوب سرعت میگرفت ولی بعدش دفاعشون تقریبا 20 متر مونده به دروازه از پشت پیرهنمو میکشد از اونطرف یکی تکل میرفت جلوم خلاصه ناک آوت میکردنمون داور هم که چایی میخوره خوبه مصدوم نمیشدم
بعد رفتم تو اون قسمت که بالا گفتم سرعت خودمو و سرعت پاسهامو از 50 بردم بالا کردم 70 حالا هم همیشه بالای 5 گل میزنم و گل نمیخورم چون دفاعهام هم سرعتشون رفته بالا
خلاصه خیلی ور رفتم با اون قسمت چون با 50 اصلا بازی حال نمیداد و حتی دفاعهای مایورکا هم جلوی کریستسانو رونالدو رو بعضی اوقات ناجوانمردانه میگرفتن و داور هم بیخیال !!!
شما خودتون چه تنظیماتی رو برای سختی Legendary پیشنهاد میکنین تا بازی متعادل و واقعی بشه بجای اینکه هر بازی 0-8 تموم بشه و یا اصلا دفاعها رو با پاس عمقی یا تکنیک نشه رد کرد ؟؟؟