بله تائید میشه منم چندین بار با این مشکل مواجه شدم
ترانسفر های جدید تائید نمیشدن و ترکیب قبلی رو نشون میداد
بله تائید میشه منم چندین بار با این مشکل مواجه شدم
ترانسفر های جدید تائید نمیشدن و ترکیب قبلی رو نشون میداد
اها
ممنون![]()
فقط تا ساعت 5 و نیم وقت دارید تغییراتتونو اعمال کنید![]()
اه کرواسی حذف شددددددددد![]()
من متاسفانه دیروز دو بازی آخر رو که از قضا بازی های خوب و زیبایی هم بوده ندیدم ...تلویزیونمون خراب بود ...
الان دیدم دروازبان اسلواکی 7 امتیاز گرفته که برای تیم 3تا باخته عجیب بود بعد دیدم پنالتی گرفته و 6 تا سیو هم داشته و ... خلاصه خیلی حیف شد بازیشونو ندیدیم ...
آلمانی ها هم یکجوری خوشحالی میکنند با این 3 گلشون انگار نه انگار که به یکی از آسونترین تیم ها خوردند توی این مرحله ...![]()
شما انگاری کل یورو تلویزیونتون خراب بوده بازیا رو ندیدیدن
اسلواکی بهترین تیم سوم مسابقات بود با 4 امتیازالمان به سخت ترین حریفی که امکانش بود خورد .
اولا که دمت گرم رفیق طرفدار ایسلند هم هستی ...من هم از همون پیش از شروع بازیها یکی از تیمای مورد علاقه ام ایسلند بود و الان هم که کلی خوشحال شدم از بازیهای خوبشون.
اما در مورد قسمت Bold شده:
اگه منظور شما اینکه اسلواکی بعنوان امتیاز بالاترین تیم پس سخت ترین حریف ممکن بوده که خب بعضی از تیمای صدرنشین سایر گروه ها به تیمهای دوم گروه دیگه خوردند (سوئیس، مجارستان، ایتالیا) که به (لهستان، بلژیک، اسپانیا) خوردند. حالا اینکه آلمان توی گروهی قرار گرفته که در صورت صدرنشنیش 100% به یک تیم سوم میخورده درست ... اما کلا با این حرف که اسلواکی سخت ترین حریف ممکن بوده مخالفم ... اسلواکی یک 3 امتیاز ارزشمند از روسیه ای گرفت که بسیار این دوره ضعیف ظاهر شد و تک امتیازش از بازی آخر هم که از انگلستانی گرفت که به طور حتم میشه این تیمو کم خطر ترین تیم از گلدان 1 قلمداد نمود... معلوم نیست اگر اسلواکی در گروه های سخت تری میبود دقیقا چه عملکردی داشت ... مثلا تیمهای خوبی همچون جمهوری چک و حتی به نظر من آلبانی چون گروهشون سخت بود به توفیقی نرسیدند ... اگر هم کلا شما اسلواکی را از مجموع تیمهای درجمع 16تا سخت ترین میدونی که دیگه من حرفی ندارم.میزد و به هر حال گروهبندی ها و بازیها به شکلی میبود که آلمان به انگلستان، پرتغال، اسپانیا، بلژیک ، ایرلند و ... میخورد مطمئنا" رقیبان جدی تری بودند...
Last edited by banii; 28-06-2016 at 13:32.
نتایج این دور از بازیها:
نتایج کلی رقابتهای لیگ P30WORLD تا این مرحله از بازیها:
المان هم مثل صدرنشین 3 گروه دیگه باید با تیم سوم یک گروه بازی می کرد . که اسلواکی بهترین عملکرد رو در بین این تیمها داشته . خیلی ساده است رفیق . تلویزیونت رو درست کن حداقل بتونی بقیه بازیهای جام رو ببینی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)