تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 204

نام تاپيک: فوتبال فانتزی یورو 2016 | McDonald’s Fantasy ’16

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان سلام
    چرا وقتی تراسفر میکنم کانفرم نمیشه؟
    هرچی روی دکمه اش میزنم اصن انگار نه انگار سیو نمیکنه
    واسه منم بعضی مواقع اینطوری میشه
    با یه مرورگر دیگه امتحان کردم درست شد
    شمام یه تست بکن ببین چی میشه
    بله تائید میشه منم چندین بار با این مشکل مواجه شدم
    ترانسفر های جدید تائید نمیشدن و ترکیب قبلی رو نشون میداد

2. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

واسه منم بعضی مواقع اینطوری میشه
    با یه مرورگر دیگه امتحان کردم درست شد
    شمام یه تست بکن ببین چی میشه
    اها
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فقط تا ساعت 5 و نیم وقت دارید تغییراتتونو اعمال کنید

داره خودمونی میشه artist_4c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اه کرواسی حذف شددددددددد

6. این کاربر از artist_4c بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من متاسفانه دیروز دو بازی آخر رو که از قضا بازی های خوب و زیبایی هم بوده ندیدم ... تلویزیونمون خراب بود ...

الان دیدم دروازبان اسلواکی 7 امتیاز گرفته که برای تیم 3تا باخته عجیب بود بعد دیدم پنالتی گرفته و 6 تا سیو هم داشته و ... خلاصه خیلی حیف شد بازیشونو ندیدیم ...

آلمانی ها هم یکجوری خوشحالی میکنند با این 3 گلشون انگار نه انگار که به یکی از آسونترین تیم ها خوردند توی این مرحله ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

آلمانی ها هم یکجوری خوشحالی میکنند با این 3 گلشون انگار نه انگار که به یکی از آسونترین تیم ها خوردند توی این مرحله ...
    شما انگاری کل یورو تلویزیونتون خراب بوده بازیا رو ندیدیدن

اسلواکی بهترین تیم سوم مسابقات بود با 4 امتیاز المان به سخت ترین حریفی که امکانش بود خورد .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما انگاری کل یورو تلویزیونتون خراب بوده بازیا رو ندیدیدن

اسلواکی بهترین تیم سوم مسابقات بود با 4 امتیاز المان به سخت ترین حریفی که امکانش بود خورد .
    اولا که دمت گرم رفیق طرفدار ایسلند هم هستی ... من هم از همون پیش از شروع بازیها یکی از تیمای مورد علاقه ام ایسلند بود و الان هم که کلی خوشحال شدم از بازیهای خوبشون.

اما در مورد قسمت Bold شده:

اگه منظور شما اینکه اسلواکی بعنوان امتیاز بالاترین تیم پس سخت ترین حریف ممکن بوده که خب بعضی از تیمای صدرنشین سایر گروه ها به تیمهای دوم گروه دیگه خوردند (سوئیس، مجارستان، ایتالیا) که به (لهستان، بلژیک، اسپانیا) خوردند. حالا اینکه آلمان توی گروهی قرار گرفته که در صورت صدرنشنیش 100% به یک تیم سوم میخورده درست ... اما کلا با این حرف که اسلواکی سخت ترین حریف ممکن بوده مخالفم ... اسلواکی یک 3 امتیاز ارزشمند از روسیه ای گرفت که بسیار این دوره ضعیف ظاهر شد و تک امتیازش از بازی آخر هم که از انگلستانی گرفت که به طور حتم میشه این تیمو کم خطر ترین تیم از گلدان 1 قلمداد نمود... معلوم نیست اگر اسلواکی در گروه های سخت تری میبود دقیقا چه عملکردی داشت ... مثلا تیمهای خوبی همچون جمهوری چک و حتی به نظر من آلبانی چون گروهشون سخت بود به توفیقی نرسیدند ... اگر هم کلا شما اسلواکی را از مجموع تیمهای درجمع 16تا سخت ترین میدونی که دیگه من حرفی ندارم. میزد و به هر حال گروهبندی ها و بازیها به شکلی میبود که آلمان به انگلستان، پرتغال، اسپانیا، بلژیک ، ایرلند و ... میخورد مطمئنا" رقیبان جدی تری بودند...
    Last edited by banii; 28-06-2016 at 13:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نتایج این دور از بازی‌ها:

نتایج کلی رقابت‌های لیگ P30WORLD تا این مرحله از بازی‌ها:

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اولا که دمت گرم رفیق طرفدار ایسلند هم هستی ... من هم از همون پیش از شروع بازیها یکی از تیمای مورد علاقه ام ایسلند بود و الان هم که کلی خوشحال شدم از بازیهای خوبشون.

اما در مورد قسمت Bold شده:

اگه منظور شما اینکه اسلواکی بعنوان امتیاز بالاترین تیم پس سخت ترین حریف ممکن بوده که خب بعضی از تیمای صدرنشین سایر گروه ها به تیمهای دوم گروه دیگه خوردند (سوئیس، مجارستان، ایتالیا) که به (لهستان، بلژیک، اسپانیا) خوردند. حالا اینکه آلمان توی گروهی قرار گرفته که در صورت صدرنشنیش 100% به یک تیم سوم میخورده درست ... اما کلا با این حرف که اسلواکی سخت ترین حریف ممکن بوده مخالفم ... اسلواکی یک 3 امتیاز ارزشمند از روسیه ای گرفت که بسیار این دوره ضعیف ظاهر شد و تک امتیازش از بازی آخر هم که از انگلستانی گرفت که به طور حتم میشه این تیمو کم خطر ترین تیم از گلدان 1 قلمداد نمود... معلوم نیست اگر اسلواکی در گروه های سخت تری میبود دقیقا چه عملکردی داشت ... مثلا تیمهای خوبی همچون جمهوری چک و حتی به نظر من آلبانی چون گروهشون سخت بود به توفیقی نرسیدند ... اگر هم کلا شما اسلواکی را از مجموع تیمهای درجمع 16تا سخت ترین میدونی که دیگه من حرفی ندارم. میزد و به هر حال گروهبندی ها و بازیها به شکلی میبود که آلمان به انگلستان، پرتغال، اسپانیا، بلژیک ، ایرلند و ... میخورد مطمئنا" رقیبان جدی تری بودند...
    المان هم مثل صدرنشین 3 گروه دیگه باید با تیم سوم یک گروه بازی می کرد . که اسلواکی بهترین عملکرد رو در بین این تیمها داشته . خیلی ساده است رفیق . تلویزیونت رو درست کن حداقل بتونی بقیه بازیهای جام رو ببینی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •