تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 209

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله شانزده تیم

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

داداش قبل از اونکه توهین کنی پستم رو خوب میخوندی
    من مطمئنم شما نه عینک آفتابی به چشم زدین نه خدارو شکر نابینا هستین
    اما اینکه چرا جمله ای به اون بزرگی و واضحی که دوستتون آقا مسعود هم نقل قول کرده رو ندیدین فقط یه دلیل داره اونم با دقت نخوندن پست من هستش

من خیلی روشن گفتم بایرن در اوج فوتبال خودشه
    با این حال این بازی میتونست نتایج دیگه ای هم داشته باشه

اینکه بایرن نیازی به آب و آتیش زدن خودش برای رسیدن به گل نداشته دلیلی بر کم انگیزگی یا کمتر انرژی گذاشتن بایرن نیست
    بلکه صرفا باعث تغییر تاکتیک در این تیم میشه
    بزار يه چيزي رو روشن كنم كه هيچ قصد و نيتي براي توهين وجود نداره و نخواهد داشت. من فقط رك حرف هام رو ميزنم.همين.
    اگر ناراحت شدي مطمئن باش قصد و نيت بدي پشت حرفهام نيست.پس ناراحت نشو.
    اما در مورد پستت و حرفهات.
    پستت رو خوب و كامل خوندم هرچند شما باور نميكنيد و طبق معمول جمله"پست من رو كامل نخوندي" رو تكرار ميكني:دي
    نميشه يه تيمي در سطح بايرن در اوج دوران فوتبالي خودش باشه و تيمي مثل آرسنال هر وقت كه بخواد به دروازه اون برسه و خطر ساز بشه.
    كلا شما توي لفافه شايستگيهاي بايرن و صعودش رو زير سوال بردين.اين درحاليه كه اگر بايرن ميخواست، راحت ميتونست فاجعه بازي رفت رو تكرار كنه!
    شما ميگي كه بايرن كم انگيزه و كم انرژي بوده!درسته؟
    خب اگه دليلش نتيجه بازي رفت نبوده لابد قدرت آرسنال بوده .ها؟
    خب ميشه بگي چرا ارسنال نتونست در روزي كه بايرن كم انرژي و بي انگيزه بود و هر وقت ارداه ميكرد به دروازه نوير ميرسيد نتونست نتيج دلخواه رو بگيره؟

2. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

دوست عزیز و دوستان عزیز دیگه: هیچکس اینجا نمیگه بارسا با داوری صعود کرد. همه دارن از عملکرد داوری در بازی دیشب و پریشب به طور کلی انتقاد میکنن. چرا همه چی رو به خودتون میگیرید.
    +
    قبول کنید خطای روی ژکو خیلی واضح بود و نگرفتنش فقط از داور همون بازی بر میومد....خیلی مضحکه پنالتی به اون واضحی گرفته نشه... اول که پیکه زد ژکو رو بعدشم فک کنم توپ خورد به دست بوسکتس! (فک کنم) نمدونم شاید میخواسته گل سالم بارسا رو جبران کنه یا ..... در کل خیلی مضحک بود داوری این دو شب!
    درسته دوست عزیز؛ اون حرکت پیکه خطا بود و داور باید یه ضربه پنالتی برای من سیتی میگرفت
    من کجا تو اون یه خطی که نوشتم به خودم گرفتم؟! من دارم میگم رسانه ملی! یعنی اخبارهای ورزشیمون!
    مثال: همین اخبار 13:15 هیچ صحبت و یا تصویری برای اون خطای واضح رو مسی مانور ندادن (فقط میخواستن به صحنه کشوندن خطای روی ژکو و گل سالم که مردود اعلام شد یه طوری برابری برای بینندگان خبر به نمایش بذارن!)
    Last edited by Iman-Emperatour; 13-03-2014 at 18:46.

