تایید میشه . همیشه هم باعث دردسر ما بود .ناراحت نشو بابا اون باباش آدم ضايعي بود اصلا ازش خوشم نميومد
خدا رحمتش کنه ولی بالاخره از شرش خلاص شدیم .
راستی دوستان مگه آخر بازی Portal بسته نشد ؟
پس این 2 تا جونور آخر بازی از کجا اومدن ؟
تایید میشه . همیشه هم باعث دردسر ما بود .ناراحت نشو بابا اون باباش آدم ضايعي بود اصلا ازش خوشم نميومد
خدا رحمتش کنه ولی بالاخره از شرش خلاص شدیم .
راستی دوستان مگه آخر بازی Portal بسته نشد ؟
پس این 2 تا جونور آخر بازی از کجا اومدن ؟
سلام
برای نصب این نسخه باید قسمتهای قبلی اینستال باشه یا کلا جداس ؟
کلا جدا هست . هیچ احتیاجی به قسمت های قبلی نیست .سلام
برای نصب این نسخه باید قسمتهای قبلی اینستال باشه یا کلا جداس ؟
توصیه میکنم حتما بازیش کنی چون بیشتر داستانش توی این ورژن مطرح میشه .
موفق باشی ، O R A C L E![]()
من هالف لایف 2 را با قسمت اول و دومش بازی نکردم ایا این بازی با این دو قسمت اضافی تو یک Dvd است
نه دوست عزیز . هر ورژن یه پک جدا هست .من هالف لایف 2 را با قسمت اول و دومش بازی نکردم ایا این بازی با این دو قسمت اضافی تو یک Dvd است
من که تاحالا همشونو یه جا ندیدم .
man in bazio ta marhaleye akharesh raftam baed onja ke on robot hayi ke shabihe ankabot hastan mian baed bayad ba on tophaye bombi beterkonameshun gir karde bodam , dige ham enghad rafte bodam on marhale ro aesabam khord shod bazio pak kardam raftam youtube akhare bazi didamh
اونطوری ارزش نداره ! خودت باید زحمت بکشی و تا آخر بری . مثل من D:
heheh , agha manam zahmat keshidam ta marhale akharesh raftam digevali eib nadare. ishalah Episode 3 jobran mikonim
![]()
میشه بگید خودمجموع هالف لایف2 با 2 تا اپیزودهای جدیدش حدودا چند مگا بایت چون من این سه سری را در 2 تا DVD دیدم .![]()
چرا نمیشه دوست عزیز :میشه بگید خودمجموع هالف لایف2 با 2 تا اپیزودهای جدیدش حدودا چند مگا بایت چون من این سه سری را در 2 تا DVD دیدم .
Half Life 2 : 3CD
Half Life 2 Episode One : 1CD
Half Life 2 Episode Two : 2DVD
آخه این آخری یه پک بود که شامل 3 تا بازی بود :
Portal
Team Fortress 2
Half Life 2 Episode Two
مگه اینکه 2 تا بازی اول رو برداشته باشند و جاش 2 تا قسمت اول بازی رو گذاشته باشند .
به هرحال من ندیدم ولی اگه واقعا باشه برای کسانیکه اصلا اینو بازی نکردند عالیه .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)