تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 461 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

بزرگـــــــــــترین ایراد FIFA ها و کلا FIFA-12 اینه که قیافه ی بازیکنا حتی بازیکنای معروف به پدربزرگشون بیشتر شبیه هست تا خودشون برای همینه که PES بیشتر دوست دارم با اینکه یخورده سطح GamePlay پائین تری نسبت به Fifa داره ولی خیلی Realistic تره !!!

آخه بگید انصافه: یه بازیکن تو لیگ سوئیس یا استرالیا (دقیق یادم نیست) پیدا کرده بودم تیپش خیلی واقعی میزد رفتم گوگل سرچ کردم عکسشو دیدم انصافا خود قیافه ی یارو رو درست کرده بودن. ولی قیافه ی یه بازیکن معروف مثل Messi زمین تا آسمون فرق میکنه با تیریپ خود Messi

در مورد FIFA 12 بگم که دفاع سخت و بسی ناجوانمردانه شیرین شده ! این سیستم جدید impact که دو تا بازیکن به هم میخورن آشغال تر از آشغاله اینجور برخوردهایی تو فوتبال واقعی اتفاق بیفته هر دو بازیکن مصدوم که هیچی ضربه مغزی میشن داور هم به هردو طرف کارت قرمز میده میگه جمع کنید ببرید سردخونه این کفتران عاشق رو ...

یه سوال در مورد USER & CPU Game Customization :

من با سختی Legendary بازی میکنم
    تو قسمت Game Settings اون دو تا پنجره ی آخر که ویژگیهای بازی خودتون و CPU رو تنظیم میکنه و در حالت نرمال همشون 50 هستن... وقتی همشون 50 بودن منم بارسلونا بودم با والنسیا میدادم خیلی سخت میتونستم پاس عمقی بدم چون با اینکه سرعت مثلا Villa و Mesi از دفاع اونا خیلی بیشتر بود و اوایل خوب سرعت میگرفت ولی بعدش دفاعشون تقریبا 20 متر مونده به دروازه از پشت پیرهنمو میکشد از اونطرف یکی تکل میرفت جلوم خلاصه ناک آوت میکردنمون داور هم که چایی میخوره خوبه مصدوم نمیشدم

بعد رفتم تو اون قسمت که بالا گفتم سرعت خودمو و سرعت پاسهامو از 50 بردم بالا کردم 70 حالا هم همیشه بالای 5 گل میزنم و گل نمیخورم چون دفاعهام هم سرعتشون رفته بالا

خلاصه خیلی ور رفتم با اون قسمت چون با 50 اصلا بازی حال نمیداد و حتی دفاعهای مایورکا هم جلوی کریستسانو رونالدو رو بعضی اوقات ناجوانمردانه میگرفتن و داور هم بیخیال !!!

شما خودتون چه تنظیماتی رو برای سختی Legendary پیشنهاد میکنین تا بازی متعادل و واقعی بشه بجای اینکه هر بازی 0-8 تموم بشه و یا اصلا دفاعها رو با پاس عمقی یا تکنیک نشه رد کرد ؟؟؟
    قیافه مهم نیست برادر
    تو فوتبال چیزهای دیگه ای مهمتر هست در درجه اول
    قیافه بازیکن 50 درصد شبیه خودش باشه مشکلی پیش نمیاد اما اگه گیم پلی بد باشه ....

در مورد تکنیک ها هم همش قابل اجرا هست
    خوشحالی ها هم بعضی هاش که جلوش نوشته VP باید از قسمت Virtual Pro آنلاک بشه که توضبحش مفصله
    همه تکنینک های فیفا هم اونایی نیست که داخل بازی آموزش داده
    چند تا دیگه هم هست که اونجا نیست

2. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

بچه ها بازی با کیبورد بیشتر حال میده یا با دسته؟دلیل؟
    دو تاش حال ميده

بستگي به خودت داره

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نمي دونم چرا بعضيا اينقدر با اين سيستم جديد دفاعي مشكل دارن...ديروز رفتم گيم سنتر سر كوچه يكم فيفا بزنم.

داشتم با بارسلون رو درجه لجندري بازي مي كردم. كلا دفه اولم بود كه نسخه اصلي رو بازي مي كردم اونم جلو سي پي يو.