4. 8 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

در شب دوم بازی های برگشت هم شاهد شگفتی نبودیم و تیم های پیروز بازی اول،صعود کردند

در مهمترین بازی این مرحله،بارسا باز هم در یک بازی همراه با اشتباهات فاحش داوری پیروز شد.اما این بار اشتباهات هم برای بارسا بود و هم برای من سیتی و به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود.
    بازی خوبی از من سیتی دیدیم اما این بازی برای تیمی که باید نتیجه 2-0 رو جبران کنه کافی نبود.بارسا در نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه که حتی گل سالم نیمار آفساید اعلام شد.

درصد مالکیت توپ با شناختی که از بارسا داریم جالبه: %58 بارسا %42 من سیتی
    من سیتی بیشتر حملاتش رو از سمت چپ انجام داده در حالیکه بارسا بیشتر از خط طولی میانی استفاده کرده.
    مسی با یگ گل و یک ضربه به تیرک،خطرناک ترین بازیکن بوده است
    پنج بازیکن برتر میدان همراه با امتیاز از 10 امتیاز کامل،به این ترتیب بودند:
    مسی 9.3
    اینیستا 8.4
    کمپانی 8.1
    دنی آلوز 7.8
    بوسکتس 7.7

لورکوزن در بازی با پی اس جی باز هم باخت.شکست 4-0 در بازی رفت تا حدود بسیار زیادی تکلیف تیم ها رو روشن کرده بود و لورکوزن خداحافظی ناامیدکننده ای در این مرحله داشت.
    پی اس جی با در اختیار گرفتن بازی و کنترل اون،اجازه نمایش خیره کننده به لورکوزن نداد.پنالتی تقدیمی ژالت به لورکوزن هم توسط رولفس از دست رفت.البته با افتی که از لورکوزن نسبت به اول فصل دیدیم،انتظاری از این تیم نبود.

مالکیت %68 برای psg خیلی چیزهارو نشون میده.
    پنج بازیکن برتر همگی از تیم میربان بودند:
    سریجو 8.3
    کابایه 7.8
    مارکینیوس 7.7
    رابیوت 7.5
    لاوتزی 7.5

psg نمایش خوبی در بازی رفت داشت و در بازی برگشت یک بازی منطقی داشت.اگه بخواهیم این تیم رو در نیمه نهایی بیبینیم باید انتظار قرعه آسون دیگری برای این تیم داشت و الا شاید هنوز نمیشه از این تیم،انتظار شکست تیم های سطح اول اروپا رو داشت.
    شکست های پر گل در اروپا برای سهمیه سوم آلمان نشون میده که هنوز نسبت فاصله قدرت تیم ها در آلمان مثل نسبت مقیاس های مختلف ریشتر هست!

نکته جالب در دو شب اول،نتایج مجموع تیم هاست.هر چهار تیم با نتایج قاطع صعود کردند در حالیکه تیمهای حذف شده فقط یک گل زدند. نتیجه های سریالی جالبی هم بدست اومده:
    3-1 آرسنال بایرن
    4-1 من سیتی بارسا
    5-1 میلان انلتیکو
    6-1 لورکوزن پی اس جی

6. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مهمترین بازی این مرحله،بارسا باز هم در یک بازی همراه با اشتباهات فاحش داوری پیروز شد.اما این بار اشتباهات هم برای بارسا بود و هم برای من سیتی و به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود.
    بازی خوبی از من سیتی دیدیم اما این بازی برای تیمی که باید نتیجه 2-0 رو جبران کنه کافی نبود.بارسا در نیمه اول میتونست کار رو تموم کنه که حتی گل سالم نیمار آفساید اعلام شد.
    کم لطفی می کنید به بارسا
    تاثیرگذار نبود؟ هم برای بارسا هم برای سیتی؟
    بارسا تو 20 دقیقه اول یک پنالتی واضح (لسکات) و یک گل سالم (نیمار) داشت!
    این که کیفیت بارسا اجازه نداد اشتباهات فاحش داوری در برابر قدرت اول انگلیس کار دستش بده بحث دیگه ایه
    فازغ از اینکه بقیه بازی وقتی سیتی 4 گل عقب افتاده چه اتفاقی میوفتاد بازی ای رو که بارسا باید تو نیمه اول براحتی تموم می کرد تا 90 مساوی دنبال میشد!

8. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

شکست های پر گل در اروپا برای سهمیه سوم آلمان نشون میده که هنوز نسبت فاصله قدرت تیم ها در آلمان مثل نسبت مقیاس های مختلف ریشتر هست!
    البته خوبه آلمان ریشتر های بالا هم داره
    ولی مثلا در انگلیس فاصله قدرت تیم ها مثل نسبت طول موج امواج فرا صوت میمونه ... درسته به هم نزدیکن ولی هیچکدوم شنیده نمیشن و زود هم محو میشن !

+

یک سری آمار از بایرن در لیگ قهرمانان :

8 - تعداد توپ هایی که بایرن مونیخ در این فصل از لیگ قهرمانان اروپا به تیر دروازه حریفان زده است.
    10 -
    با احتساب فینال فصل قبل برابر بوروسیا دورتموند، بایرن مونیخ 10 دیدار خارج از خانه اخیر خود در لیگ قهرمانان را با پیروزی پشت سر گذاشته است، یک رکورد.
    69.54% -
    بایرن مونیخ بیش از هر تیم دیگری در لیگ قهرمانان در فصل جاری مالکیت توپ را در اختیار داشته است.
    106 -
    یاران گواردیولا در لیگ قهرمانان 106 بار دروازه حریفان را آماج ضربات خود قرار داده اند، بیش از هر تیم دیگری
    Last edited by CATALONIA; 14-03-2014 at 13:43.

10. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کسی از دوستان میتونه آمار گلهای زده PSG روی ضربات کرنر در این فصل CL رو دربیاره؟ اگر آمار لیگ فرانسه هم باشه که خیلی عالی میشه.
    من با سایت های فوتبالی که از این آمارها رو ممکنه داشته باشن آشنا نیستم
    توی لیگ قهرمانان دقیقا از روی ضربات کرنر سانتر بشه و گل بشه حدودا 9-10 تاست ولی اگه گل هایی که در ادامه ی ضربات کرنر هم زده میشه رو حساب کنیم میشه حدود 14-16 تا ! از مجموع کل گل های این فصل Psg توی CL که 22 تاست !
    Last edited by M E S S I; 14-03-2014 at 15:07.

12. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توی لیگ قهرمانان دقیقا از روی ضربات کرنر سانتر بشه و گل بشه حدودا 9-10 تاست ولی اگه گل هایی که در ادامه ی ضربات کرنر هم زده میشه رو حساب کنیم میشه حدود 14-16 تا ! از مجموع کل گل های این فصل Psg توی CL که 22 تاست !
    بابت آمار واقعا ممنونم
    خیلی برام جالبه. شب بازی برگشت با لورکوزن وقتی داشتم بین دونیمه بازی بارسا گلهای اون بازی رو می دیدم، گل مارکینیوس منو کنجکاو کرد. تقریبا هر بازی ای تو CL از PSG دیدم گل روی کرنر زده. خیلی برام مهم بود که بدونم چندتاش تا الان رو کرنر زدن. این آمار واقعا حیرت انگیزه!
    من نیم فصل اول لیگ فرانسه رو تقریبا دنبال میکردم (البته بازیهای مهم موناکو و PSG رو). در اون بازیها هم پاریس خیلی روی کرنرها خطرناک بود. یه بازی یادمه 1-0 عقب بودن و تا آخرای بازی 3بار روی کرنر توپ هاشون با بدشانسی محض گل نشد (1بار تیرک و 2بار روی خط دفع شدن) نهایتا هم دقیقه 89 با کرنر بازی مساوی شد و بعد هم تو وقت های اضافه یکی دیگه هم زدن.
    البته تعجبی هم نداره وقتی این بازیکن ها تو محوطه جریمه باشن: زلاتان، تیاگو موتا، تیاگو سیلوا، الکس(یا مارکینیوس). مطمئنا تو تمرین هم خیلی کار کردن

رئال مادرید و چلسی هم خیلی خوب روی شروع مجددها گل میزنن. رئال مادرید مخصوصا روی موج دوم کرنرها خیلی خطرناکه

14. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

کسی از دوستان میتونه آمار گلهای زده PSG روی ضربات کرنر در این فصل CL رو دربیاره؟ اگر آمار لیگ فرانسه هم باشه که خیلی عالی میشه.
    من با سایت های فوتبالی که از این آمارها رو ممکنه داشته باشن آشنا نیستم
    برای آمار کرنر به طور خاص فکر نمی کنم وبسایتی رو داشته باشیم، اما آمار کل گل های زده شده روی Set Piece ها رو در whoscored داریم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کم لطفی می کنید به بارسا
    تاثیرگذار نبود؟ هم برای بارسا هم برای سیتی؟
    بارسا تو 20 دقیقه اول یک پنالتی واضح (لسکات) و یک گل سالم (نیمار) داشت!
    این که کیفیت بارسا اجازه نداد اشتباهات فاحش داوری در برابر قدرت اول انگلیس کار دستش بده بحث دیگه ایه
    فازغ از اینکه بقیه بازی وقتی سیتی 4 گل عقب افتاده چه اتفاقی میوفتاد بازی ای رو که بارسا باید تو نیمه اول براحتی تموم می کرد تا 90 مساوی دنبال میشد!
    سلام
    من گفتم به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود
    اون تکل جنجالی دمیچلیس خیلی روی روند بازی و مخصوصا بازی برگشت تاثیر گذارتر بود.اگه فرض کنیم که سیتی در بازی رفت 1-0 میباخت،در نیوکمپ با احتساب گل نیمار که آفساید اعلام شد،با دو گل میتونست صعود کنه.
    اشتباهات در بازی برگشت برای هردو تیم بود.هر دو هم ضرر کردند و هم به نفعشون شد یعنی در کل یجورایی مساوی

البته اینها همه احتمالات هست و هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت اگه فلان صحنه گل میشد نتیجه این نبود.هر صحنه،روند بازی رو میتونه کاملا تغییر بده.

18. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من گفتم به اندازه بازی رفت تاثیرگذار نبود
    اون تکل جنجالی دمیچلیس خیلی روی روند بازی و مخصوصا بازی برگشت تاثیر گذارتر بود.اگه فرض کنیم که سیتی در بازی رفت 1-0 میباخت،در نیوکمپ با احتساب گل نیمار که آفساید اعلام شد،با دو گل میتونست صعود کنه.
    اشتباهات در بازی برگشت برای هردو تیم بود.هر دو هم ضرر کردند و هم به نفعشون شد یعنی در کل یجورایی مساوی

البته اینها همه احتمالات هست و هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت اگه فلان صحنه گل میشد نتیجه این نبود.هر صحنه،روند بازی رو میتونه کاملا تغییر بده.
    سلام
    هند نیمه اول که میتونست پنالتی برای بارسا باشه (قبل از تکل دمیچلیس که به اعتقاد شما میلیمتری بیرون محوطه بوده و فقط اخراج داشته درسته؟) و سه به تک بارسا که به اشتباه آفساید گرفته شد (بعد از تکل دمیچلیس) چطور؟ تاثیرگذار نبودن؟

بخواید نخواید مشخصه متعصبانه برخورد می کنید
    ایشالا نمیگم در حذفی چمپیونز لیگ در پریمیر لیگ برای منچستر جلوی سخت ترین حریف ممکن اول بازی یک پنالتی نگیرن و گل سالم رو هم مردود کنن تا حال و هوای شما و تاثیرگذار بودن یا نبودن این موضوع رو از نظر شما به عینه ببینیم

20. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •