به نظرم از تلویزیون عزت بهتره ولی اگر با fox یا HBO یا showtime یا starz ....... مقایسه بفرمائید نه مفت گرونه دوستان لطفا هر چیزی رو تو سطح خودش بررسی کنند
به نظرم از تلویزیون عزت بهتره ولی اگر با fox یا HBO یا showtime یا starz ....... مقایسه بفرمائید نه مفت گرونه دوستان لطفا هر چیزی رو تو سطح خودش بررسی کنند
من به جز بازی مصنوعی و کاراکتر مسخره ی الیکا عبدالزراقی و رابعه اسکویی(که سکانس های ایشون رو که کلا میزنم بره تا چهرشو نبینم) به نظرم اونقدر هم غیر قابل تحمل نیس این کار(هر چند نمیشه به عنوان یه سریال طنز بهش نگاه کرد و فقط واقعا بیکار میشم میتونم وقتم رو سر این سریال بذارم)
من ماندانا سوری و دریا مرادی دشت رو دوست دارم در این سریال بر عکس بعضی از دوستان...
مجموعه جدید کی پخش میشه راستی؟
این مجموعه ی آخری عالی بود...
من که حسابی خوشم اومد بالاخره...!
و فکر کنم بالاخره این مجموعه داره میاد رو فرم!!!
به نظرم تنها ایرادی که این فیلم داره اینه که ؛ همش تو فضاهای تکراری فیلم برداری میشه !
آدم رو خسته میکنه !
باز این قسمت 22 بهتر بود ! رفتن بیرون یه بیلی کلنگی زدن از اون فضای بسته ویلا جدا شدن !
بازیگرا هم جز این "هنگامه" همشون عالی کار میکنن !
~~~.~~~.~~~
"قهوه تلخ" رو از اولین قسمت تا آخرین قسمتی که بیرون اومده بود رو خریده بودم ولی این رو نمیخرم ؛ چون یه ذره بی اعتماد شدم نسبت به "مهران مدیری" !"قهوه تلخ" از این خیلی قشنگتر بود ولی اونم مثل "ویلای من" همش تو فضاهای تکراری فیلم برداری میشد متاسفانه ..
××
به هر حال هیچی مثل "برره" نمیشه![]()
میگم من تا قسمت 12 دیدم...الان اگه بشینم 21 و 22 رو ببینم چیزی رو از دست میدم؟
این قسمتش خیلی جالب بود..یتکیه ادای اون دشواری و قبلم گرفت رو د رمیارود..
Last edited by Saeed System; 24-05-2013 at 12:43.
از دست که مطئنا میدید یه چیز هاییو اما همچین شاهکاریو هم از دست نمیدید !! ولی بشینید قسمت 21 یهو ببینید !! یه سری چیز ها و یه شخصیت ها و ... براتون نامفهموم و نااشنا به نظر میاد ! و اگه قراره این اتفاق بیفته طبیعیه که بهتر باشه وقتتونو هدر ندید !
+
+
+
راستی به قول دوستان بعد چند مجموعه ضعیف بالاخره یه دو قسمت قشنگ دیدیم ... من که به شخصه از این 21 و 22 لذت بردم ... ایشالا همینجورم ادامه پیدا کنهو دیگه شاهد فجایعی مثه مجموعه 10 نباشیم
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 25-05-2013 at 07:19.
21 ,22 را دیدیم!
جالب بود پسندیدیم!خیلی بالا پایین داره سریال
از این نظر شده مثل قهوه تلخ!
کلا مدیری باید بیخیال امیر ژوله و الوند بشه و دوباره با قاسمخانی ها همکاری کنه! دلم تنگ شده واسه متن ها و دیالوگ هایی که مینوشتند
این تیم نویسنده اگه میخواست جواب بده توی قهوه تلخ میداد دیگه!
نمیدونم چه اصراریه با این ۲ تا کار کردن.
الان هم متن ها و دیالوگ ها خیلی قوی نیس فقط حرکات بازیگرها هست که آدم خندش میگیره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)