بازي اول 4 بر صفر باختم..من بايرن بودم

از بازي دوم يكم اين دفاع اومد دستم و يك بر هيچ بردم...بازي سوم يك - يك ناتمام موند چون مجبور شدم برم خونه : دي

خيلي از چيزا رو اين سيستم جديد حل كرده...پاس ها رو راحت تر ميشه قطع كرد.. توپ رو بهتر ميشه دفع كرد..درسته يكم سخت تر شده ولي خوب بايد روش تمركز كنيد.

موتور جديد فيزيك با اينكه انيمشن ها رو روانتر و طبيعي تر و مرتبط تر به موضوع كرده ولي بعضي جاها مشكل داره...

5. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بهترین ترکیب تو بازی چیه ؟بابا موقعی که من میخوام حمله کنم همش یکی 2نفر تو حمله ان واسه همین زود توپو لو میدم یه ترکیبه تهاجمی میخوام

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مدیر محترم ، دوست خوبم، هومان عزیز!!!
    میگم نیستی تو فروم همینه ! الان میخوای من دونه دونه جواب چرندیات صفحات قبلو بدم ؟ وقتشم دارم ! فقط این دفعه نوع برخوردمم عوض میکنم !
    هر دفعه میایم شعر نوشتن اینجا جوابم میدی میگن از شما که فعالی انتظار اینطور برخوردو نداریم !!!

8. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خوب من بالاخره فهميدم با كيبورد دروازه بان سر پنالتي چجوري مي پره. بايد از دكمه هاي 2 و4 و 6 و 8 قسمت اعداد استفاده كنن

يه تفاوت فاحشي كه اين نسخه با نسخه هاي قبل داره بازي تو زمين و خودي و حريف هست. بازي هايي كه من ميزبانم خيلي نتايج بهتري ميگيرم وي تو زمين حريف حتي تيم هاي ضعيف رو هم نميشه راحت برد

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

قیافه مهم نیست برادر
    تو فوتبال چیزهای دیگه ای مهمتر هست در درجه اول
    قیافه بازیکن 50 درصد شبیه خودش باشه مشکلی پیش نمیاد اما اگه گیم پلی بد باشه ....

در مورد تکنیک ها هم همش قابل اجرا هست
    خوشحالی ها هم بعضی هاش که جلوش نوشته VP باید از قسمت Virtual Pro آنلاک بشه که توضبحش مفصله
    همه تکنینک های فیفا هم اونایی نیست که داخل بازی آموزش داده
    چند تا دیگه هم هست که اونجا نیست
    واقعا قيافه مهم نيست برادر؟ولي من ميگم انصافا خيلي درد داره اين قيافه ها
    شوتهاي موشكي اين نسخه بماند ولي انصافا بازيكني مثل فورلان كه از اين شوتها ميزنه گاردش عين واقعت هست

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا قيافه مهم نيست برادر؟ولي من ميگم انصافا خيلي درد داره اين قيافه ها
    شوتهاي موشكي اين نسخه بماند ولي انصافا بازيكني مثل فورلان كه از اين شوتها ميزنه گاردش عين واقعت هست
    کی گفته مهم نیست . اگه مهم نبود نمیومدن این همه وقت بزارن واسه چهره . فقط نکته اینه که نسبت به گیم پلی مهم نیست .
    دیگه هر بازی ای اشکالاتی داره و واسه فیفا فکر کنم اشکالاتش نسبت به خوبیهاش به چشم نیاد . لااقل از pes که بهتره و انتخاب دیگه ای واسه بازی فوتبال نمیمونه .

راستی این دروازه بان هم خیلی حال میده ها . منتهی یه راهنمای درست حسابی ندیدیم واسش . کسی خوب یاد داره باهاش .

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

بزرگـــــــــــترین ایراد FIFA ها و کلا FIFA-12 اینه که قیافه ی بازیکنا حتی بازیکنای معروف به پدربزرگشون بیشتر شبیه هست تا خودشون برای همینه که PES بیشتر دوست دارم با اینکه یخورده سطح GamePlay پائین تری نسبت به Fifa داره ولی خیلی Realistic تره !!!

آخه بگید انصافه: یه بازیکن تو لیگ سوئیس یا استرالیا (دقیق یادم نیست) پیدا کرده بودم تیپش خیلی واقعی میزد رفتم گوگل سرچ کردم عکسشو دیدم انصافا خود قیافه ی یارو رو درست کرده بودن. ولی قیافه ی یه بازیکن معروف مثل Messi زمین تا آسمون فرق میکنه با تیریپ خود Messi

در مورد FIFA 12 بگم که دفاع سخت و بسی ناجوانمردانه شیرین شده ! این سیستم جدید impact که دو تا بازیکن به هم میخورن آشغال تر از آشغاله اینجور برخوردهایی تو فوتبال واقعی اتفاق بیفته هر دو بازیکن مصدوم که هیچی ضربه مغزی میشن داور هم به هردو طرف کارت قرمز میده میگه جمع کنید ببرید سردخونه این کفتران عاشق رو ...

یه سوال در مورد USER & CPU Game Customization :

من با سختی Legendary بازی میکنم
    تو قسمت Game Settings اون دو تا پنجره ی آخر که ویژگیهای بازی خودتون و CPU رو تنظیم میکنه و در حالت نرمال همشون 50 هستن... وقتی همشون 50 بودن منم بارسلونا بودم با والنسیا میدادم خیلی سخت میتونستم پاس عمقی بدم چون با اینکه سرعت مثلا Villa و Mesi از دفاع اونا خیلی بیشتر بود و اوایل خوب سرعت میگرفت ولی بعدش دفاعشون تقریبا 20 متر مونده به دروازه از پشت پیرهنمو میکشد از اونطرف یکی تکل میرفت جلوم خلاصه ناک آوت میکردنمون داور هم که چایی میخوره خوبه مصدوم نمیشدم

بعد رفتم تو اون قسمت که بالا گفتم سرعت خودمو و سرعت پاسهامو از 50 بردم بالا کردم 70 حالا هم همیشه بالای 5 گل میزنم و گل نمیخورم چون دفاعهام هم سرعتشون رفته بالا

خلاصه خیلی ور رفتم با اون قسمت چون با 50 اصلا بازی حال نمیداد و حتی دفاعهای مایورکا هم جلوی کریستسانو رونالدو رو بعضی اوقات ناجوانمردانه میگرفتن و داور هم بیخیال !!!

شما خودتون چه تنظیماتی رو برای سختی Legendary پیشنهاد میکنین تا بازی متعادل و واقعی بشه بجای اینکه هر بازی 0-8 تموم بشه و یا اصلا دفاعها رو با پاس عمقی یا تکنیک نشه رد کرد ؟؟؟
    این که تقلب محضه . من سرعت خودم رو گذاشتم روی 54 و سی پی یو رو گذاشتم رو 48 . نتیجه کاملا برعکس شد به نفع من . یعنی 5 - 0 . یه بار گذاشتم روی 100 رئال رو 22-0 زدم (فقط واسه فهمیدن تاثیرش) و وقتی دیدم یه ذره اش هم این قدر تاثیر داره دیگه همون 50 گذاشتمشون .
    Last edited by Gregar; 06-10-2011 at 19:59.

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

من منكر خوبيهاي فيفا نميشم ولي نه به اين اندازه.هر چي pes توي لايسنس تيمها كم گذاشته فيفا انگار تو قيافه ها كم گذاشته به طوري كه از هر تيمي فقط چند نفرشون قيافشون به خودشون ميخوره.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من امسال هم فیفا بازی کردم و هم پی ای اس
    شاید فیفا در طراحی چهره ها 50 درصد از پی ای اس عقب باشه اما 250 درصد در گیم پلی جلوتره
    اینو من دارم میگم که فن پی ای اس هستم
    من اول پی ای اس رو بازی کردم که ازش خوشم اومد و بهترین پی ای اس میتونه باشه
    اما استثنا فیفا رو هم امسال بازی کردم
    یعنی بازی به شکل عجیبی لذت بخش بود
    با دوستم بازی کردم اصلا گیم پلی بازی جزئیاتی داشت که تا بحال ندیده بودم
    یا میخواستم مسترلیگشو امتحان کنم که اسمش کریر بود تو بازی
    تصاویر اخبار و ریپورت ها واقعی بود انگار داری واقعا یه باشگاه رو می چرخونی
    برنامه ریزی ها هماهنگی ها همه و همه چیز واقعی بود
    کلا یه فصل کریر رو تموم کردم میتونم بگم حدود 40 برابر پی ای اس Event برنامه ریزی شده داشت تازه اونم تو یه فصل
    من با رئال رفتم
    نمیدونم فکر نکنم طراحی چهره ضعیف باعث بشه بازی ضعیفی بشه

16. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •