با سلام
یعنی الان با این کد یه بسته یک ماه نامحدود برا شما فعال شد؟
با سلام
یعنی الان با این کد یه بسته یک ماه نامحدود برا شما فعال شد؟
مرجع این حرفای کجای سایت ایرانسله؟ کی گفته کد عوض شده و بسته ها جدید؟
مرجع اش رو میتونین زنگ بزنین به پشتیبانی بهتون میگه که سیستم داره به روز رسانی میشه!
هر چیزی رو نباید هر جایی گفت که!!!
الان وایمکس هم چند روزه ارائه نمیدون واسه همین موضوع!
دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کنین.
من میخوام یه دونه از این دانگلها بگیرم . کدوم مارک رو بگیرم و چه مدلی که کیفیت خوبی داشته باشه.
آدرس و قیمت هم اگه بدید ممنون میشم.
این مدل dlink که تو پستای اول بود گشتم ولی جایی پیدا نکردم .
شما میشناسین جایی که داشته باشه؟
مدل خيلي زياده!! قيمتش هم حدودا 75 تومنه!!دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کنین.
من میخوام یه دونه از این دانگلها بگیرم . کدوم مارک رو بگیرم و چه مدلی که کیفیت خوبی داشته باشه.
آدرس و قیمت هم اگه بدید ممنون میشم.
این مدل dlink که تو پستای اول بود گشتم ولی جایی پیدا نکردم .
شما میشناسین جایی که داشته باشه؟
اگه منطقه تون خوب ساپورت بكنه به نظر من به شخصا خيلي خوبه!!!
من خودم تا اين ماه از گوشي استفاده ميكردم ولي هرچي فكر ميكنم مي بينم اين سيستم خيلي بدرد بخور هست. چون هم ايرانسل هم همراه اول خوب آنتن ميده تو منطقه ي ما نگران اينم نيستم كه سيستم قطع بشه. بهرحال يكي ديگه هست.!!!
شما اول تست بكن اگه خوب جواب گرفتي برو دنبالش!!
ممنون دوست عزیز
چند تا سوال دیگه هم دارم
1- از کجا میشه فهمید که چه مناطقی تحت پوشش هستن؟ آیا بیرون شهرها و تو جاده ها هم کار میکنه؟
2- من موبایلم چون edge نداره باید یا گوشی بگیرم یا از این دانگلها . فکر کنم دانگل بهتر باشه واسه من. بازم اگه ممکنه یه مدل خوبشو بهم معرفی کنین و بگین از کجا میشه گیر آورد.
اون dlink که تو پست اول بود نوشته بود 120 تومن که با 75 تومن که شما میگی فرق زیادی داره . میشه بگین تفاوتشون چیه؟
واسه من اگه سرعتش تا 10 تا هم باشه کافیه . فکر کنم 10 رو حداقل در بد ترین شرایط داشته باشه . نظر شما چیه؟
این حقیقت داره؟؟؟
ما که زدیم این کد رو چیزی نداد.اقا شما این کدی که دادی رو خو دت امتحان کردی؟
اقا اين كد كه مربوط ميشه به بخش دريافت تنظيمات و...
---
يكي از نمايندگي ها ميگفت تا بعد از تاسوعا-عاشورا طرح ها فعال نميشن! حالا اگه كسي ربطشو دونست به ما هم بگه...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)