دیگه حالم از اینذمصاحبه های مورینیو بهمذمیخوره. اخه باختن به این تیم که اسمشم از بس نشنیدیم دیگه بهونه اوردن داره.یکی نیست به جای این مصاحبه ها تمرکزشو بزاره رو تیم شاید فرجی بشه هر چند باید قبول کرد دیگه تموم شده است.
دیگه حالم از اینذمصاحبه های مورینیو بهمذمیخوره. اخه باختن به این تیم که اسمشم از بس نشنیدیم دیگه بهونه اوردن داره.یکی نیست به جای این مصاحبه ها تمرکزشو بزاره رو تیم شاید فرجی بشه هر چند باید قبول کرد دیگه تموم شده است.
به مناسبت تولد جان تری؛ وقتی رویاهای پسر وفادار چلسی به واقعیت تبدیل می شود
وقتی 15 سال بیشتر نداشت، جنوب لندن را به مقصد غرب آن ترک کرد، تا رویاهای کودکی اش به حقیقت بپیوندد.
در دورانی که به واکس زدن کفش های بازیکنان بزگی چون، زولا، دی متئو، ویالی و لبوف افتخار می کرد، سودای بستن بازوبند کاپیتانی تیم محله اعیان شین پایتخت را در سر داشت. 4 سال بازی در نونهالان وستهام باعث نشد تا کاپیتان سالهای بعد چلسی از عشق خود دست بکشد.
صحبت از جان تری، کاپیتان قابل اعتماد چلسی است، همان بازیکنی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا در فصل 2011/12 از زمین مسابقه اخراج شد و اشک ریخت، در فینال این رقابت ها و در بازی با منچستریونایتد در سال 2008 ضربه پنالتی خود را هدر داد تا اشک های کریستیانو رونالدو که او هم پنالتی خود را خراب کرده بود تبدیل به لبخند شود و همان بازیکنی که در دیدار با آرسنال از نایحه صورت به شدت آسیب می بیند و برای مدت 4 دقیقه مرگ را تجربه می کند.
پسرکی که روزی کفش های بزرگان را برق می انداخت، خود به یکی از اسطوره های چلسی تبدیل شد. انحصار لیگ برتر انگلیس را از دست من یونایتد و آرسنال بیرون آورد و فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد؛ کاپیتان تری همه این افتخارات را با پیراهن آبی رنگ تیمی انجام داد، که از سال 95 تا همین امروز در آن عضویت دارد.
جان تری از سال 1998 به ترکیب بزرگسالان چلسی راه پیدا کرد. بدیهی بود که در حضور بازیکنان بزرگی مثل دسایی و لبوف نمی توانست خیلی در ترکیب قرار بگیرد، اما هر چه قدر که به پایان قرن بیستم نزدیک شدیم، جان تری جوان رفته رفته تبدیل به یکی از شیرهای آبی لندن شد. شیری که ورود به قلمروی تحت اختیارش جرأت می خواست!
او در سال 2000 به ناتینگهام فارست قرض داده شد ولی دوری از تیم محبوبش را بیش از یک فصل تاب نیاورد و بار دیگر به استمفوربریج بازگشت. تری از سال 2000 برای تیم امید انگلیس بازی کرد و نوید ظهور یک مدافع تنومند را به سه شیرها داد.
مدافعی که صلابت بازی سول کمپل، اقتدار تونی آدامز، سخت کوشی گرث ساوتگیت و تیزهوشی ریو فردیناند را با هم داشت.
در سال 2003 برای اولین بار توسط سون یوران اریکسون به تیم ملی انگلیس دعوت شد. بازی های تری جوان در تیم ملی و در باشگاهش، چلسی خیلی به چشم نمی آمد، تا اینکه سال 2004 فرا رسید. دو سال بعد از انقلابی که رومن آبراموویچ در چلسی بوجود آورد، ژوزه مورینیو از پورتو راهی لندن شد تا هدایت آبی های حالا دیگر ثروتمند این شهر را بر عهده بگیرد. حضور مربی پرتغالی سرآغازی دیگر برای تری بود. جان تری، کاپیتان و مرد اول خط دفاعی مورینیو بود.
آنها در همان سال توانستند قهرمانی لیگ برتر انگلیس را کسب کنند. شاید کمتر کسی فکر می کرد که در دوران امپراتوری فرگوین و منچستر یونایتد و عرض اندام های گهگاه آر سنال در فوتبال جزیره، تیمی پیدا شود که تمام قد روبروی آنها بایستد. اما چلسی و مورینیو نه یک بار، بلکه دومین سال پیاپی هم مقابل بزرگان ایستادگی کردند و قهرمانی را دوباره به دست آوردند.
در سال 2007، آقای خاص تیم را ترک کرد؛ سال بعد چلسی با آبراهام گرانت به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید؛ حریف آنها در فینال منچستر یونایتد بود، تیمی که بارها روبروی آنها قرار گرفته بود.
بازی به ضربات پنالتی رسید و در این ضربات مرگ بار، کاپیتان تری ضربه خود را در حالی که تعادل خود را نیز از دست داده بود، هدر داد. پروژه آبراموویچ برای بدست آوردن یک جام اروپایی شکست خورد. سال بعد کاپیتان تری و یارانش در نیمه نهایی برابر بارسلونا قرار گرفتند، در استمفوردبریج، آبی ها با گل مایکل اسین از حریف پیش افتاده بودند، به نظر می رسید یک فینال تمام انگلیسی دیگر باز هم برابر تیم فرگوسن در راه باشد، اما گل دقایق پایانی آندرس اینیستا، رویاهای مردان غرب لندن را به باد داد.
تری در این مدت اوضاع خوبی در تیم ملی انگلیس هم نداشت. حذف از یورو 2004 و جام جهانی 2006 آلمان و نرسیدن سه شیرها به بازی های جام ملت های اروپا 2008، همه و همه خبر از ناکامی های تری با تیم ملی کشورش بود.
اما اوضاع می توانست از این بدتر هم پیش برود. ماجرای جان تری و وین بریج، بازوبند کاپیتانی تیم ملی را هم از او گرفت و به حیثیت این بازیکن لطمه زد. در بریتانیا دیگر آن چهره محبوب سابق نبود، اما همچنان یک جا بود که او را در حد پرستش قبول داشتند و آنجا استمفورد بریج بود.
کاپیتان تری در فصل 2011/12، زمانی که آندره ویاش بواش تیم را به خاطر نتایج ضعیف ترک کرد و روبرتو دی متئو جانشین وی شد، باز هم از چهره های خبرساز چلسی بود.
باز هم بارسلونا و این بار در نیوکمپ؛ بازی رفت یک بر صفر به سود چلسی تمام شده بود. تیم گواردیولا از چپ و راست توپ می ریخت و بازیکنان چلسی با جان و دل دفاع می کردند. بارسا به گل رسید و کاپیتان تری به خاطر یک خطای غیر حرفه ای از داور کارت قرمز گرفت و اخراج شد.
این پایان کار نبود، چرا که بعد از اخراج تری موتور چلسی روشن شد و این تیم توسط رامیرس و تورس دوبار دروازه بارسا را باز کرد و این بار چلسی توانست از سد بارسلونا بگذرد.
شیرها بار دیگر به فینال رسیدند، اما این دفعه بدون کاپیتان تری. نبود تری باعث شد چلسی در ضربات پنالتی بایر مونیخ را شکست دهد و قهرمان شود. تیمی منسجم متشکل از ستا رگانی چون دروگبا، چک، لمپارد، رامیرس، تورس و البته جان تری که رویا طرفدارانشان را محقق کردند و بر بام فوتبال اروپا بوسه زدند.
از همه آن ستارگان تنها تری در چلسی امروز باقی مانده است. حال و روز تیم اصلا شباهتی به دوران اوجشان ندارد؛ اما در این فصل هم تری بار ها از مورینیو دفاع کرده و هم آقای خاص جان تری را مرد اول تیمش خوانده است.
به افتخارات شماره 26 چلسی قهرنانی در لیگ اروپا فصل 2012/13 را هم اضافه کنید. چلسی در دیدار فینال موفق شد با نتیجه 2 بر یک بنفیکا را شکست دهد تا برای اولین بار این جام را کسب کند.
شاید بزرگی تری نه فقط به خاطر افتخارتی باشد که با پیراهن چلسی کسب کرده باشد، بلکه گفتن کلمه "نه" به پیشنهاد 29 میلیون پوندی سران منچستر سیتی در سال 2009 به خاطر عشق به پیراهن چلسی هم می تواند از دلایل بزرگی این بازیکن باشد.
او تا کنون برای چلسی، 654 بار به میدان رفته و توانسته با پیراهن این تیم 62 گل هم به ثمر برساند. بازی های او در تیم ملی انگلیس هم در عدد 78 ماند چرا که در سال 2012 و بعد از قبول شکست مقابل ایتالیا در جام ملت های اروپا، دیگر به ترکیب سه شیرها دعوت نشد و خودش هم کناره گیری اش را اعلام کرد تا گل دیگری به 6 گل ملی او اضافه نشود.
نام جان تری و چلسی با هم ادغام شده است؛ از یک سرف کاپیتان وفاداری را می بینیم که هر عنوانی که کسب کرده با پیراهن چلسی بوده و از طرف دیگر باشگاهی داریم که انگار دوران اوج و نزول خود را با شرایط سنی کاپیتانش تنظیم کرده است!
بازی بعدی با پورتو هست در خونه
با برد یا تساوی سرگروه میشیم ولی ببازیم میریم یورولیگ!
متاسفانه شرایط طوری شده که هیچ تضمینی نیست ولی امیدوارم حتما بریم دور بعد
با وجود حساسیت بالا پخش مستقیم هم نیست![]()
یه شبکه بازی آرسنال رو میذاره که اونم حساسه اون شبکه دیگه هم که خوب بارسا دیگه!
البته از این هم نباید گذشت که احتمال اینکه بازی کسل کننده در بیاد هست!
ویلکینز: دلیل اخراج نشدن مورینیو گذشته پرافتخار اوست
وضعیت بحرانی چلسی باعث شده تا قدیمی های این تیم هم لب به انتقاد از مورینیو باز کنند و او را مسبب اصلی نتایج ضعیف این تیم بدانند.
یکی از این منتقدان رای ویلکینز، بازیکن اسبق آبی هاست که با 6 سال سابقه بازی برای چلسی و تجربه مربیگری به عنوان دستیار در سال های 2008 تا 2010 از بزرگان تیم غرب لندن محسوب می شود.
ویلکینز ادعا کرده دلیل اینکه آقای خاص تا به حال از پست خود برکنار نشده است، کارنامه درخشان وی بوده است، وگرنه دلیلی ندارد باشگاه به همکاری با او ادامه دهد.
مورینیو با چلسی سه بار فاتح لیگ برتر انگلیس شده است و در دو دوره مربیگری خود در این تیم جام های داخلی زیادی کسب کرده است. اما تیم تحت هدایت او در این فصل در رده چهاردهم جدول قرار دارد و حال و روز خوشی ندارد.
آنها باز هم در خانه خود زانو زدند و بورنموث توانست تیم مورینیو را مغلوب کند تا اختلاف امتیاز شیرها با لسترسیتی صدرنشین به 17 امتیاز برسد. بهمین دلیل ویلکینز پیش بینی می کند بازی با پورتو در لیگ قهرمانان اروپا، آخرین فرصت ژوزه برای نجات تیمش است و اگر به هر دلیلی چلسی به جمع 16 تیم برتر قاره راه پیدا نکند، صبر آبراموویچ لبریز خواهد شد.
ویلکینز در سخنان تندی که به ظاهر از سران باشگاه هم انتقاد داشت گفت:
((هر مربی دیگری این نتایج را گرفته بود خیلی زودتر از این برکنار شده بود، راه دومی برای او وجود نداشت، فقط اخراج! مورینیو چه کار کرده که تا الان باید روی نیمکت چلسی بنششیند؟ تنها چیزی که برای مورینیو باقی مانده است لیگ قهرمانان اروپاست، او به این تورنمنت علاقه زیادی دارد و احساس می کند می تواند شکست های تیم در انگلیس را در اروپا جبران کند. اگر تا الان هم سرمربی تیم مانده است فقط به خاطر افتخاراتی است که در طول دوران مربیگری اش بدست آورده است، او نام بزرگی دارد که متأسفانه در این فصل این نام بزرگ کاری نکرده است.
دلیل صبر آبراموویچ هم دقیقا همین مسأله است؛ به نظر می رسد او (آبراموویچ) صبر کرده تا نتیجه تیم در بازی با پورتو نیز مشخص شود و اگر این نتیجه چیزی جز ناکامی نبود، تصمیم خود را بگیرد.
تیم در لیگ برتر نیز باید به مصاف لستر سیتی برود و اگر صعود در اروپا قطعی شود، آن بازی می تواند سکوی پرتاب مورینیو باشد، اما شک دارم اتفاق خوبی در بازی با پورتو بیفتد! دیناموکیف تنها دو امتیاز با چلسی فاصله دارد و بعید به نظر می رسد از پس مکابی بر نیاید، در آن صورت ما برابر پورتو محکوم به پیروزی هستیم.))
کاروالیو: مورینیو نمی تواند با شکست زندگی کند
ریکاردو کاروالیو مدافع سابق چلسی اعتقاد دارد ژوزه مورینیو بهترین شخص برای بازگردادن چلسی به جایگاه اصلی اش است.
قهرمان فصل گذشته رقابت های لیگ برتر انگلیس در این فصل 8 بار طعم شکست را چشیده است و با کسب 15 امتیاز از 15 بازی در جایگاه چهاردهم جدول قرار دارد.
آینده ژوزه مورینیو در چلسی نا معلوم است و این تمی با 17 امتیاز اختلاف با صدر جدول فاصله دارد، هر چند در گروه G لیگ قهرمانان اروپا صدرنشین است و فردا شب برای صعود خواهد جنگید.
کاروالیو مدافع کهنه کار موناکو برای شش سال در استمفورد بریج حضور داشت و در سه تیم پورتو، چلسی و رئال مادرید شاگرد آقای خاص فوتبال بود.
این بازیکن 37 ساله در حمایت از مورینیو به خبرنگار Cadena Ser گفت:
((مورینیو نمی تواند با شکست زندگی کند. به همین دلیل در حال حاضر کاری از دست او بر نمی آید.
اما با این وجود من فکر می کنم تنها کسی که می تواند میراث چلسی را بازگرداند مورینیو است.
اگر آنها به بتوانند از گروه خود بالا بروند، راه طولانی در لیگ قهرمانان خواهند داشت. شاید آنها نتواند در لیگ برتر کار خاصی انجام دهند، اما می توانند در اروپا هر تیمی را شکست دهند.))
چلسی در حال حاضر به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به پورتو در صدر گروه G لیگ قهرمانان قرار دارد و فردا شب در لندن میزبان پورتو است و این در شرایطی است که دیناموکیف دیگر تیم این گروه که شانس صعود دارد، به مصاف مکابی خواهد رفت.
کاروالیو که به همراه مورینیو با پورتو در سال 2004 قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد در خصوص این دیدار گفت:
((چلسی شانش بیشتری دارد، چرا که آنها در خانه بازی می کنند و با یک تساوی هم می توانند به دور بعد صعود کنند، البته کوچکترین جزئیات در بازی مقابل پورتو می تواند سرنوشت ساز باشد.
من نمی دانم که از چلسی حمایت کنم و یا پورتو. من در پورتو رشد کردم، اما سال های زیادی در چلسی حضور داشتم. همچنین مورینیو در آنجاست و من دوستان زیادی در چلسی دارم.))
در مورد این چیزی که میگم خیلی مطمئن نیستم، اما فکر میکنم درست باشه:
اگر چلسی و پورتو مساوی کنن و در بازی دیگه دینامو برنده بشه، سه تیم ۱۱ امتیازی میشن. یک تیم هم که صفر امتیازیه. حالا این سه تیم هر کدوم اون یکی رو در بازی متقابل بردن، پس نمیشه اون رو ملاک قرار داد. در مرحله بعد باید تیم صفر امتیازی رو از محاسبات حذف کرد. انگار که وجود نداشته. حالا اگر تفاضل گل تیمها در این حالت رو محاسبه کنیم، دینامو تفاضل +۱، چلسی تفاضل صفر و پورتو هم تفاضل -۱ داره. به این ترتیب دینامو اول و چلسی دوم میشه.
با توجه به اینکه همین الان چلسی بالاتر از پورتو هست در حالی که امتیازها مساویه و چلسی بازی رودررو رو باخته فکر میکنم که تفاضل مدنظر باشه
البته در همون حالت هم اگه دینامو بازیش رو پر گل ببره و چلسی مساوی کنه میشه دینامو اول بشه که چون احتمالش کم بود در نظر نگرفتم![]()
چون هنوز چلسی و پورتو بازی کامل رفت و برگشت رو انجام ندادن، چلسی با تفاضل گل بهتر اوله. اینکه در امتیاز برابر، بازی متقابل اولین ملاکه که هیچ شکی نیست. بقیه چیزهایی هم که در پست قبلی گفتم، چیزی بود که از Article 17 قوانین بازیها دستگیرم شد. فکر میکنم برداشتم از اون قسمت درست باشه.
دو فصل پیش هم مورد مشابهی در گروه دورتموند، آرسنال، ناپولی و یک تیم فرانسوی (فکر کنم مارسی) پیش اومده بود.
مورینیو: احساس می کنم بازیکنان چلسی به من خیانت کرده اند!
ژوزه مورینیو پس از شکست 2-1 برابر لستر سیتی در شب گذشته اذعان داشت احساس می کند بازیکنان چلسی به او خیانت کرده اند!
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، چلسی با شکست برابر لستر سیتی در لیگ برتر انگلیس اوضاعی وخیم تر پیدا کرد، شاید این روزهای پایانی مورینیو در چلسی باشد، چرا که بحران های آبی های لندن همچنان در حال تشدید شدن است، ژوزه مورینیو در مصاحبه با اسکای اسپورت در این باره اظهار داشت:
پیروزی حق لستر سیتی بود، آنها بسیار خوب ظاهر شدند و در بسیاری از دقایق بازی تیم برتر میدان بودند و بی اشتباه به کار خود ادامه دادند.
من روی دو گلی که دریافت کردیم بسیار مشکوک هستم، من همیشه کار را با جزئیات کامل تحلیل می کنم، این کار من است، شغل من ایجاب می کند که با دقت به اتفاقات نگاه کنم، قبول آنکه ما این دو گل را دریافت کردیم برایم بسیار سخت است! احساس می کنم به من خیانت شده است!
بازیکنان ما اصلا در سطح خوبی نیستند، این بازیکنان قهرمان فصل گذشته لیگ برتر هستند، اما هیچ شباهتی به فرم سال گذشته ی خود ندارند و درک این مطلب برای بسیاری سخت است، گلزنی در شرایطی که بازیکنان اصلی تیم در فرم بدی هستند کار بسیار مشکلی است.
می خواستم با تغییرات در نیمه دوم شرایط کار را تغییر دهم، تا حدی نیز موفق بودم اما کاملا نه! توانستیم یک گل به ثمر برسانیم اما این کمکی به ما نکرد، باید روراست بود و گفت که از کار کردن با بازیکنان لذت می برم، هیچ مشکلی با آنها ندارم و در تمرینان بسیار خوب ظاهر می شوند.
در مورد مصدومیت ادن هازارد هنوز اطلاع دقیقی ندارم اما او مشخصا دچار یک مشکل جدی شده بود که درخواست تعویض کرد، شرایط او باید مورد بررسی قرار بگیرد.
ما دیگر شانسی برای کسب سهمیه ی لیگ قهرمانان اروپا نداریم و نمی توانیم به مقام چهارم حتی برسیم! امیدوارم آقای آبراموویچ و هیئت رئیسه باشگاه چلسی همچنان خواستار باقی ماندن من در چلسی باشند، چرا که می خواهم در چلسی باقی بمانم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mourinho: I have been BETRAYED by my Chelsea players
توی بیست سال گذشته بازیای زیادی بوده که یک طرفش چلسی بوده ومن نتونستم تماشاش کنم ولی دیشب برای اولین بار بعد از گل دوم تی وی رو خاموش کردم.حال ادم بهم میخوره.یه بز بجای ازپیلی بود گل دومو به اون شکل نمیخوردیم.من پارسال تو همین فوروم پیش بینیشو کرده بودم ولی فکر نمیکردم تا این حد اوضاع خراب بشه.کاری از دست هیچکس ساخته نیست
انتقاد دوباره مورینیو از بازیکنان چلسی
ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است بعضی از بازیکنانش باید در مورد نگرش شان به فوتبال به عنوان حرفه شان، تجدید نظر کنند.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی این هفته در دیدار مقابل لسترسیتی 2-1 شکست خورده بود و پس از آن دیدار، مورینیو اعلام کرده بود بازیکنانش با اجرا نکردن دستورهای تاکتیکی اش، به او خیانت کرده اند.
آبی های لندن در حال حاضر تنها 1 امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارند و این مسئله شایعات در مورد اخراج مورینیو را قوت بخشیده است اما او همچنان انگشت اتهامات را به سوی بازیکنان گرفته است.
او به خبرنگاران گفت:" بعضی از بازیکنان باید در مورد شیوه زندگی شان در چلسی، نگرش شان به فوتبال و کارشان تجدید نظر کنند.
چلسی باشگاه بزرگی است؛ فوتبال بیشتر از یک شغل است؛ یک علاقه مندی است. فکر می کنم که در هر دیدار، باید در زمین با شور و اشتیاق حضور پیدا کنید. میلیون ها نفر دوست دارند فوتبالیست شوند و نمی توانند. نباید حتی یک لحظه را هم در زمین هدر داد. باید از هر لحظه لذت برد و باید تمام تلاش شان را بکنند."
مورینیو همچنین ممعتقد است که بعضی از اعضای تیمش، بیش از بقیه تلاش می کنند:" بله، من از بعضی از بازیکنان ناراحتم و احساس می کنم بعضی دیگر هرکاری لازم باشد در زمین انجام می دهند و شایسته شکست نیستند."
They need to rethink how they live football' - Mourinho hits out at Chelsea players AGAIN
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)